Testy Gimnazjalne - Strona 15

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.

Jak ci poszły testy ??

Bardzo dobrze :D
26
23%
Dobrze :)
38
34%
Pół na pół :|
26
23%
Słabo:(
5
5%
Beznadziejnie :((
16
14%
Awatar użytkownika
ossy
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ossy » 06 gru 2005, 20:31

patryk89 pisze: Nie bądz taki pewny, że zdobędziesz 40-45 pkt... z takimi błędami :roll:
Nom. Póżniej babka od polaka dała mi karte odpowiedzi 1-20 i sobie sprawdziłem. Miałem tylko jedną źle. Czyli juz 19 pkt na bank mam :D A co do błędów. To zawsze tyle popełniam. Dlatego liccze że bede miał w granicach 40-45. Za interpuncje i ortogiafie bede miał 0 to wiem już. Zawsze jak pisałem np. na sprawdzianie miał 0 z ort i int.

Czy życie człowieka na przełomie XX i XXI wielku jest ciekawe?
Prosty był temat.
Prosty. Jakie podaliści przykłady?? Ja napiasłem, internet, komputer(nauka) i życie społeczne, urzednicy i politycy.

patryk89 pisze: No to rzeczywiście całkiem łatwy;) .
Choc tak jak już kama_reda wspomniał testy próbne bywają trudniejsze od tych właściwych
Też tak słyszałem. Ale i tak uznaje że ten był łatwy.
Corinthians pisze: Ja też 8)
A z mojej szkoły 3/4 zaznaczyło wiosne ludów.
A, jaka napisaliście dedykacje?? Moja była taka sobie. ze 2 pkt będą. I to z kołem filozoficcznym było proste.
Ostatnio zmieniony 06 gru 2005, 20:35 przez ossy, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Mazi
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mazi » 06 gru 2005, 20:32

ja dzisiaj humana piałem a jutro mat-przyr:) ta rozprawka to bardzo luźny temacik:) miejsca mi brakło i pisałem do połowy brudnopisu;]mysle ze z 40 pkt bede z tego miał;] najgorsze z mat bo jej nielubie, nienawidze i niewiem co jeszcze:D

wypasionew bło to z kołem filozoficznym:D to dopiero kompletny banał a 5 pkt za to.. czy za dedykacje 3 pkt:D to juz jest 8 za darmo..:)

edit:
u mnie w klasie ziomek wyszeł po 20 minutach;] dodam ze odpowiedzi zaznaczał(lub nie:P) niebieskim długopisem;]

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 07 gru 2005, 17:34

Uczcie sie mlodsi koledzy bo czasu coraz mniej :!: a wyksztalcenie musi byc
Wiec macie tutaj testy probne - ciekawe jak wam z nimi pojdzie :mike:
TESTY GIMNAZJALNE - tutaj tez wklejam, gdyby ktos z was nie trafil do tematu "Zwala" - mysle ze beda bardzo przydatne

Awatar użytkownika
Bonso
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bonso » 09 sty 2006, 15:31

Tak więc nastaje pierwszy, poważny czas w mojej edukacji gimnazjalnej...dnia jutrzejszego piszę próbny egzamin :D Jutro część humanistyczna, w środe mat-przyr. Szczerze mówiąc mam spore wątpliwości co do moich wyników...moze human mi pójdzie jeszcze nieźle, ale matematyzcny to będzie kompletna porażka....jako, że zakładam sobie zdobyć co najmniej 38 pkt. z humanistycznego, to mat-przyr. będe się cieszył z 25 :roll: Ogólnie nie wiem co tutaj robie, powinienm chociaż sobie cos powtórzyć, ale co tam, jeszcze będzie czas dzisiaj...no a od następnego tygodnia ferie, a potem walczenie o jak najlepsze oceny i już normalny egzamin...będzie się działo, oj będzie... ;)

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 4

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 09 sty 2006, 15:35

Bonso pisze:Tak więc nastaje pierwszy, poważny czas w mojej edukacji gimnazjalnej...dnia jutrzejszego piszę próbny egzamin Jutro część humanistyczna, w środe mat-przyr. Szczerze mówiąc mam spore wątpliwości co do moich wyników...moze human mi pójdzie jeszcze nieźle, ale matematyzcny to będzie kompletna porażka....jako, że zakładam sobie zdobyć co najmniej 38 pkt. z humanistycznego, to mat-przyr. będe się cieszył z 25 Ogólnie nie wiem co tutaj robie, powinienm chociaż sobie cos powtórzyć, ale co tam, jeszcze będzie czas dzisiaj...no a od następnego tygodnia ferie, a potem walczenie o jak najlepsze oceny i już normalny egzamin...będzie się działo, oj będzie...

Bonso nie ucz sie do testu :!: chlopie bedziesz sie uczył , uczył , aż tu nagle na egzaminie kompletnie inne prostsze niz by się mogło wydawać pytania (przynajmniej u mnie). Pozatym to egzamin próbny :lol: posluchaj wujka dobra rada :P

Awatar użytkownika
Bonso
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bonso » 09 sty 2006, 15:38

do humana się nie uczę, no co Ty :P ale jutro i tak mam jakies tam lekcje, więc chociaż wzory z matmy sobie powtórze jakieś :P rozumiem, że to próbny, ale moi dziwni nauczyciele ubzdurali sobie, ze wyniki testów z ich przedmiotów będą oceniane....żałosne, ale prawdziwe...

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 09 sty 2006, 15:40

Jezeli masz watpliwosci to u gory sa wzory testow ktore bedzxiesz pisac wiec moze przyjrzyj sie im

Awatar użytkownika
Bonso
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bonso » 09 sty 2006, 15:42

te już rozwiązałem, ale sa zbyt łatwe, bo w każdym zamkniętym poprawną odpowiedzią jest C :P

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 09 sty 2006, 15:45

Bonso pisze:te już rozwiązałem, ale sa zbyt łatwe, bo w każdym zamkniętym poprawną odpowiedzią jest C
EE tam, to nie masz sie czego bac, jezeli z tymi poszlo dobrze :!:
Jutro pojdzie jak z gorki

kasiorek21
Grafomania zaawansowana

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kasiorek21 » 09 sty 2006, 16:00

A ja testy juz mialem z miesiac temu i poszly mi srednio. Szczerze mowiac liczylem na wiecej ale to byly dopiero probne. Jeszcze wszystko moze sie zmienic.
Obrazek

Awatar użytkownika
RóżA
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 23 sty 2006, 20:13

serek408 pisze:na egzaminie kompletnie inne prostsze niz by się mogło wydawać pytania

Dokładnie. NIe ma co się nawet stresować. Ja co prawda pisałem rok temu ale mogę teraz powiedzieć że do testu się praktycznie nic nie uczyłem. Tyle co na lekcjach rozwiązywaliśmy, bo w domu to FM mi cały czas zabrał :P .
A mój wynik był nawet imponujący---> 77pkt :!: :!: :!:

Awatar użytkownika
Corinthians
Vamos Argentina!
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 25 kwie 2006, 20:38

I jak panowie? Nikt nie pisze, a już jutro test humanistyczny :) Bradziej się boję MP. Przyznam się, że nie czuję się najlepiej, bo nie przygotowałem się za dobrze, i mam to sobie za złe, ale może jakoś ujdzie. Wszelakie sposoby są. Ściągi ktoś robi? Ja już mam oczywiście naszykowaną. 70 punktów mysle, że starczy, żeby się dostać do liceum, do którego chce. Chciałbym sie dostać do jak najlepszego. Na szczęście w mojej okolicy nie ma dobrych liceów. Przy moich dobrych ocenach:
polak 4, matma 4, angol 5, hira 5 dostanę dodatkowo 50 pkt. Oczywiście to są moje przypuszczenia. Idę na profil humanistyczny. Może jakiś nauczyciel jeszcze naciągnię ocenę, ale najlepiej byłoby samemu dobrze napisać egzamin :)
Powodzenia!

Awatar użytkownika
gringo7
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gringo7 » 25 kwie 2006, 20:49

Już jutro egazmin humanistyczny ... BĘDZIE SIĘ DZIAŁO ! :D. Z humanistycznego musze mieć około 38 i powyżej najlepiej z 42 ... ogólnie musze mieć 80 i wyżej żeby nadrobic przecietne oceny egzaminem... Good Luck and Have Fun dla wszystkich 3cioklasistow :P
[edit]
Pisałem sobie te testy co były rok temu :
Humanistyczny - tylko test bo nie chciało mi sie pisać - 20/20
MP - ogólnie 45
Mogłyby być takie łatwe i w tym roku ... :) .
[/edit]

Awatar użytkownika
mlody_
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mlody_ » 25 kwie 2006, 21:01

Podobnie jak Corinthians, bardziej obawiam sie ścisłych, a najbardziej już fizyki i chemii, bo jak sie przez 3 lata nic nie robi na lekcjach tak to jest :lol: ;). Humanistyczny to tylko żeby wypracowanie jakieś sensowne dali ;). Co do ściąg, to pewnie, trzeba będzie cos skombinować na ścisłe ;). Szczerze mówiąc najlepiej by było jakbym nie napisał poniżej 75 :P. Będzie dobrze, heh ;]

Awatar użytkownika
pablisso
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: pablisso » 25 kwie 2006, 21:01

no tak ludzie piszecie 80 puntow trzeba miec! w moim liceum do ktorego chce isc jest prog 110 pkt za oceny i test zeby sie dostac... wiec jezeli 80 dyszek bedzie to mam zapewnione wejscie! (oby;) ) ja jezeli kogos to obchodzi jakos sie przygotowalem :D na wlasna reke historie i fizyke, a w szkole matme powtarzalismy... na historii testy robilismy wiec chyba jakos sie przygotowalem.. ale chemie i biologie to sobie olalem... zygac mi sie chce jak to widze...! ;) a dalej lece na mat-fiz :D powodzenia wszystkim! trzymam kciuki! :D pozdrowienia i polamania dlugopisow! :P Jutro 9 rano :/ :D

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”