Real Madryt (zbiorczy) (cz.2) - Strona 1406

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.

Największy błąd Realu po 2000?

Zwolnienie Del Bosque
0
Brak głosów
Oddanie Robbena
4
31%
Oddanie Sneijdera
1
8%
Zatrudnienie Beniteza
0
Brak głosów
Zwolnienie Xabiego
6
46%
Zatrudnienie Mourinho
2
15%
Awatar użytkownika
Dr.Football1
I Don't Need No Doctor
I Don't Need No Doctor
Reputacja: 1668
Kontakt:

Re: Real Madryt (zbiorczy) (cz.2)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 21 lut 2012, 20:46

Oczywiscie,ze uwazam Kuna za pilkarza lepszego i nikt mi nawet teraz nie moze zarzucic,ze jestem nieobiektywny :chill:

Statystki taa... Real strzela co kolejke po piec goli,bo rywale przed nimi klekaja. Ciekawe ile Igla strzelilby grajac w Anglii... Niedlugo nawet Callejon bedzie lepszy od Kuna,bo przeciez wiecej nastrzelal jakims Osasunom Obrazek

Zreszta dobra,nie jestem tu,zeby wszczynac klotnie. Do telewizorow i za Napoli trzymac kciuki !!!

Awatar użytkownika
Kesz
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 359

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kesz » 21 lut 2012, 20:49

Abyśmy się zrozumieli ;) Ja nie uważam Higuaina za złego zawodnika, wręcz przeciwnie, to klasowy napastnik i najlepiej jak by nie odchodził z Madrytu. Ale jak by się pojawiła konkretna oferta, w okolicach 40 - 50 mln. To bym raczej rozważył. Nie zmienia to faktu, że Real potrzebuje trzeciego napastnika, jakoś wątpię by Mourinho miał postawić na Moratę czy Joselu... Podobnie środek pola, na dzień dzisiejszy Ozil i Diarra to moim zdaniem najmocniejsze punkty tej formacji a Xabi, Khedira i Kaka do odstrzału - Puki za Kakę można jeszcze zagrnąć niezłą kasę, to się go pozbyć... Khedira w tym sezonie gra rzadko, kto wie czy to nie zwiastun, że odejdzie z zespołu, Xabi - jak wspomniałem... Niby lider środka pola u Mourinho, ale tak naprawdę w porównaniu do trójki Xavi, Iniesta i Fabregas to wypada przeciętnie, do tego dochodzi Granero - jaki przejawia dużo chęci i ambicji ale nie co z umiejętnościami na bakier... Liczyłem, że Sahin coś wniesie do środka pola i nie ukrywam, nadal na to liczę... Tak samo dziwię się, że więcej szans nie dostaje Altintop... Zagrał bardzo dobrze przeciwko Barcelonie, do dziś pamiętam jak wkręcił Iniestę w ziemię i idealnie zagrał na główkę bodaj Ronaldo ale ten się z kolei nie popisał... Mógł by dostawać więcej szans, ale raczej jego transfer w letnim okienku z Madrytu też już jest przesądzony. Można się łudzić, że Kaka będzie grał tak jak za dawnych czasów w Milanie, ma przebłyski ale rzadko, też pokazuje wiele chęci ale nie wiele z tego wynika, było to nawet widać dobitnie w ostatnim meczu ligowym, gdy to pędził indywidualnie z piłką, nie widział partnerów jacy byli dobrze ustawieni, przynajmniej do czasu aż stracił piłkę... Co do Xabiego, to wkurza mnie jego brak zaangażowania, przeplata dobre podania z fatalnymi a w środku pola przy odbiorze piłki częściej fauluje niż ją czysto odbiera... Tęsknie za takimi piłkarzami jak Makelele czy Redondo - chyba nawet Cambiasso lepszy poziom prezentował niż Xabi - tu potępiam transfer Snejidera do Interu :angry2:

No i oczywiście, nie musicie się ze mną zgadzać :whistle:

Edit :

Wilmore - Takie ogólnie jest moje zdanie, jeśli uważasz mnie za 13 latka to ok ;)

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2402
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 21 lut 2012, 20:52

Dr.Football1 pisze:Statystki taa... Real strzela co kolejke po piec goli,bo rywale przed nimi klekaja.
Biedne City musi grać przeciwko mocarzom z Blackburn, Wolverhampton, Stoke, Swansea, Fulham, West Bromwich itp

Real jest po prostu zajebisty. I wiesz co? Higuain się do tej zajebistości przyczynia.

Kesz - W takim razie napiszę tylko, że się nie zgadzam i to z kilkoma stwierdzeniami, ale kurde no, mecz jest...
Ostatnio zmieniony 21 lut 2012, 20:56 przez Kluchman, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Gall
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 8
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gall » 21 lut 2012, 20:53

RealFan pisze: Biedne City musi grać przeciwko mocarzom z Blackburn, Wolverhampton, Stoke, Swansea, Fulham, West Bromwich itp

Real jest po prostu zajebisty. I wiesz co? Higuain się do tej zajebistości przyczynia.
Myslisz ze to slabe ekipy?

Slim91
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 487

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Slim91 » 21 lut 2012, 20:54

cru pisze:Bo wg Ciebie Doktorku oczywyscie powyzsze pokazuje, ze Aguero jest napastnikiem lepszym? ;d
Porównaj ligę, drużyny przeciwne, PRZEBIEG MECZU itd.

Jakbym znalazł w lidze łotewskiej jakiegoś napastnika co wali brame co 30 minut powiedziałbyś że jest lepszy :?: Jakby grali w tej samej drużynie to mogę się zgodzić, ale inny team i inna liga. Porównania są bez sensu.

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2402
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 21 lut 2012, 20:58

Gall pisze:Myslisz ze to slabe ekipy?
Na podobnym poziomie, co wymieniona przez doktorka Osasuna.

Awatar użytkownika
Arwin
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 83

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Arwin » 21 lut 2012, 21:07

RealFan pisze: Real jest po prostu zajebisty.
Ale nie tak zajebisty żeby wygrać z Barcą :rotfl:

Awatar użytkownika
kaczy
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 466

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 21 lut 2012, 21:07

kupilem bilet normalnie w kasie za 1100 rubla, przez 10 godzin caly czas na chodzie, w pewnym momencie kupilem sobie bilet do metra zeby posiedziec w srodku z godzinke bo padalem. a jadlem tylko jakiegos hotdoga i kukurydze na caly dzien.
Szacun dla CSKA za niezliczona ilosc piro co w dzisiejszych warunkach jest ciekawym wyczynem.
W hostelu poznalem 2 ziomkow z ultras sur ktorzy sa ze mna w pokoju, jeden dal mi kilka vlepe. Co ciekawe christian prowadzi konkretny kanal na youtube - http://www.youtube.com/user/christianTJ?ob=0

tylerdurden
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 88

Post Wyświetl pojedynczy post autor: tylerdurden » 22 lut 2012, 10:16

Jezu, przecież dyskusja o zajebistości Kuna już była. Chłopak grał w tej samej lidze, z tymi samymi drużynami, a nie dość, że nie strzelał więcej niż Igła, to jeszcze miał mniej asyst, mimo że to napastnik bardziej w typie Benza, który daje drużynie więcej kreatywności.
A co do jego odejścia Realfan wyjaśnił wszystko, chłopak w przypadku kontuzji kogoś z ataku jest pierwszym do wejścia. Mou go uwielbia (oczywiście mało kto pamięta jak Mou stawiał Igłe jako przykład dla Benza ponad rok temu) i w razie spadku formy Benza, Igła będzie wychodził na plac w pierwszym.

Awatar użytkownika
strunin
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: strunin » 22 lut 2012, 10:45

Grali w tej samej lidze, ale nie w tej samej drużynie, a to jest najistotniejsze w tych wszystkich porównaniach. Czytaj ze zrozumieniem, a unikniesz nieporozumień :lol:

tylerdurden
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 88

Post Wyświetl pojedynczy post autor: tylerdurden » 22 lut 2012, 11:03

No tak, fakt: Kun musiałby dzielić minuty i walczyć o plac z Ruudem, Raulem,Ronaldo I Benzem, o wiele łatwiejsze zadanie niż grać w zespole gdzie cały atak opierał się na nim i Forlanie, bez jakiejkolwiek konkurencji.

Tak dla przypomnienia, absolutnie nie twierdze , że Kun jest gorszym piłkarzem niż Igła

Awatar użytkownika
strunin
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: strunin » 22 lut 2012, 12:11

Jest lepszy :lol: Zdania podzielone i na tym dysputa musi się zakończyć :lol:

Awatar użytkownika
Kesz
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 359

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kesz » 22 lut 2012, 20:01

Ja tam nie będę się bawił w porównania, ale Kun Aguero jest zdecydowanie bardziej kreatywny od Higuaina - który jest lepszy, to nie wiem... Ja tam cenię graczy, którzy są w stanie poza skutecznością dać coś więcej zespołowi, taki jest Aguero a Higuain ma parcie głównie na gole. Ci zawodnicy się nie co różnią stylem gry, to tak jak by porównywać Ronaldo z Messim - też grają totalnie inaczej - take bezsensowne przegadywanie się dziwnymi argumentami... Jak jak mówię, lubię taki typ zawodników jak Aguero i chętnie bym zamienił go na Higuaina - Ale z drugiej strony, Igła wiele dał już Realowi, jest to bardzo dobry napastnik i na pewno jak by się go pozbywać to z bólem serca, najlepiej, jak by obaj Argentyńczycy grali w Madrycie ;)

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 26 lut 2012, 16:33

To juz nie jest smieszne ani nawet nudne. Jak Real ma nie byc mistrzem jak w kolejnym meczu sedzia im pomaga. Hala Ramos.

Awatar użytkownika
moody
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 2342

Post Wyświetl pojedynczy post autor: moody » 26 lut 2012, 16:39

hehe, kogos jeszcze dziwi, ze za zadne z tych zagran gracze realu nie dostali kartki? :lol: zagranie ramosa nawet na bezposrednie czerwo, a i tak mial juz wczesniej zolta. no ale skoro dwa tygodnie temu ramos za to nie dostal kartki, to dzisiejsze akcje to male piwo. pisalem wtedy, ze takie zagrania hanbia klub, to mnie bodajze mirek15 wysmial za takie stwierdzenie ( :roll: ), wiec teraz sie powstrzymam, chociaz dalej tak uwazam. trzeba przyznac, ze metody wielkiego mourinho zrobily swoje i sedziowie boja sie gwizdac przeciwko jego druzynie, co by sie nie zaczail na nich na parkingu po meczu, jak to zrobil ostatnio :haha:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hiszpania”