Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_UfFy » 02 lut 2005, 23:06
Uchi_UfFy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: t_JB » 03 lut 2005, 0:44
skończ już z tym pisaniem głupotJak dla mnie Almunia pasuje do Arsenalu
t_JB
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 03 lut 2005, 7:04
ale hildebrandowi sie konczy kontrakt (chyba) to jak mają wziąć kase od afc?? chyba na odwrótUchi_UfFy pisze:Jakby Vfb wymienił Timo na jakiegoś weterana to chyba cały zarząd powienien się podać do dymisji.Powinni walczyć o kasę z Arsenalu!Im się Lehmann nie przyda a jak odejdzie Timo to powinni wg mnie ściągnąc Timo Wiese z Kaiserslautern![]()
Paszti

Post Wyświetl pojedynczy post autor: KUBA » 03 lut 2005, 8:42
KUBA

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 03 lut 2005, 14:16
Pasztet pisze:niedawna plotka(?) mówiła o tym że stutgart wymieni lehmana za hildebranda bo on ni e chce przedłużyć kontraktu a lehman do vfbsmitu pisze:Vicas pisze:Ja uwazam, ze Arsenal nie gral zle. To bramkaz, Almunia, zawalil mecz. Choc nie twierdze, ze obrona grala dobrze, to najwiekrza wina jest po stronie goalkeepera. Przynajmniej dwie bramki to jego zasluga. Chyba Lehmann jednak wroci...
ani jeden ani drugi nie nadaje sie by bronic w tak dobrym klubie, dobrze by zrobili kupujac np cesara z realu czy hilderbranda z VfB
smitu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 03 lut 2005, 14:24
Toudinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_UfFy » 03 lut 2005, 15:36
yy...no masz rację, troche zmuliłem.Chodziło mi, że jak już zawierali z Arsenalem umowę o Timo to powinni wziąść € a nie Lehmanna.Ale teraz wiadomo, że odejdzie za darmo i trzeba będzie znaleść kasę na Wiese.Pasztet pisze:ale hildebrandowi sie konczy kontrakt (chyba) to jak mają wziąć kase od afc?? chyba na odwrótUchi_UfFy pisze:Jakby Vfb wymienił Timo na jakiegoś weterana to chyba cały zarząd powienien się podać do dymisji.Powinni walczyć o kasę z Arsenalu!Im się Lehmann nie przyda a jak odejdzie Timo to powinni wg mnie ściągnąc Timo Wiese z Kaiserslautern![]()
Uchi_UfFy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Betico » 04 lut 2005, 20:17
Betico
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_UfFy » 04 lut 2005, 20:21
Uchi_UfFy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 04 lut 2005, 20:58
Betico pisze:Jeśli Arsenal będzie dalej prezentował taką mizerną psychikę, jak zrobił to w meczu z Manchesterem United, to nigdy nic nie zdobędą. I nie ma co zmieniać trenera - to wszystko siedzi w głowach, panowie.
smitu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: olek j » 04 lut 2005, 21:12
hymmmm....nie maja umyslu zwyciezcy
olek j

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 04 lut 2005, 21:16
olek j pisze:hymmmm....nie maja umyslu zwyciezcy
np.:
Pires,Henry czy Vieira to Mistrzowie Świata (98)i Mistrzowie Europy(2000)
Eduubiegłoroczny zwycięzca Copa America
Lauren Bisan Etamemistrz Afryki z Kamerunem
Piłkarze Kanonierów przeżywali już zwycięstwa...
smitu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 04 lut 2005, 21:18
no może3 i masz rację ale to tylko pojedyncze sukcesy i to z reprezentacją a przecież w reprezentacji jest on np. 1 z 2 czy 3 który nie zna sukcesu a w klubie 1 z 11olek j pisze:hymmmm....nie maja umyslu zwyciezcy
np.:
Pires,Henry czy Vieira to Mistrzowie Świata (98)i Mistrzowie Europy(2000)
Eduubiegłoroczny zwycięzca Copa America
Lauren Bisan Etamemistrz Afryki z Kamerunem
Piłkarze Kanonierów przeżywali już zwycięstwa...
Paszti

Post Wyświetl pojedynczy post autor: olek j » 04 lut 2005, 21:23
ale smak zwycięstwa jednak znająPasztet pisze:reprezentacją a przecież w reprezentacji jest on np. 1 z 2 czy 3 który nie zna sukcesu a w klubie 1 z 11
olek j

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 04 lut 2005, 21:26
olek j pisze:ale smak zwycięstwa jednak znająPasztet pisze:reprezentacją a przecież w reprezentacji jest on np. 1 z 2 czy 3 który nie zna sukcesu a w klubie 1 z 11
smitu
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio