Chodzi o jakiego Hernanesa, jakiś gra w Lazio i o niego, prawda ?

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enjo » 12 maja 2012, 13:01
Enjo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 12 maja 2012, 13:03
Tak. O niego.Chodzi o jakiego Hernanesa, jakiś gra w Lazio i o niego, prawda ?
mete

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 12 maja 2012, 14:00
Kapnęli się o wiele wcześniej, mówił o tej opcji Allegri już w styczniu, tyle że w obronie wcześniej był temat Taiwo, później Mensaha, a gdy teraz nie ma opcji kupienia kogoś świetnego na tę pozycję, to - moim zdaniem bardzo słusznie - starają się z niego zrobić drugiego Abate. To ma duże szanse powodzenia, bo Ignazio dokonał piorunującego postępu, choć był zawodnikiem całkowicie pozbawionym rozumu i zmysłu taktycznego, w defensywie wyglądał strasznie, a teraz nie wstyd go wystawiać na Barcelonę, choć w tym sezonie faktycznie obniżył loty.Emanuelson zaczął indywidualne treningi z Tassottim, żeby grać na lewej obronie. W porę się kapnęli...
Wilmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 12 maja 2012, 14:17
Z tym, że Maxi miałby nas kosztować 10 mln za transfer łącznie co jest kwotą przesadzoną. Galliani próbował negocjować cenę i pewniej dalej to robi. Jak mu się uda to jest szansa, że Lopez pozostanie.No i ciekawe, jak rozwiążą odejście Maxi Lopeza - odejść ma nawet dwójka Brazylijczyków, zostalibyśmy wtedy w ataku z dwoma graczami + El Shaarawym i ewentualnie nowym kreatywnym snajperem. Argentyńczyk mnie urzekł swoją grą i byłby cholernie przydatny, bo potrzebujemy takiego zastępcy dla Ibry, który będzie w stanie zagrać na ścianę i powalczyć w powietrzu.
mete

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 12 maja 2012, 15:20
Wilmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 12 maja 2012, 15:28
mete
Post Wyświetl pojedynczy post autor: dexter12 » 12 maja 2012, 15:33
dexter12

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 12 maja 2012, 15:39
Wilmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 12 maja 2012, 15:44
mete
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 12 maja 2012, 15:59
Akarin

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 12 maja 2012, 16:25
Dawno temu to zrobiłem, ale widzę, że czytanie wybiórcze pozostaje w modzie.Wilmore może przyznasz sie w końcu do błędu.
Merkel, długo nic i paru utalentowanych graczy, którym kontuzje przeszkadzają w dokonaniu skoku. Może w przyszłym roku być jeszcze głośno o Strasserze, ale kto wie, co z nim będzie po urazie. Reszta ma zerowe lub minimalne doświadczenie w seniorskiej piłce.Macie jakiegoś utalentowanego juniora w zespole, który już coś pokazał w piłce (nie tylko młodzieżowej), żeby mógł wskoczyć do zespołu tak jak na przykład Alaba w Bayernie?
Zero oficjalnych wiadomości, ale zdaniem mediów jest w całości już graczem Genoi. Jeśli to prawda, to... Ach, szkoda gadać, strzał w stopę to delikatne określenie.I co z Merkelem? Odchodzi gdzieś, tzn z powrotem do Genoi, czy co?
Wilmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 12 maja 2012, 18:04
Dawno nie czytałem tego topicu, więc nie wiem. Bardzo dawno?Dawno temu to zrobiłem, ale widzę, że czytanie wybiórcze pozostaje w modzie.
Nieciekawie. Myślałem, że chociaż z racji tego, że notujecie bardzo duże straty (70 mln, tak?), możecie spróbować wprowadzić kilku młodych zawodników do składu, tak aby za rok, dwa byli już bardzo dobrzy. W sumie dobrze, że stara gwardia odchodzi, ale ktoś młody i utalentowany powinien już za nich grać od kilku dobrych lat, tak aby zmiana pokoleniowa przeszła z jak największymi korzyściami i bez strat w tytułach.Merkel, długo nic i paru utalentowanych graczy, którym kontuzje przeszkadzają w dokonaniu skoku. Może w przyszłym roku być jeszcze głośno o Strasserze, ale kto wie, co z nim będzie po urazie. Reszta ma zerowe lub minimalne doświadczenie w seniorskiej piłce.
Akarin
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 12 maja 2012, 18:06
Boromir

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enjo » 12 maja 2012, 18:06
W Milanie to się gryzie.Z oporem szansę dostał Faraon i prezentował się świetnie, trochę szkoda kontuzji Merkela bo od powrotu z Genoi tylko 60 minut zagrał dla Milanu, szansę też ostatnio otrzymał De Sciglio, ale nie wynika to raczej z tego, że Allegri stawia na młodych, a raczej z tego, że nie ma już kim grać.Akarin pisze:rowadzić kilku młodych zawodników do składu
Enjo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rezus » 12 maja 2012, 18:13
Rezus
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio