a tak serio to czemu tak sadzisz ??

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 14 sty 2005, 15:55
smitu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sirtomaszo » 14 sty 2005, 16:07
sirtomaszo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mazi » 14 sty 2005, 16:36
Mazi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mazi » 14 sty 2005, 16:41
Mazi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pisakk » 14 sty 2005, 17:06
Pisakk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 14 sty 2005, 17:25
sirtomaszo pisze: Arrow A ponieważ nie znam jeszcze Wernera Liczki to więc nie bedę sie źle o nim wypowiadał, chociaż wiem że nigdy nie dokona tego, co Pan Henryk....![]()
![]()
Do pisaka:
Mam identyczne zdanie co ty.
Handsome Boy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pisakk » 14 sty 2005, 17:35
No właśnie chyba nie wszyscy zrozumieli o co mi chodziło w tym poście:zawdi pisze:sirtomaszo pisze: Arrow A ponieważ nie znam jeszcze Wernera Liczki to więc nie bedę sie źle o nim wypowiadał, chociaż wiem że nigdy nie dokona tego, co Pan Henryk....![]()
![]()
Do pisaka:
Mam identyczne zdanie co ty.
co ty koles sobie jaja robisz, okresl sie albo sie wypowiadaj
To żem ja pisze:No mam nadzieję, że Liczka nie dokona tego co Kasperczak. Mam nadzieję, że jego zespół nie przegra w Pucharze Uefa z norweskim zespołem broniącym się przed spadkiem. Mam nadzieję, że nie ulegnie w potyczce z Gruzinami, którzy z fazie grupowej PUefa zdobyli okrągłe 0 punktów. Mam nadzieję, że nie będzie się tak buńczucznie o sobie wypowiadał w wywiadach prasowych, że "bez niego to może Cupiał o LM zapomnieć". Mam nadzieję, że jak będzie możliwość ściągnięcia Kosowskiego to on go ściągnie. Mam nadzieję, że będzie stosował rozsądną rotację w składzie. Mam nadzieję, że dokona dobrych transferów piłkarzy, których będzie szukał "pod kątem pasowania do jego wizji zespołu". Mam nadzieję, że jutro będzie ładna pogoda...
Pisakk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sirtomaszo » 14 sty 2005, 19:10
sirtomaszo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: pippen » 14 sty 2005, 19:28
pippen

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sirtomaszo » 14 sty 2005, 20:57
sirtomaszo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marco » 14 sty 2005, 22:06
dobresirtomaszo pisze:Żeby zrobić na złość Kasperczkowi!!!
Marco

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Axel Hammond » 15 sty 2005, 17:49
Axel Hammond
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mazi » 15 sty 2005, 18:02
Mazi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pisakk » 15 sty 2005, 18:19
Pisakk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 15 sty 2005, 18:22
w pelni popieram, to tylko ozywia forum i popycha do polemik, do tego jest zabawniePisakk pisze:Mazi - wrzuć na luz. Każdy ma prawo się wypowiać na forum (o ile nie łamie regulaminu), a to że poglądy użytkownika Axel'a Hammonda są jak by to powiedzieć - "lekko kontrowersyjne", to tylko wpływa dobrze na poziom dyskusji na tymże forum. Po prostu spróbuj znaleźć kontrargumenty a nie skupiaj uwagi na obmyślaniu jakichś wymyślnych wiązanek. To tyle.
Handsome Boy
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio