Post Wyświetl pojedynczy post autor: MaX_ASR » 17 paź 2006, 21:15
MaX_ASR
Post Wyświetl pojedynczy post autor: SpY » 17 paź 2006, 21:24
SpY

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gomez » 17 paź 2006, 21:28
moze jestes koneserem...ja slucham RHCP dla przyjemnosci nie dla konkretnej idei wiec przykro mi winnetouMaX_ASR pisze:R.H.C.P. to dla mnie idealny przyklad zeszmacenie sia...podobnie Mettalica (czy jak to sie tam pisze) albo nieszczesie iron maiden (od razu pisze do fanow, ze nie neguje ich osiagniec dla histori muzyki)...ciesze sie, ze Kurt popelnil samobojstwo...teraz licza sie tylko pieniadze, nie ma zespolow, ktore odchodza z klasa...pozostale odgrzewane kotlety zerujace na fanach...bo wciskanie kitu przez wczesniej wspomniane RHCP (po takich klasykach jak np. Under the brigde) jest dla mnie nieporozumieniem....
Gomez
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MaX_ASR » 18 paź 2006, 9:08
MaX_ASR
Post Wyświetl pojedynczy post autor: SpY » 18 paź 2006, 19:12
sa zajebisciMaX_ASR pisze:Beastie Boys.
SpY

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berele Lewartow » 18 paź 2006, 19:14
MaX_ASR pisze:przesledzilem, kto jakiej muzyki slucha...wszyscy albo hh albo techno...
Berele Lewartow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: franz » 18 paź 2006, 19:25
No faktycznie w naszym hh ostatnio panuje stagnacja. No i te masy gimnazjalistów w za dużych spodniach, prawdziwych "uliczników" co słuchaja Donia, Libera, Verby, DKA itp. to jest załosne.MaX_ASR pisze:...polskiego nie moge sluchac,...moze jestem uprzedzony, ale dla mnie wszyscy sa tacy sami, takie same glosy, zero oryginalnosci...(no k44 byl wyjatkiem)...hh
Nine Inch Nails mowa, w koncu to zywa legenda industrialu, tez zdarza mi sie ich posłuchac od czasu do czasuMaX_ASR pisze:1.NIN
franz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MaX_ASR » 18 paź 2006, 19:25
MaX_ASR

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berele Lewartow » 18 paź 2006, 19:40
MaX_ASR pisze:.wiesz, nie kazdy fan tego zespolu musi miec trampki i stare swetry...masz chyba poglady z lat 80-tych chlopcze...
Doprecyzujmy, w przedziale wiekowym 12-16. Niepodważalna.MaX_ASR pisze:Cobain to ikona, nie da sie zaprzeczyc,
Ta,szczególnie zepół Presley.MaX_ASR pisze:ze wlasnie Nirvana, The Beatles i Presley to najwiesze zespoly w historii.
Sytuacja w jakiej zginał pokazał tylko,że narkotyki z nim wygrały. Reszta to dorabianie ideologi.MaX_ASR pisze:..a sytuacja w jakiej zginal spowodowala, ze jego postac jest NIESMIERTELNA !
Berele Lewartow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: franz » 18 paź 2006, 19:41
no to jest akurat stereotyp, ale zdarzją sie takie przypadkiMaX_ASR pisze:a co do Nirvany...wiesz, nie kazdy fan tego zespolu musi miec trampki i stare swetry
franz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MaX_ASR » 18 paź 2006, 19:45
Nie wiem skąd w ogóle taka teze wziąłes, podejrzewam,ze z dupy
MaX_ASR

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berele Lewartow » 18 paź 2006, 19:58
Czyli mam go podziwiać za to,że jest ćpunemMaX_ASR pisze:wlasnie napisales, co go zniszczylo...a wlasnie narkotyki i taka smierc spowodowaly, ze ZADEN z Waszych i moich ulubionych artystow nie bedzie tak dlugo wspominany...
Od kulturalnej dyskusji wole rzeczową, ale jak ty masz argumenty kalibru takiego,że go brzuch bolał i pedał na niego wolali to chyba coś jest nie tak.MaX_ASR pisze:koniec tego, spadam, bo z nikim nie mozna kulturalnie i powaznie podyskutowac...
Berele Lewartow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: franz » 18 paź 2006, 20:00
MaX_ASR pisze:...a wlasnie narkotyki i taka smierc spowodowaly, ze ZADEN z Waszych i moich ulubionych artystow nie bedzie tak dlugo wspominany...
no bez przesady dyskusja jest bardzo kulturalna przecieżMaX_ASR pisze: bo z nikim nie mozna kulturalnie i powaznie podyskutowac
franz
MaX_ASR

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berele Lewartow » 18 paź 2006, 20:08
Pewnie wrażliwość, przecież wszyscy narkomani to wrażliwcy. A tak na poważnie to zalecałbym więcej dystansu,do tego pana i aury w okół niego panującej.MaX_ASR pisze:slabosc czy wrazliwosc ?
Berele Lewartow
Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio