Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 26 lut 2012, 18:03
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 26 lut 2012, 18:06
MGiggs
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 26 lut 2012, 18:13
Bienias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: moody » 26 lut 2012, 18:21
moody
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 26 lut 2012, 18:31
MGiggs

Post Wyświetl pojedynczy post autor: stary rupieć » 26 lut 2012, 18:41
kanonierzy.com, devilpage czy zwłaszcza rmplMGiggs pisze:hohoh widze ze koniobijcy ze stronki Barcelony szaleja![]()
, jak dlugie lata mam neta i bywalem i bywam na setkach stronek sportowych tak wiekszej zenady nie widzialem
- Real kupuje mecz, wygrywa dzieki czarnym
-pepe to idiota i nie jest wart 30 mln
-caseres jest wart 19 mln
- real musi zakonczyc jak interi chelsea
- premership jest ujowa a mecz arsenal-spursi nedzny
widze ze Kowalczyk przy tych mistrzach piora jest zrownowazonym i piszacym logicznie czlowiekiem
stary rupieć

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sigane pepe » 26 lut 2012, 18:41
sigane pepe

Post Wyświetl pojedynczy post autor: tylerdurden » 26 lut 2012, 18:48
Na fioletowej nikt nigdy nie przykladal wagi do modowania komentarzy, i ta polityka strony była jasna, chodziło o ilość wejść, na BO natomiast komentarze są regularnie modowane, a i tak poziom kretynizmu wyznacza wysoki próg, do tego przyczyniają się do tego niektórzy "redaktorzy" robiący z siebie błaznów, i przyznają to sami starsi uzytkownicy BO, tylko nie "na wizji".Bienias pisze:im wiecej kibicow tym wiecej debili. Proste jak budowa cepa. Na fioletowej jest wieksze bydlo przynajmniej bylo jak jescze czytalem komenty.
tylerdurden
Post Wyświetl pojedynczy post autor: moody » 26 lut 2012, 18:50
jesli chodzi o konkrety, to zacznij od konkretnego ustosunkowania sie do tego, co napisalem odnosnie tego co podales w myslnikachMGiggs pisze:wystarczy chyba link bo nie chce mi sie wklejac wszystkich cytatow.Jesli jednak mody chcesz konkretow i mam cytowac konkretnych ludzi nie ma porblemu tylko zakonczy sie to mała kompromitacja z Twojej strony.
ja rozumiem, ze z perspektywy kibica realu moje wpisy sa niewygodne, jesli kolejka po kolejce moge wejsc i wkleic jakis zenujacy blad sedziego na korzysc realu, czy niekorzysc barcelony, ale czemu od razu zasmiecanietylerdurden pisze:Moody mam prośbę, nie zaśmiecaj swoimi frustracjami tego tematuP.S. Dzisiaj sędzia był po raz kolejny tragiczny, jednak popełniał spore pomyłki w obie strony, czego oczywiscie kibice Barcelony nie widza
piszac, ze to kolejna wypowiedz na moim (w domysle zalosnym) poziomie, a kiedy spytalem z czym sie nei zgadzasz, o co ci dokladnie chodzi, to juz sie odpowiedzi nie doczekalem. typowe dla tego forum niestetymoody90 pisze:nie no, na razie to ronaldo ma pewnego jedynie zlotego buta (i rekord wszechswiata w liczbie strzelanych karnych w jednym sezonie). co do zlotej galy, to wieksze znaczenie, niz liga, bedzie miala liga mistrzow i ojro. jesli w tych rozgrywkach ronaldo pokaze cos wielkigo (nie, nie kutasa)/wygra, to wtedy rzeczywiscie nagroda powedruje w jego rece
moody
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kesz » 26 lut 2012, 19:28
Kesz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Etus2 » 26 lut 2012, 20:00
ja rozumiem, ze z perspektywy kibica realu moje wpisy sa niewygodne,
Etus2
Post Wyświetl pojedynczy post autor: moody » 26 lut 2012, 20:28
moody
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 26 lut 2012, 20:40
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: aveiro » 26 lut 2012, 20:56
Userzy BO czy takiego fcbarca.com fioletową mają ustawioną jako startową i czytają wszystko od deski do deski. Chyba Qras kiedyś pisał, że najwięcej przekierowań po googlach mają właśnie z BO. Z resztą wystarczy tam wejść od czasu do czasu i prawie zawsze poruszany jest tam temat rm.pl.Jarzinho pisze: Jednak dziwi mnie fakt, że kibice innych klubów to robią, są bardziej zainteresowani niż kibice np. Barcy. Jak nie wyczekują nowego tekstu Kowala to czytają komentarze. Nieźle jesteście pojebani.
aveiro
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 26 lut 2012, 21:13
Bienias
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio