Post Wyświetl pojedynczy post autor: czarny samael » 11 sie 2011, 9:00
czarny samael

Post Wyświetl pojedynczy post autor: grzegorzfcb » 11 sie 2011, 9:40
grzegorzfcb

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czarny samael » 11 sie 2011, 10:11
czarny samael
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 11 sie 2011, 11:02
mete

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Professor Chaos » 11 sie 2011, 11:05
Professor Chaos
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 11 sie 2011, 11:16
mete
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Emerald » 11 sie 2011, 11:18
Duchu... wnosze po pisaniu o wstydzie. Cena jest taka jaka Arsenal ustalilDuch pisze:Po czym wnosisz Po tym, że napisałem, że moim zdaniem kwota jaką najprawdopodobniej otrzymamy za Fabregasa jest za niska. Za niska jeśli spojrzymy przez pryzmat jego umiejętności, wieku, perspektyw na przyszłość, pozycji w Arsenalu i transferów jakich byliśmy świadkami na przestrzeni ostatnich kilku/kilkunastu miesięcy. Krótka piłka. Możesz się z tym zgadzać, możesz się nie zgadzać. Naprawdę daleko mi do nerwowych reakcji.
Z tego co kojarze to nie prawda. Ponoc teraz te zmienne maja byc tylko taka forma rat. To znaczy Arsenal na bank je dostanie bo zeby zostaly przelane Barca musialaby np. wyjsc z grupy w LM...mete pisze:Czytałem, że żeby Arsenal otrzymał zmienne od Barcy za Cesca to Barcelona musi wygrać w przeciągu 5 lat dwa razy ligę hiszpańską i raz ligę mistrzów. Prawda to?
Emerald
Post Wyświetl pojedynczy post autor: pasza » 11 sie 2011, 11:36
pasza
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil_77 » 11 sie 2011, 11:43
Kamil_77

Post Wyświetl pojedynczy post autor: tylerdurden » 11 sie 2011, 12:00
Jeszcze w opcje co do dwoch tytułów w PD w ciagu 5 lat , uwierze, ale zmienne zalezne od wygrania LM, to bajki, zwykle jest to dotarcie do konkretnej fazy LM, przy takich klubach jak Real czy Barca jest to cwiercfinal.mete pisze:Czytałem, że żeby Arsenal otrzymał zmienne od Barcy za Cesca to Barcelona musi wygrać w przeciągu 5 lat dwa razy ligę hiszpańską i raz ligę mistrzów. Prawda to?
tylerdurden

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czarny samael » 11 sie 2011, 12:45
Ale co to miało MU obchodzić? Tak samo jak AFC? Oni grają swoje i tylko patrzą na to jak długi kontrakt ma zawodnik. A Ronaldo już rok przed transferem robił cyrki. Ergo: zdanie Cesca/CR7 nie musiało nikogo obchodzić. Co oznacza, że MU postąpiło jak należy, a AFC kompletnie nie.Co do porownan transferow CR i Cesca to jakas bzdura.
Po pierwsze cyrograf o ktorym wspominal grzegorzfcb ponoc opiewal na ogromne kwoty wiec MU moglo spokojnie windowac cene. Po drugie Real POTRZEBOWAL CR, po trzecie MU i tklub wygrywajacy cos co roku a Arsenal nie, po wtore z tego co kojarze to Ronaldo nie robilo az takiej roznicy czy przejdzie do Realu czy nie...
czarny samael
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Emerald » 11 sie 2011, 13:00
Fabregas od trzech lat co okienko gada o transferze do Barcelony, a nie od niecalego roku...czarny_samael pisze:A Ronaldo już rok przed transferem robił cyrki. Ergo: zdanie Cesca/CR7 nie musiało nikogo obchodzić. Co oznacza, że MU postąpiło jak należy, a AFC kompletnie nie.
Nieprawda, dobrze wiem, ze Arsenal kasy ma sporo i nie musza sprzedawac Cesca nigdzie indziej niz do Barcy.czarny_samael pisze:Ty piszesz tak, jakby Arsenal wystawił Cesca na sprzedaż i martwił się tym co będzie, jak go nie sprzedadzą. Czyli porównujesz ich do klubów które nie mają/miały kasy: Interu i Valencii.
Emerald
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 11 sie 2011, 13:04
Nie żebym zaprzeczał, że Cesc chce wrócić do Barcy, ale więcej o tym słychać od Xaviego, Iniesty, Pique, Puyola niż od samego zainteresowanego. O ile mnie pamięć nie myli to również Fabregas bodajże w 2009 roku podpisał nowy kontrakt co oczywiście pomogło w przenosinach do Barcelony. Przynajmniej tak jednoznacznej chęci transferu jak Ronaldo w 2009 Fabregas w tym roku nie dał.Fabregas od trzech lat co okienko gada o transferze do Barcelony, a nie od niecalego roku...
mete

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czarny samael » 11 sie 2011, 13:30
Dokładnie to co napisał mete.Fabregas od trzech lat co okienko gada o transferze do Barcelony, a nie od niecalego roku...
Fabregas też dostał tę opaskę by się lepiej poczuć tak naprawdę. Poza tym, AFC musi myśleć o sobie, nie o zawodniku. A 40 mln to kpina, jeśli NIE muszą go sprzedawać. To tak jakby MU mieli za tyle sprzedać Rooney'a do City, gdyby ten nie podpisał nowego kontraktu.Nieprawda, dobrze wiem, ze Arsenal kasy ma sporo i nie musza sprzedawac Cesca nigdzie indziej niz do Barcy.
Z niewolnika nie ma pracownika, zwlaszcza jesli ten pracownik nie tylko jest zawodnikiem ale kapitanem druzyny, ktory moze ja rozsadzic od srodka... Natomiast CR w MU byl najlepszym zawodnikiem, ale to nie on rzadzil druzyna...
czarny samael
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio