Marco Van Basten

Post Wyświetl pojedynczy post autor: vakabayashi » 14 sie 2008, 22:19
prawo a życie to w wielu przypadkach dwa odrębne światyred85 pisze:To podstawy prawa i dziwi mnie, że ktoś nie potrafi sobie tego przyswoić.
vakabayashi

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rbortniczuk » 14 sie 2008, 22:36
rbortniczuk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 14 sie 2008, 22:42
rkoeman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: KajoFC » 15 sie 2008, 11:08
Mówisz o Lampardzie ? Ikonie Chelsea ,zawodnik który mimo 30 lat gra wciąż na bardzo wysokim poziomie. Więc nie widzę żadnego powodu żeby siadł na ławce, myślisz że jest za stary ? A co powiesz o R. Giggs ,Scholes Paul, Van Der Saar i Dorgba w tym roku skończył 30 lat.Wszyscy mimo tylu lat grają na znakomitym poziomie każdy z nich przyczynił się w w walce o czołowe cele klubu. Więc albo nie wiesz jakim piłkarzem jest Lampard albo nie wiesz w ogóle o czym mówisz.vakabayashi pisze:dał najwyższą tygodniówkę na wyspach w zespole graczowi który może wylądować na ławce przez cały rok
Kod: Zaznacz cały
Rosyjski miliarder Alszir Usmanow stał się największym akcjonariuszem Arsenalu.
Rosyjski miliarder Alszir Usmanow stał się największym akcjonariuszem klubu piłkarskiego Arsenal Londyn. W piątek jego firma Red and White kupiła kolejne akcje, powiększając swój udział w klubie do 24,2 procent.
Ale o kolejne udziały już nie będzie tak łatwo, bo prawie 45 procent kapitału Arsenalu kontrolują przeciwnicy sprzedaży klubu cudzoziemcom, skupieni w radzie administracyjnej, wśród których jest drugi największy udziałowiec Arsenalu - Daniel Fiszman (24,11 procent).
Alszir Usmanow, który dorobił się fortuny na rynku gazowym i hutniczym, posiada majątek szacowany przez magazyn "Forbes" na ponad 5,5 miliarda dolarów. I jest mu o tyle łatwiej pomnażać majątek, gdyż ten 55-letni biznesmen jest blisko związany z Kremlem.
KajoFC

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 15 sie 2008, 12:10
RóżA

Post Wyświetl pojedynczy post autor: vakabayashi » 15 sie 2008, 12:24
vakabayashi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 15 sie 2008, 12:40
mistyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: vakabayashi » 15 sie 2008, 12:46
vakabayashi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 15 sie 2008, 13:11
Babel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sammyy » 17 sie 2008, 14:42
Także dywagacje kto zasiądzie na ławce chyba można odłożyć na bok. Widać Scolari coś wymyślił. Inna sprawa czy to będzie funkcjonować. Essiena nie ma w kadrze meczowej więc obecność Mikela nie dziwi ^^[/quote]1. Petr Cech
17. Jose Bosingwa
6. Ricardo Carvalho
26. John Terry (c)
3. Ashley A Cole
13. Michael Ballack
12. John Obi Mikel
8. Frank Lampard
20. Anderson Deco
39. Nicolas Anelka
10. Joe Cole
Sammyy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: KajoFC » 17 sie 2008, 15:21
KajoFC

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wianuch » 17 sie 2008, 21:22
wianuch

Post Wyświetl pojedynczy post autor: myarcin » 17 sie 2008, 21:27
myarcin
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 17 sie 2008, 21:31
Vianuch pisze:Zobaczyłem skrócik w zasadzie tylko, aby zobaczyć jaką bramkę strzelił Portugalczyk, ale to co zobaczyłem przeszło moje najśmielsze oczekiwania i utwierdziłem się w przekonaniu, że Barca dała się ładnie wydymać sprzedając go za taki marny grosz. Ładna gra Chelsea przez całe spotkanie, Anelka standardowo nieskuteczny, ale bramke (z metra) strzelił
Jarzinho
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio