AC Milan (zbiorczy)(cz.2) - Strona 15

Piłka nożna we Włoszech: Serie A, Serie B i Coppa Italia | Kluby (Juventus, AC Milan, Inter, Napoli | Reprezentacja Włoch) (Squadra Azzurra | Transfery | Inne wydarzenia związane z włoską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Kto powinien być trenerem Milanu w przyszłym sezonie?

Sérgio Conceição
3
17%
Antonio Conte
2
11%
Massimiliano Allegri
6
33%
Gian Piero Ventura
4
22%
Fatih Terim
2
11%
Inny Włoch
1
6%
Inny straniero
0
Brak głosów
Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 08 sty 2006, 22:44

Jak w meczu Realu nażekałem że nie ma bramke i 0:0 :( tak Milan i Parma dziś nastrzelały na tydzień :lol:

Nie wiem czy śmieć sie czy płakać :lol: Oby dwie drużyny prowadziłch chyba Zdenek Zeman :!: że też sobie sami nerwówke zrobili :( ale to znów przez to że nie wykończyli Parmy przy stanie 3:1 A tak grali tak w chodzonego i teraz mają :P Aż mnie zagotowali :twisted: choc z drugiej strony juz pewnie takiego meczu nie zobaczymy w tym sezonie :] to były jaja jak berety. Ten mecz miał tylko 20 minut piłki reszta to gra taka gra a jak strzelimy to dobrze :p. Nawet niech chce mi się oceniać poszczególnych graczy. Pirlo to skarb narodowy Włochów ten koleś widzi wszystko. A noga może krawaty wiązac :lol: mówiłem skutecznośc Gila strzelił - Kaka strzelił - Sheva strzelił :] znów najwiecej bramek w lidze, traca dużo może coś kosztem czegoś ? Ważne 3 pkt ale pewnie Ancelotti ma dziś wole :lol: Hokejowy wynik i niech ktoś powie że Calcio nudne :]

Co warto podkreślić to w jaki sposób Sheva zagrał na głowe Gili :] klasa tak ja zagrać, sam Alberto tez się cudnie złozył, Marchionni chciał się pokazać :) wkońcu szuka klub i wyszło mu to w 100% - Corradi to za tym jak by mógl to by Nesta w pięty gryz :( ale gośc łokcie chodziły jak :wink: bramek stracili az 3 ale to były bramki niewitki :lol: Chyba sami nie wiedzą jak to sie stało.

ładnie Parma chciała wolnego rozegrać nie:D dobry pomysł jak by im to wyszło to magia :]

Forza Milan

Co mnie jeszcze zdziwiło to podejście gracz do tego meczu. Takie jak do piknkiu :lol: Troche przesadzili. Chwilami to tylko browara im brakowało bo chcieli grać jak na plaży :lol: Trener Parmy był dobry widać cos mu dają na wytrzyminie tego wszystkiego. Co by nie mówić życze Mleczarza jak najlepiej i mam ogromna nadzieje że się utrzymają w lidze :!:

Bagg weź sie nie ośmieszaj. Lepszy to był w tym meczu footbalu :] hehe i prezenty :) tylko dla gosci :lol: jak wczoraj - Ale Dida zawalił - bo zapomniałe aż sie za głowe złapałem :) Jak Pepe Reina :lol: W sumie to i tam ma szczescie :wink:

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 08 sty 2006, 22:56

*_For_zaza_Milan_* pisze:Bagg weź sie nie ośmieszaj.

A nie zauważyłeś przypadkiem pewnych podobieństw?

*_For_zaza_Milan_* pisze:Lepszy to był w tym meczu footbalu

Lepsza to w tym meczu była Parma, Milan wykorzystał prezenty, a Marchionni pokazał jak się powinno grać całemu Milanowi.

*_For_zaza_Milan_* pisze:Jak Pepe Reina Laughing

Jak Dida :D

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3328

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 08 sty 2006, 23:55

Nie mozna spogladac na LM przez pryzmat tego meczu.W nie kazdym spotkaniu Milan tak latwo bedzie tracic bramki.
Milan gra obecnie najbardziej frywolna i najbardziej efektowna pilke w Serie A.W 18 meczach z ich udzialem padlo az 14 wynikow overowych (over to wiecej niz dwie bramki strzelone w sumie przez oba zespoly).Do tego Milan obok Starej Damy w kazdym meczu tego sezonu strzelal przynajmniej jedna bramke.A ze w az 13 tez przynajmniej jedna tracil?No coz nikt nie jest doskonaly :P
bagg pisze:
Lepsza to w tym meczu była Parma, Milan wykorzystał prezenty, a Marchionni pokazał jak się powinno grać całemu Milanowi.
Co za bzdura :?
Ostatnio zmieniony 08 sty 2006, 23:57 przez Chlopaczek, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Sawyer
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 816

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 08 sty 2006, 23:56

Zaza szkoda ,ze nie napisales o postawie obroncow ,bo tutaj to macie cyrk Moonty Pytona :wink: :lol: Marchionni zrobil ich jak młodych 8)
Dida - klasa bramkarz 8) taki ze Abbiati wracaj :!: :wink:

Jak zwykle nic zlego nie widziales ,a szkoda bo bylo na co patrzec :roll: Obrona jak sie nie poprawi to wiesz co bedzie ,chyba tobie mowic nie musze . W ofensywie zagraliscie dobrze ,ale co z tego jak tyły na -

Pozdro

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 09 sty 2006, 0:03

Co jest z tym forum :( ?

Nie wiem czy do dojdzie czy nie :?...

Chłopaczek pacynka ma wode pewnie większa niz my bo ja to przyjełem z uśmiechem. Calcio liga obrońców heheh :) Ma o czym myśleć. Ale zagrali footbal wobec teori premiera :) jak nawiecej bramek :p bije Ancelotti pkt. bo grają skutecznie. :roll:

Ibrahimović dla mnie Abbiati może iśc do CSKA :lol: Jak narazie to Juventus musi cukrować :lol: gdy nie Slivio to była by jatka Tudor w bramka by wsadzili

:shock: w którym momecie Marchionni robił ich ? jak Serginho był w ataku ?? coś słabo widziałeś bo ją sądze że młody strzelał po błedach a nie rajdach :lol: Choc druga strzelił bardzo ładną. Zagrali jak na pikniku :lol: 4 bramki strzelone to się liczy choć mecz z gatunku dziwnych ...

Post doszedł wiec chyba juz dobrze z forum. Więc galeri może dodać :d

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
Żniwiarze Umysłów-HUNTER-
Rapid Eye Movement
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Żniwiarze Umysłów-HUNTER- » 09 sty 2006, 12:23

Noty za wczorajszy mecz :lol:

LA GAZZETTA DELLO SPORT

MILAN: Dida 4.5; Simic 6, Nesta 5.5, Kaladze 5.5, Serginho 5 (42’ st Costacurta s.v.); Gattuso 6, Pirlo 6, Seedorf 7.5; Kakà 7 (27’ st Rui Costa 6.5); Shevchenko 7, Gilardino 6.5 (30’ st Ambrosini 6). All: Ancelotti 6.5.

PARMA: Guardalben 5; Cardone 5, Couto 5, Cannavaro 5.5 (15’ st Bonera 5.5), Contini 5 (42’ st Dedic s.v.); Grella 5.5, Bolano 5 (15’ st Dessena 6), Simplicio 5.5; Marchionni 7, Bresciano 6; Corradi 5. All: Beretta 6.

IL CORRIERE DELLO SPORT

MILAN: Dida 5; Simic 6, Nesta 6, Kaladze 5.5, Serginho 6.5 (42’ st Costacurta s.v.); Gattuso 6, Pirlo 6.5, Seedorf 6.5; Kakà 7 (27’ st Rui Costa 7); Shevchenko 7, Gilardino 7 (30’ st Ambrosini 6). All: Ancelotti 6.5.

PARMA: Guardalben 5; Cardone 5.5, Couto 5.5, Cannavaro 5.5 (15’ st Bonera 5), Contini 5 (42’ st Dedic s.v.); Grella 5.5, Bolano 5.5 (15’ st Dessena 6.5), Simplicio 6; Marchionni 7, Bresciano 5.5; Corradi 5.5. All: Beretta 6.

TUTTOSPORT

MILAN: Dida 4.5; Simic 6, Nesta 6, Kaladze 5.5, Serginho 5.5 (42’ st Costacurta s.v.); Gattuso 6, Pirlo 6, Seedorf 6.5; Kakà 7 (27’ st Rui Costa 6.5); Shevchenko 7, Gilardino 6.5 (30’ st Ambrosini s.v.). All: Ancelotti 6.

PARMA: Guardalben 5; Cardone 5, Couto 5.5, Cannavaro 5 (15’ st Bonera 6), Contini 5 (42’ st Dedic s.v.); Grella 6, Bolano 5 (15’ st Dessena 6.5), Simplicio 6.5; Marchionni 7.5, Bresciano 5.5; Corradi 6. All: Beretta 6.

IL CORRIERE DELLA SERA

MILAN: Dida 5; Simic 5.5, Nesta 5.5, Kaladze 5.5, Serginho 5 (42’ st Costacurta s.v.); Gattuso 6, Pirlo 5.5, Seedorf 6; Kakà 6.5 (27’ st Rui Costa 6.5); Shevchenko 7, Gilardino 6.5 (30’ st Ambrosini s.v.). All: Ancelotti 6.

PARMA: Guardalben 5; Cardone 5, Couto 5, Cannavaro 5.5 (15’ st Bonera 5.5), Contini 5.5 (42’ st Dedic s.v.); Grella 5.5, Bolano 5 (15’ st Dessena 6), Simplicio 6; Marchionni 7, Bresciano 6; Corradi 5.5. All: Beretta 6.

LA REPUBBLICA

MILAN: Dida 5; Simic 6, Nesta 5.5, Kaladze 5.5, Serginho 5 (42’ st Costacurta s.v.); Gattuso 6.5, Pirlo 6, Seedorf 6.5; Kakà 6.5 (27’ st Rui Costa 6.5); Shevchenko 7, Gilardino 6.5 (30’ st Ambrosini s.v.). All: Ancelotti.

PARMA: Guardalben 5; Cardone 5, Couto 5, Cannavaro 5 (15’ st Bonera 5.5), Contini 5.5 (42' st Dedic s.v.); Grella 5.5, Bolano 5 (15’ st Dessena 6), Simplicio 5.5; Marchionni 6.5, Bresciano 5.5; Corradi 5. All: Beretta.

Brak słow co do ocen obrony Simic najwyzsze noty dostaje :shock: Dida 4,5/5 :lol: to jakis zart.
Chyba jednak potrzebny obronca na juz i to najlepiej srodkowy a moze to brak Paolo ? cholera wie w meczu z lepszymi od Parmy Livorno i Messiny na zero w tyłach a tu 3 bramki w plecy.
A tu dochodzi teraz mecz na Olimpico :?

Forza Milan

Skrót

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 09 sty 2006, 12:36

Zagrali piłke na "TAK" :lol: to widać po notach :wink: Zagrali wedle filozowi Zdenka Zemana byle by strzelić wiecej. :lol: Obrońcy dostali tragiczne noty. Choć telewizja tylko Kakhe tak tragicznie zganiła. Co może być zadowalające to postawa ofensywnych graczy. Bo nie zawiedli. Seedorf Pirlo czy Kaka zagra tak jak musza. Wogole tylko przednie formacje w tym meczu grału :)

Hunter dziwisz się że Dida dostał tak niska note ? na nocie zawazył tyko ten bład. Pamietam mecz Inter Roma i podobny błąd Doniego ? Kapitalna bramka Tottiego Roma wygrwa 3;2 ale Doni "oberwał" :wink:

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 09 sty 2006, 12:51

Chlopaczek pisze: Co za bzdura Confused

Wiem Chlopaczek ;) Chciałem tylko pokazać Zazie jak to widzę kibice Juve 'wejść, zrobić burdel, ośmieszyć się parę razy i wyjść' tak jak to zrobił przedwczoraj fan Milanu.

Co do meczu, obrona rzeczywiście tragicznie, Dida w tym sezonie coraz bardziej sprawia, że nie zamierzam go ustawiać wśród tych najlepszych bramkarzy. Ci co mają strzleć w Milanie to strzelili i to jest ten pozytywny aspekt meczu, atak nie zawiódł. Podobał mi się Marchionni, dał obronie Milanu świetną lekcję.

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 09 sty 2006, 13:19

bagg pisze:Wiem Chlopaczek Wink Chciałem tylko pokazać Zazie jak to widzę kibice Juve 'wejść, zrobić burdel, ośmieszyć się parę razy i wyjść' tak jak to zrobił przedwczoraj fan Milanu.
Tylko Bagg z sobote była inna sytuacja. Palermo w pierwszej połowie pokazał świetny football i było znacznie lepsze. Ale że nie masz nawet czelność o tym napisać. Juventus grał tylko w jeden sposób. Rozegranie akcji bo jest u nich wykop na pałe Abbiatiego. Tyle sie mówiło po dwójce DM na środku a niech teraz mi ktoś mi powie że on mają wiecej niż zadanie defensywne. Vieira miał poczatek z bramkami. Teraz juz tylko defensywa. Juventus wykorzystał prezenty od Palermo tak jak Parma od Milanu. Na szczeście dla Rossoneri dyspunują najlepszym atakiem w lidze i jak napisałem poszli w kierynku myśli trenerskiej Zdenka :wink: może stracić 7 ważne by 8 strzelić :wink: A co to burdelu to zawsze robia to fani Juve :lol: "Niedzieli" śledzący mecz w radiu :lol:

Oceniając Dide tylko bo tym błedzie może wyjść z założenie że nie było go na boisku. A to że wcześnie mógł stracić bramke po max przypadkowym strzela i jego znakomitym refleksie to juz zapomniałeś ? :lol: Przeciesz Parma stworzyła jedna okazja a dwie pozostałe im strzozył Milan. Za każda strzeconą bramke odpowada 11 graczy nie jeden czy czterech. A za każda strzelona też odpowada 11 graczy. :]

A dojdzie do tego że na mundialu bedzie bronić trzech bramkarz rossonerich. To był by ewenement. :D

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 09 sty 2006, 13:32

*_For_zaza_Milan_* pisze:Oceniając Dide tylko bo tym błedzie

Nie, on cały sezon nie prezentuje właściwego poziomu. Nie gra źle, ale to nie jest ten 'dawny' Dida.

*_For_zaza_Milan_* pisze:Palermo w pierwszej połowie pokazał świetny football i było znacznie lepsze.

:angry: Skończ już, Juventus wygrał, Juventus cały czas konrtolował spotkanie i to Juventus zagrał defensywnie tylko dlatego, żeby oszczędzać siły, sezon długi.

*_For_zaza_Milan_* pisze:Rozegranie akcji bo jest u nich wykop na pałe Abbiatiego.

:angry: Skończ już. Rozegranie akcji należy do skrzydłowych, których mamy najlepszych na świecie.

*_For_zaza_Milan_* pisze:Na szczeście dla Rossoneri dyspunują najlepszym atakiem w lidze i jak napisałem poszli w kierynku myśli trenerskiej Zdenka

Może to się źle skończyć gdy będą grali w LM.

Co do reszty posta to trochę zal odpisywać. Nie odpisuj i na tego mojego. Teamt Milan - Parma, Palermo - Juventus uważam za skońcczony, swoje powiedziałem.

Awatar użytkownika
staarek
Trampkarz
Trampkarz
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: staarek » 09 sty 2006, 13:40

Witam wszystkich,

jestem nowy na tym forum, o meczu juz chyba wszystko zostalo powiedziane, wiec porusze inny temat. Niemniej popularny osatnimi czasy - obrona ACM. Patrzac na formacje ofensywne wszystko wyglada conajmniej przyzwoicie tak w kwesti jakosci jak i wieku pilkarzy, jest kilku mlodych, zdolnych i perspektywicznych - Kaka, Gila (hmm... to w zasadzie tyle z tych mlodych moze jeszcze Pirlo ktory ma chyba ok 26lat) reszta skladu dobiega lub przekroczyla 30 lat (Gattuso, Ambro, Sheva, Seedorf) w formacji obronnej natomiast... Simic to zdecydowanie nie jest zawodnik do 1-szego skladu, z powodzeniem odnalazl by sie w zespole kalibru Udine czy Parmy ale nie w Milanie, ma juz zreszta 30 lat, jak dla mnie zmiennik i to nie do konca solidny z drugiej strony ciezko wyobrazac sobie zawodnikow pokroju Nesty jako zmiennikow. Dalej, Alessandro po transferze z Lazio wyobrazalem sobie ze to wlasnie on bedzie pelnil role obroncy nr 1, minely 3(chyba) lata i dalej zawodnikiem nr w obronie jest 38-letni prawie Maldini.Owszem, nie mozna odmowic Nescie kilku doskonalych spotkan, ale na wiecej niz kilka ja jak i inni fani liczyli...Brak mu chyba troche...solidnosci, stalosci formy. Mimo wszystko, Nesta to jeszczce najmniejszy problem.Niewiele do zarzucenia Cafu po za wiekiem i nie dokonca jasna przyszloscia. Kaladze! jakze chimeryczny jest ten koles! Obok naprawde dobrych meczow grywa fatalnie po za tym, zupelnie go niewidze na srodku obrony - dla mnie jest lewym obronca. Jest jeszcze Stam (niewiadomo co z nim po sezonie) zreszta 34 lata na karku, mimowsystko jak dla mnie obok Maldiniego najpewniejszy punkt obrony ACM, co ciekawe nie specjalnie kolesia cenilem w MU czy Lazio, a tu w Milanie mila niespodzianka!Patrzac momentami na poczynania dwojki Kaladze-Simic zastanawiam sie czy 40-letni Costacurta nie bylby lepszy.A moze proba przesuniecia Ambro do obrony!? Jako pomocnik grywa i tak sporadycznie. Abstrachujac od tego, obrona potrzebuje wzmocnien! Ciezko jednak o dobrych obroncow to druga sprawa, nazwiska ktore przychodza mi do glowy to Chivu i (tutaj jestem troche mniej przekonany) Bonera. Nigdy nie widzialem tego kolesia z Sao Paulo ktorym ACM siE interesuje wiec trudno mi cokolwiek o nim powiedzic.Jest jeszcze Coloccini ktorego karte zawodnicza chyba ciagle posiadamy, grywa w reprezentacji Argentyny, to chyba musi cos znaczyc.A co do Didy, mysle ze powinnismy mu dac troche czasu, szkoda ze nie ma Abbiatiego, bylaby zawsze jakas lekka presja na Marcosie, Kalaca nie znam zupelnie.
Dobra, koncze ten przydlugi wywod...

M.

Awatar użytkownika
Gomez
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gomez » 09 sty 2006, 13:42

bagg pisze: :angry: Skończ już. Rozegranie akcji należy do skrzydłowych, których mamy najlepszych na świecie.
uuuuu...przeslodziles swoj klub...

podam 2 pary przynajmniej tak samo dobrych jak nie lepszych skrzydel:

Robben-Duff
Deisler-Ze
8)

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 09 sty 2006, 13:45

Gomez pisze:uuuuu...przeslodziles swoj klub...

Oczywiście, że nie. Tylko Chelsea się może własciwie z nami równać jeśli chodzi o skrzydła.

podam 2 pary przynajmniej tak samo dobrych jak nie lepszych skrzydel:

Z Robben - Duff mogę się zgodzić, choć i tak to będzie naciągane, z drugą oczywiście nie, gdy Nedved/ Mutu prezentują wyższy poziom od Ze Roberto, a porównywanie Desiler'a i Camoranesiego również mija się z celem.

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 09 sty 2006, 13:50

No niestety musze coś Ci odpisac w waszym stylu :( Trudno na jeden post to przeboleje :lol:
bagg pisze:Nie, on cały sezon nie prezentuje właściwego poziomu. Nie gra źle, ale to nie jest ten 'dawny' Dida.

Ale to nie tylko Dida :] Bronimy w 11 i atakujemy w 11 :wink: Taka jest dziś piłka. :wink: Coś za coś. Przynajmie fani przychodzą na stadiony. :wink: A takie gadanie o poszczegolnych błędach jest chyba na wyrost Samo to który bramkarz nie popełnia błedów widziałeś ostatnio kiks Cecha ? Reiny ? [głupie przykłady z ostatniej kolejki Premiership]
bagg pisze:Skończ już, Juventus wygrał, Juventus cały czas konrtolował spotkanie i to Juventus zagrał defensywnie tylko dlatego, żeby oszczędzać siły, sezon długi.

:shock: Juventus wygrał bo wykorzystał prezenty tak trudno Ci to zrozumieć ? Oczywiście to tez jest sztuka wykorzystac te prezenty ale mogł być zacząć chodzić po ziemi. Bo gracie jak łeczna tylko na Andzeja Kubice :lol:
bagg pisze:Skończ już. Rozegranie akcji należy do skrzydłowych, których mamy najlepszych na świecie

:shock: to juz jest szczyt bezczelności z Twojej strony dziecko ... :boruta: Weź Ty zacznij oglądać inne mecz a nie tylko Juve i potem sam nie wiesz co piszesz. W jakim Ty świecie żyjesz ? Premiership proponuje ...

bagg pisze:Może to się źle skończyć gdy będą grali w LM.

Może tak może - nie kto to wie :lol:
bagg pisze:Co do reszty posta to trochę zal odpisywać. Nie odpisuj i na tego mojego. Teamt Milan - Parma, Palermo - Juventus uważam za skońcczony, swoje powiedziałem.

hmmm w zasadzie tylko 3 sie liczą, ale żal mi Ciebie że tak stroniczo ocenisz sytuacje - czekaj znów z LM odpadniecie zaczniesz inaczej pisać. Mówi sie że mecz - meczowi nie równy. Milan przegrał by na własne życzenie a Juve przegrało by bo Palermo nie grało jak równy z równym. Oby dwa zespoły wygrały. Punktów nie dają za gre w obronie , drugiej lini czy skuteczność. Ale zacznij chłopie oceniać sytuacje po grze a nie wyniku. Bo błądzisz. Ta kolejka pokazał jak to Serek mówi że nie ma łatwych spotkań w serie A -są trudne i bardzo trudne...

Forza Milan
Brigate Rossonere

P.S. Mutu na siłe zmienił pozycje a Ty już go max skrzydłowy oceniasz ? hehe ciekawe kiedy nastepny raz zagra. Duff - Robben jest też Cole, Ljungberg, Quaresma, Malouda - Guvou , Ronaldinho też gra na skrzydle :p Messi :) Ribery :] wspominany duet Ze Roberto i Deisler.

Dobry jestes nie ma co :lol:

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 09 sty 2006, 14:05

Odpiszę tylko na część o skrzydłowych, bo nie chcę mi się z Tobą kłócić, są lepsze i ciekawsze zajęcia.

*_For_zaza_Milan_* pisze:Cole, Ljungberg, Quaresma,

Chodziło mi o skrzydłowych, nie o pojedyńczych piłkarzy.

*_For_zaza_Milan_* pisze:Malouda - Guvou

Chcesz mi powiedzieć, że Govuo prezentuję poziom Camoranesiego ? :lol:
A Malouda rzeczywiście niezły. Ronnie - Messi, ich traktuję raczej jako of. pomocników/napastników niż skrzydłowych.

EOT

ODPOWIEDZ

Wróć do „Włochy”