Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 10 cze 2008, 21:12
Martinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk_emil » 10 cze 2008, 21:17
Martinho pisze:Austria duzo wiecej pokazala w meczu z Chorwacja niz my z Niemcami. Dodam jeszcze ze obojetnie w jakim ustawieniu wyjkdziemy to wygrac z Austria bedzie bardzo ciezko.
romantyk_emil
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ssequ » 10 cze 2008, 21:44
Jak zagrają z Niemcami tak samo jak z Chorwacją - przyznam Ci racjęAustria duzo wiecej pokazala w meczu z Chorwacja niz my z Niemcami. Dodam jeszcze ze obojetnie w jakim ustawieniu wyjkdziemy to wygrac z Austria bedzie bardzo ciezko.
ssequ

Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk_emil » 10 cze 2008, 23:27
ssequ pisze:Co do Polaków jeszcze... jeśli zaczną grać swoje piłkarze tacy jak Krzynówek czy Smolarek, Roger będzie grał dalej na swoim poziomie - może być bardzo dobrze. Bo po prostu widzę w naszej grze jakiś "fundament" w rozgrywaniu piłki, brakuje 2 zawodników, którzy pociągną grę (Smolar, Krzynio) i takich którzy zagrają niekonwencjonalnie (Roger lub Garguła). Więcej komunikacji i zdecydowania w obronie, no i wiary w swoje umiejętności i jestem pewien, że wtedy ćwierćfinał, czy nawet półfinał jest w naszym zasięgu, choć do tego potrzeba by było też trochę szczęścia. Ale najpierw poprawmy wyżej wymienione słabości w grze.
romantyk_emil

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 11 cze 2008, 0:32
ale to jednak oni wywieźli jeden punkt z francją a nie my z niemcami.ssequ pisze:nie mówiąc już o Rumunach, którzy grali długą piłką do nikogo.
Magnum
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ssequ » 11 cze 2008, 7:49
Tylko że to nie trener Francuzów tylko Niemców mówił po meczu, że jego drużyna zagrała swój najlepszy mecz... Powiem więcej, Francja z taką grą nie ma szans wyjść z tej grupy. W pierwszej kolejce Francja grała duuuużo słabiej od Niemiec - więc i o remis było łatwiejale to jednak oni wywieźli jeden punkt z francją a nie my z niemcami.
ssequ
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 11 cze 2008, 8:56
Martinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ssequ » 11 cze 2008, 9:38
Pewien nie jestem, ale chyba wtedy do gry wkroczy ten cały ranking i to Chorwacja będzie w ćwierćfinale...Wtedy decyduje klasyfikacji fair play?
ssequ

Post Wyświetl pojedynczy post autor: majer13 » 11 cze 2008, 9:51
Martinho pisze:Chorwacja przegra z Niemcami 0:2 a my wygramy z Austria 1:0
majer13
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 11 cze 2008, 10:58
[`] Zamiast szerzyc huraoptymizm ktorego nie powinienes miec powodu glosic, lepiej bys odpowiedzial na temat, czyt. moje pytanie.majer13 pisze:Sądzę że jesteśmy wstanie wygrać z Austrią więcej niż jedną bramką
Martinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marcin87 » 11 cze 2008, 11:21
A ja sądzę że w piątek Polacy zbierają się na Okęciu.Hucznie przywitani przez polskich kibicówMartinho pisze:Sądzę że jesteśmy wstanie wygrać z Austrią więcej niż jedną bramką Wink
Tak źle i tak niedobrze.Czyli Polacy jeśli wyszli by z grupy to i tak dostają od każdego w dalszej części turnieju.Ciężkie jest życie polskiego piłkarzaMartinho pisze:wowczas remis z Chorwacja i dostajemy baty od Czechow w 1/4 Wink
Marcin87

Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk_emil » 11 cze 2008, 13:44
Marcin87 pisze:A ja sądzę że w piątek Polacy zbierają się na Okęciu.Hucznie przywitani przez polskich kibiców Laughing
Ale lepiej odpaść w ćwierćfinale niż w fazie grupowejTak źle i tak niedobrze.Czyli Polacy jeśli wyszli by z grupy to i tak dostają od każdego w dalszej części turnieju.Ciężkie jest życie polskiego piłkarza
romantyk_emil
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 11 cze 2008, 20:18
Przynajmniej nie bedziemy musieli się męczyć z Chorwatami w Poniedziałekromantyk_emil pisze:Marcin87 napisał:
A ja sądzę że w piątek Polacy zbierają się na Okęciu.Hucznie przywitani przez polskich kibiców Laughing
heh zawsze tak kończymy turniej... i chyba się szybko to nie zmieni Sad Sad
kaczy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 11 cze 2008, 20:37
Magnum
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 11 cze 2008, 23:38
Chorwacja awansuje poprzez ranking Uefa.Martinho pisze:A ja mam takie pytanie: co jezeli Chorwacja przegra z Niemcami 0:2 a my wygramy z Austria 1:0 i z Chorwatami zremisujemy? Wtedy decyduje klasyfikacji fair play?
Bienias
Wróć do „Piłka nożna na świecie”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio