Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 13 sie 2011, 21:22
emdżej

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 13 sie 2011, 22:37
No dobra, ale jednak punkty zdobywa na razie. Rozumiem, że jesteś do niego zrażony, zresztą w przedmeczowych wypowiedziach i konferencjach prasowych genialnego wrażenia nie robi, ale mimo wszystko na dzisiaj wyniki ma nie najgorsze w porównaniu z przewidywaniami. A może gdyby się nie cofnął to by przegrali a tak mają chociaż remis?emdżej pisze:1:0 od 3. minuty i pilnowanie prowadzenie, które traci się w samej końcówce. To jest właśnie to z czego zapamiętałem Ojrzyńskiego. Już to w Ekstraklasie potwierdził.
Cris7
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 13 sie 2011, 22:53
Przyznaję, że nawet bardzoCris7 pisze:Rozumiem, że jesteś do niego zrażony
emdżej
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 13 sie 2011, 22:56
Wiele wskazuje na to, że będzie - co już wielokrotnie pisałem - dobrym trenerem. A u Was niewiele zdziałał, bo w Sosnowcu to nawet cudotwórca by się załamał i wyjechał.emdżej pisze:Nadal jednak nie wiem jak mu się to udaje
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 13 sie 2011, 23:05
emdżej
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 13 sie 2011, 23:16
Jarzinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 14 sie 2011, 3:56
petru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ddemon » 14 sie 2011, 12:59
Ma momenty brutalnej gry..Należała mu się kartka,cóż sędzia trochę nie ogarniał sytuacji...Kwiek czysto odbiera piłkę a ten widząc to z bliskiej odległości odgwizduje faul,Kwiek się urwia i żółta...Były takie momenty w tym meczu gdzie żółta powinna spokojnie być tymczasem żółte kolekcjonowali piłkarze Górnikapiwus pisze:http://ekstraklasa.tv/ekstraklasa/10,91 ... ji___.html
Jestem pod dużym wrażeniem konsekwencji w grze Borysiuka. Taki dobry i ułożony chłopak.
ddemon
Post Wyświetl pojedynczy post autor: jaca911 » 14 sie 2011, 13:10
jaca911

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Smarki Smark » 14 sie 2011, 13:27
Smarki Smark
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 14 sie 2011, 15:09
W Sosnowcu wczoraj mecz prowadził sędzia, który też nazywa się Marciniak. Karne podyktował trzy.jaca911 pisze:sędzia Marciniak, to prawdziwy karniarz
emdżej
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 14 sie 2011, 16:55
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: jaca911 » 14 sie 2011, 21:28
Widocznie Marciniaki tak mająemdżej pisze:W Sosnowcu wczoraj mecz prowadził sędzia, który też nazywa się Marciniak. Karne podyktował trzy.
jaca911
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guniek » 14 sie 2011, 21:47
guniek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 14 sie 2011, 21:55
I za co ten szacunek? To i tak lepiej niż cokolwiek co miał wcześniej. Zresztą jakby mi zaproponowali to też bym przyjąłguniek pisze:Trener Ojrzyński już zasługuje na szacunek bo podjął się pracy w klubie z którego 14 zawodników wystawiono na listę transferową. .
Cris7
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio