Post Wyświetl pojedynczy post autor: Smithu » 18 wrz 2005, 23:02
Smithu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 18 wrz 2005, 23:02
Toudinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 18 wrz 2005, 23:06
8. BarcelonaToudinho pisze:Coś wam chyba nie pykło hahaha a tak sie spinaliście na Real jak miło zakonczony wieczór a to wszytsko dzięki Madrytowi...
Lakier

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 18 wrz 2005, 23:07
Zaza
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 18 wrz 2005, 23:10
dlaczego sie nie potrafie "godnie obniesc"? potrafie...frik23 pisze:Oj zawdi, porazki coraz blizej a ty nie umiesz sie z nia godnie obniesc
popatrz na real... nic wiecej pisac nie trzeba...tołdi pisze:Na kolana!
Handsome Boy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 18 wrz 2005, 23:14
Oleguera zrobić może każdy, bo on to nie jest obrońcą dobrym, o czym większość wie. Nie wiem, co skłania Rijkaarda do podjęcia takiej a nie innej decyzji na temat tego, kto zagra w defensywie. Obrona nigdy nie była silną stroną Barcy, a teraz ten chłopak jeszcze bardziej psuje szyki zespołowi z Camp Nou. Za takie błędy się powinno płacić - on jednak tego nie robi.*_For_zaza_Milan_* pisze:Fajnie Petrov robił Olegera
Obyś miał rację.*_For_zaza_Milan_* pisze:Ostatnie mecze Dumy Kataloni i Rossonerich pokazuja że forme szykuja na final LM w Paryży
Anka

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 18 wrz 2005, 23:24
Zaza
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 18 wrz 2005, 23:59
jak chcesz mozesz kleknac przed mistrzamiToudinho pisze:Coś wam chyba nie pykło hahaha a tak sie spinaliście na Real jak miło zakonczony wieczór a to wszytsko dzięki Madrytowi...
Na kolana!
Bienias

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 19 wrz 2005, 0:16
Bienias a ja to skwituje dzisiejszymi słowami Shevchenki.3-Atletico wygralo choc remis wydaje sie bardziej sprawiedliwy
Zaza
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 19 wrz 2005, 0:23
Bienias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Janio » 19 wrz 2005, 7:47
Janio
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fetko » 19 wrz 2005, 10:24
fetko
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 19 wrz 2005, 11:08
Nie wiem, czy zauważyłeś, ale są to same 'błędy', które były obecnie podczas meczu z Werderem. Barcelona 2005 nie przypomina mi zbytnio tej, która w zeszłym sezonie zdobywała mistrzostwo Hiszpanii. To martwi.janiofcb pisze: Po drugie - katastrofalny w skutkach brak gry skrzydłami, nie było dublowania pozycji przez Gio, czy Oleguera, Giuly i Ronni nie wykonują prawie rajdów prawą i lewą stroną.
Anka

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 19 wrz 2005, 12:27
Ma patent jak nic jak pamietasz mecz na Camp Nou gdy strzelil w pierwszej i ostatniej minucie to wiesz że chyba zalezy mu na tranferze na Camp Nou.Pake ma ale jak wytlumaczyc bramke Toresa? Chlopak ma patent na Barce przeciez od 17 kolejek nie strzelil bramki
Co do Petrova to jestem pewien ze bedzie gwiazda nie tylko Atletico ale i La liga. Nie bez powodow okreslany jest drugim Stojko
Nie ma co oceniać Xaviego po jednym nie udanym meczu. To jest gracz którego "nie widać" ale dla mnie zawsze jedna z najwiekszych postaci w tej drużynie. Jest bez formy teraz ale to chyba cała Barca jest bez formy.Martwi słaba postawa Xaviego, wiele niedokładnych podać... PO zdjęciu Deco środek pola nie istniał...
Zaza
Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 19 wrz 2005, 13:13
*_For_zaza_Milan_* pisze:Ania Barca ma bilans ligowy 1-1-1 i w LM 3 pkt. Milan 1-1-1 i w LM 3 pkt. Czyli coś w tym jest ze szykuja forme na Paryż 2006 Wink Cool
*_For_zaza_Milan_* pisze:Petrow ? w tym meczu zaprezentował sie wspaniale. I może być gwizda jak pisze całej ligi. Zadziwił mnie swoja szybkościa. Kilka razy jego start do piłki był wręcz kosmiczny. Smile gupił Olegera na 2/3 matrach Smile a wrzuta z tej pozycja na głowe Torresa też niczego sobie. Bo to był trudne jak [... ] zacentrować Wink
bagg
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio