Chelsea FC (zbiorczy) - Strona 15

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 27 kwie 2005, 21:40

bobi pisze:Nie wiem komu mam kibicowac w dzisiejszym meczu. W Liverpoolu gra Dudek i chcialbym zeby doszedl do finalu LM i wygral go ze swoja druzyna. Z drugiej strony lubie Chelsea i chcialbym zeby ona wygrala LM bo skoro wyeliminowala Barce to niech juz ta LM wygra. No i na kuponie postawilem na Chelsea.
Do przerwy 0-0 ... bylo troche emocji i niewykorzystanych sytuacji a jak mowi porzekadlo niewykorzystane sytuacje sie mszcza :twisted: :twisted:

Liverpool mogl sprawic nie spodzianke ale Cech broni fenomenalnie. Cheslea tez miala kilka sytuacji wiec narazie mecz wyrownany. Ciwkawe jak bedzie w drugiej polowie, Moze Mourinho wporowadzi Robbena. Zobaczymy za okolo 55 minut bo wtedy bedzie jzu wszytko rozstrzygniete ....

Go Ahead The Blues :twisted: :twisted: :twisted:

Awatar użytkownika
futbolowa
Czerwona Diablica
Reputacja: 2236
Kibicuję: RKS Raków + ManUTD
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 01 maja 2005, 12:37

Po wczorajszym zwycięstwie nad Boltonem Chelsea zdobyła tytuł Mistrza Anglii.
Widziałam tylko kawałek meczu, ale ładną bramkę strzelił Lampard [nie tak efektowną jak Gerrard Middlesbroug, ale zawsze ;)].
W sumie było to tylko kwestią czasu, ale miałam nadzieję, że jakieś emocje będą do końca ;)
Pozostaje nam emocjonować się walką o 2 i 4 lokatę ;)

Awatar użytkownika
maciejdas26
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciejdas26 » 01 maja 2005, 12:49

gratulacje dla kibiców Chelsa .mam nadzieje że to nie tylko w tym roku będzie mistrz ale w kolejnych latach też.teraz czekam na Ligę Mistrzów

Awatar użytkownika
futbolowa
Czerwona Diablica
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 01 maja 2005, 12:56

maciejdas26 pisze:gratulacje dla kibiców Chelsa .mam nadzieje że to nie tylko w tym roku będzie mistrz ale w kolejnych latach też.
Lepiej nie, bo będzie nudno. Poza tym chciałabym zobaczyć ilu zostanie fanów Chelsea, gdy ta zacznie przegrywać :roll: :wink:

Ale fakt- pogratulować trzeba, The Blues byli w tym sezonie fenomenalni.

Awatar użytkownika
Anka
One I Love

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 01 maja 2005, 13:40

Wcześniej już gratulowałam fanom Chelsea zdobycia przez ich ulubioną drużynę mistrzostwa, bo była to tylko kwestia czasu, ale powtórzę: brawo! Chelsea sobie grą w tym sezonie zasłużyła na to trofeum. Choć nie przepadam za tą drużyną muszę powiedzieć, że ma wspaniałych zawodników, dobrego trenera i ogromne możliwości (pieniężne ;) ). Jedynym minusem tej ekipy są kibice - tzw. 'sezonowi fani', którzy zaczęli kibicować Londyńczykom kiedy stery przejął Roman Abramovich.

Awatar użytkownika
futbolowa
Czerwona Diablica
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 01 maja 2005, 13:43

Dokładnie! :)

W tym sezonie The Blues grali znakomicie i równo przede wszystkim. Nie mieli kryzysów jak Arsenal, Liverpool, czy ManU.
W Chelsea jest dużo zawodników, których bardzo lubię - Terry, Lampard, Gudjohnsen, Robben, Duff - dlatego też im samym źle nie życzę. Klub [sam w sobie] mnie po prostu denerwuje. Gdyby nie pieniądze Chelsea byłaby gdzieś w połowie tabeli i nie miałaby tylu fanów, co teraz [ach ci sezonowcy ].
Ja cały czas czekam na odrodzenie się ManU. Byleby nie aż takich rozmiarów, bo znowu ich fanów się namnoży i wszyscy mi będą mówić, że jestem z nimi, bo wygrywają

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 01 maja 2005, 14:14

GRATULUJE FANĄ CHELSEA ZA MISTRZA !!!

Ten sezon ligowy był ich. I brawo bo grali swoje czy mieli 4 czy 10 pkt przewagi !! Mourinho miał wejście smoka do Premirship. Już czekam na nowy sezon w Angli bo teraz inni beda pałali rządza rewanżu i bedzie ligowa jatka... Tylko sprzedajcie Hutha prosze ...

Wczoraj fani Chelesa na Reebok stadiom rozwiecie flagi AMRIE ROMANA MISTRZAMI !!! I ZGADZAM SIE W 100% POZDRO !!! GRATULACJE :D

Frank Tygrys to jest ligowy rzeżnik !!!

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8783
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 01 maja 2005, 14:40

*_For_zaza_Milan_* pisze: GRATULUJE FANĄ CHELSEA ZA MISTRZA !!!
Ten sezon ligowy był ich. I brawo bo grali swoje czy mieli 4 czy 10 pkt przewagi !! Mourinho miał wejście smoka do Premirship. Już czekam na nowy sezon w Angli bo teraz inni beda pałali rządza rewanżu i bedzie ligowa jatka... Tylko sprzedajcie Hutha prosze ...

Wczoraj fani Chelesa na Reebok stadiom rozwiecie flagi AMRIE ROMANA MISTRZAMI !!! I ZGADZAM SIE W 100% POZDRO !!! GRATULACJE :D

Frank Tygrys to jest ligowy rzeżnik !!! [/size]
nie żebym się czepiał, ale popracuj trochę nad ortografią !!
nie wiem czy te błędy popełniasz celowo czy jesteś jakiś anty-ortograf :D

p.s. - gratulacje dla wszystkich kibiców FC Chelsea :)

pozdro

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 01 maja 2005, 14:49

Wiesz nie żeby sie czepiał ale to nie wypracowanie :D a z drugie strony jak bym byś tak często niedysponowany jak nie który [nie ja zaznaczam :roll: ] to też być miał pisownie gdzieś zwłaszcza na forum piłkarski.... a zwłaszcze jak jest fazka :D Pozdrawiam i życza szczęście w miłości... heheh i piłce..

Chelsea Mistrzam ??? hmm ... to na 50 lat im straczy ?? Nie Romek tworzy histori i my jesteśmy jej swiadkami ... Nowy sezon to bedzie jakta w Wyspach sir. Alex ośmieszony - Wenger urażony a Rafa skorzysta :D

Awatar użytkownika
smitu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 01 maja 2005, 15:17

*_For_zaza_Milan_* pisze:Wiesz nie żeby sie czepiał ale to nie wypracowanie :D a z drugie strony jak bym byś tak często niedysponowany jak nie który [nie ja zaznaczam :roll: ] to też być miał pisownie gdzieś zwłaszcza na forum piłkarski.... a zwłaszcze jak jest fazka :D Pozdrawiam i życza szczęście w miłości... heheh i piłce..

Chelsea Mistrzam ??? hmm ... to na 50 lat im straczy ?? Nie Romek tworzy histori i my jesteśmy jej swiadkami ... Nowy sezon to bedzie jakta w Wyspach sir. Alex ośmieszony - Wenger urażony a Rafa skorzysta :D
historia tworzy sie kazdego dnia :D hmm marzy mi sie zeby jeszcze real zdobyl mistrza :P odbudowal sie jeszcze mocniej a nastepnie w lidze mistrzow stanal na przeciw czelsi mielibysmy pojedynek, najlepszego trenera europy ostatnich lat z najlepszym trenerem ameryki pd. ostatnich lat :D :twisted: pojedynek gigantow :roll: :wink:

tak w ogole mistrza gratulowal nie bede bo mistrz byl pewny i nie ma czego gratulowac przy tak slabych przeciwnikach :roll: :twisted:

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8783
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 01 maja 2005, 18:05

*_For_zaza_Milan_* pisze:Wiesz nie żeby sie czepiał ale to nie wypracowanie :D a z drugie strony jak bym byś tak często niedysponowany jak nie który [nie ja zaznaczam :roll: ] to też być miał pisownie gdzieś zwłaszcza na forum piłkarski.... a zwłaszcze jak jest fazka :D Pozdrawiam i życza szczęście w miłości... heheh i piłce..

co mnie to interesuje, ze to nie wypracowanie, ale bledow ortograficznych nie powinno sie popelniac, czy to forum czy szkola, czy cokolwiek innego,
byles niedysponowany ?? masz pecha, to sa skutki picia wodki :D

p.s. - Chelsea wygra tez za rok ;)

pozdrawiam

Awatar użytkownika
Anka
One I Love

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 01 maja 2005, 18:13

cloner pisze:

co mnie to interesuje, ze to nie wypracowanie, ale bledow ortograficznych nie powinno sie popelniac, czy to forum czy szkola, czy cokolwiek innego,
byles niedysponowany ?? masz pecha, to sa skutki picia wodki :D

p.s. - Chelsea wygra tez za rok ;)

pozdrawiam
Co prawda, to prawda Cloner... ;) Co do drugiego wątka Twojej wypowiedzi sądzę, że możesz się mylić - Chelsea nie obroni tytułu, bo wielkie wzmocnienia szykują ich rywale (ManU, Liverpool). Będzie w przyszłym roku w maju baaaardzo ciekawie. :)

Paszti
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 01 maja 2005, 18:23

bo wielkie wzmocnienia szykują ich rywale (ManU, Liverpool)
arsenal również.. może nei wielkie ale większe niż zwykle.. przynajmniej 3 doświadczonych graczy :wink:

a swoją droga to gratuluje cfc tytułu, mam nadzieje że następny za kolejne 50 lat :twisted:

Awatar użytkownika
Anka
One I Love

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 01 maja 2005, 18:27

Pasztet pisze:
bo wielkie wzmocnienia szykują ich rywale (ManU, Liverpool)
arsenal również.. może nei wielkie ale większe niż zwykle.. przynajmniej 3 doświadczonych graczy :wink:

a swoją droga to gratuluje cfc tytułu, mam nadzieje że następny za kolejne 50 lat :twisted:
Wiesz, Arsenal co rok 'szykuje' wzmocnienia... I tyle. :) Ale wierzę, że tym razem się uda sfinalizować kilka kontraktów dla piłkarzy, którzy pomogliby powrócić 'The Gunners' do świetności... A teraz może powróćmy do tematu o Chelsea, bo zboczyliśmy (z mojej winy 8) ) od tematu...

Awatar użytkownika
futbolowa
Czerwona Diablica
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 01 maja 2005, 18:29

Przyszły sezon zapowiada się ciekawie.
Może nareszcie będą porządne emocje do samego końca :twisted:
Oby tylko nie było wielu kontuzji, bo one najbardziej psują widowiską ;)

I oby tytuł Mistrza Anglii przypadł ManU :twisted: :wink:

PS. Właśnie! Gratulować trzeba Chelsea, a nie kibicom, bo co do szerości coniektórych mam obiekcje ;) [sezonowość mam na myśli :P].

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”