Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 23 paź 2006, 17:56
Bienias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: brylancik » 23 paź 2006, 18:04
No to dawaj te "więcej". Ja mam czas. Możesz nawet do jutra szukać.Bienias pisze:masz luknij na ostatnia bramke
to tak na szybkosci bo podobnych bylo wiecej.
mam nadziej ze od tego sezonu majc juz ineternet moze posciagasz sobie mecze zanim bedziesz komentowal
brylancik
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 23 paź 2006, 18:12
kaczy pisze:Niggaz napisał:
Diarra? Emerson? Nie są oni szczególnym zagrożeniem w ataku a potencjał ofensywny naszych piłkarzy jest na tyle duży, że dadzą sobie z nimi radę.
prosze cie powiedz cos teraz o naszej obronie
Cały czas czekałem na powtorke i sie nie doczekałem. Jesl itak to to była jedyna symulka w innych przypadkach było kontakt wiec i pretekst do rzutu wolnego. LAtawce dmuchawce wiatr, to chyba wczoraj okrelał inna druzyne. Jak sedzi podyktowałby karniaka na Van the man'ie to całkowicie bym sie zalał.Zaza pisze:W tymmeczu był taki wymowny moment jak Ronaldinho przyja piłke na 28 metrze i poszedł na przebój środkiem zatrzymali go i piłke i domagał sie faulu. A Canna wszedł czystko. Kilka razy miałem wrażenia ze szuka faulu. Ale wtedy ewidentnie chciał wymusić wolnego na 20 metrze.
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: brylancik » 23 paź 2006, 18:17
Messi E2 Ronaldinho pisze:Co do VV nie zagrał zle, ale mogł lepiej, a chyab kazdy kibic Relau wie, ze ten sezon ajk narazie jest najgorsyzm w karierze Ikera, zreszta koncowka zeszłego takze.
Było bliżej wyniku 4:0 niż 3:2Messi E2 Ronaldinho pisze:A Arrow rewanż Arrow jaki rewanz. Real wygrał 3-0 na CN po dominacji i osmieszniu przeciwnika. Nie. Real wygrał 2-0, zasłuzenie, ale wynik mogł byc 2-1, 3-2.
brylancik
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 23 paź 2006, 18:22
Najwidoczniej to był jedyny mecz jaki miałes okazje zobaczyc w TVIker w tym roku zagrał jedno beznadziejne spotkanie - z Lyonem, ale tam również parę razy błysnął. Później już grał tylko lepiej.. tak że nie rozumiem do czego piejsz.
SKoro tak piszesz to pewnie tak było.brylancik pisze:Było bliżej wyniku 4:0 niż 3:2
Jarzinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 23 paź 2006, 18:28
Zaza
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 23 paź 2006, 18:31
Jarzinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 23 paź 2006, 18:35
Zaza
Post Wyświetl pojedynczy post autor: brylancik » 23 paź 2006, 18:44
Messi E2 Ronaldinho pisze: Najwidoczniej to był jedyny mecz jaki miałes okazje zobaczyc w TV
j.w.SKoro tak piszesz to pewnie tak było.
brylancik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 23 paź 2006, 19:08
brylancik pisze: Argument nie do podważenia. Nakryłes mnie Tak naprawdę to wczorajszego meczu też nie oglądałem tylko czytałem relację na rm.pl
Z tym się niestety należy zgodzić. Messi zbyt łatwo radził sobie w dryblingach i na dobrą sprawę Barca oddała zdecydowanie zbyt wiele strzałów na bramkę. W niczym nie zmienia to faktu, iż to właśnie obrona Blancos jest teoretycznie najlepsza w lidze (3 stracone bramki) i bądź co bądź to dzięki temu Real jest teraz w tabeli tu gdzie jest bo ofensywa strzela zdecydowanie zbyt małoMessi E2 Ronaldinho pisze:obrona była najslabszym punktem Realu.
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 23 paź 2006, 19:19
Tylko że gra się jak przeciwnik pozwala. Gdyby wczoraj Barca grała np z jakąś Flotą Świnoujście to mimo żadnego wkładu w mecz rozniosłaby ją 20:0. Taka Flota mimo wielu chęci nic by nie zdziałała. Owszem Real zagrał bardzo ambitnie ale nie można powiedziec że Barca nie próbowała wygrac meczu czy choćby strzelic bramki. Po prostu jej akcje do momentu dojścia pod pole karne jeszcze jakoś wyglądały ale dalej Barca poza kilkoma wyjątkami nie miała pomysłu na ich rozwiązanie lub kończyły się one na dobrej obronie rywala. Wszystko polegało na rozgrywaniu piłki przez Katalończyków i ich przewadze w jej posiadaniu, nic więcej. No ale tak musiała grac skoro przegrywała, tyle że nie za bardzo jej to wychodziło. To Real wczoraj był zdecydowanie groźniejszy i jego zwycięstwo nie było zagrożone ani przez chwilę.Berik pisze:Dodkladnie przeciez taki Emerson, RvN czy Diarra nie zagrali wcale jakiegos super spotkania. Ruud moze i walnal brame, mial poprzeczke ale nic po za tym. Emerson nawet z ta slaba Barcelona powienien wyleciec.Tak naprawde to Barca zagrala beznadziejnie. Real walczyl, a Barca na stojaco. Zamienili sie rolami z poprzedniego GD.
Zdecydowanie takbrylancik pisze:Było bliżej wyniku 4:0 niż 3:2
Yukasz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: brylancik » 23 paź 2006, 19:20
RealFan pisze:polecam ściągnąć sobie plik torrent bo paro minutowy skrót w przypadku takiego meczu jak Gran Derby to za mało
brylancik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 23 paź 2006, 19:25
Założyłem, że skrót z fioletowej też obejrzałeśbrylancik pisze:ja nie mówię że oglądałem skrót tylko że czytałem realcję.
Kluchman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 31 paź 2006, 16:38
Cris7
jack-sub
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio