Agnieszka pisze:Napisałam odpowiem w środę jak otrzymam pytania do godz. 14.00. To naprawdę nie jest zależne ode mnie
Nikt nie popędza. Piotrek w ostatnich miesiącach normalnie napisał posta chyba tylko na poczatku tgo tematu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 14 lis 2005, 22:26
Agnieszka pisze:Napisałam odpowiem w środę jak otrzymam pytania do godz. 14.00. To naprawdę nie jest zależne ode mnie
petru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: AgaD » 14 lis 2005, 22:29
AgaD

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berele Lewartow » 15 lis 2005, 20:36
Eee tam. Nieprawda.piwus pisze:Piotrek w ostatnich miesiącach normalnie napisał posta chyba tylko na poczatku tgo tematu
Berele Lewartow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: AgaD » 15 lis 2005, 22:02
AgaD

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 15 lis 2005, 22:09
petru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 15 lis 2005, 23:44
ej, no co ... mówcie na mnie Pikachu od dzisiaj *piwus pisze:A chyba najgłupszy pokiemon może zadać pytanie jak ma na imię nasza pani admin Łypiący?
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 15 lis 2005, 23:47
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 15 lis 2005, 23:59
Niggaz pisze:fieldy wybieram Cie! Atak clonertrowersyjnym pytaniem!
PS: co dzisiaj taka cisza na forum? A może wszyscy wynieśli się do konkurencji Wink
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 17 lis 2005, 22:56
petru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 17 lis 2005, 23:05
Zasada była taka, że po oddaniu pytań ankieta zostaje zakończona i zbierane są nowe. Tak więc nie ma co przedłużać. Kto miał zagłosować ten i tak zrobił już. Co prawda zapomniałem użyć moich 17 kont do głosowania na samego siebie, ale następnym razem je wykorzystam o ile będę miał okazję.piwus pisze:Czy tez jeszcze czekamy aż znowu ktoś przegoni faworyta
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 17 lis 2005, 23:06
Krzysztof Jarzyna
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 17 lis 2005, 23:10
Piwus - zostałeś namaszczony niczym Raul. Nie masz wyjścia.Krzysztof Jarzyna pisze:ale proponuje Piwusa
To na pewno Żydzi albo Masoni nie dają mi dojść do władzy ... to znaczy wygrać w ankiecie. Jeżeli już mówimy o nagrodach to chcę jutro pierogi na obiad. Będę pocieszony.Krzysztof Jarzyna pisze:a i jeszcze proponuje przyznac jakas specjalna nagrode pocieszenia Niggazowi bo go juz 3 albo 4 raz mijaja pod koniec jednym glosem
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 17 lis 2005, 23:14
Snipp_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: dzidzius » 18 lis 2005, 15:14
To jeszcze nie do końca zostało zrealizowane, znaczna poprawa w działaniu strony powinna nastąpic w ciągu najblizszych dni.Agnieszka pisze:Z tego co mi wiadomo chodzi tu o zmianę grafiki, ostatnio przenieśliśmy serwis na nowy serwer.
dzidzius
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 18 lis 2005, 15:25
Kto by pomyślał, że sobą osoby zainteresowane moimi odpowiedziami Twisted Evil
fieldy
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio