Inter Mediolan (zbiorczy) - Strona 142

Piłka nożna we Włoszech: Serie A, Serie B i Coppa Italia | Kluby (Juventus, AC Milan, Inter, Napoli | Reprezentacja Włoch) (Squadra Azzurra | Transfery | Inne wydarzenia związane z włoską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Które miejsce zajmie Inter w lidze?

1
7
47%
2
4
27%
3
0
Brak głosów
4
0
Brak głosów
Poniżej 4
4
27%
Awatar użytkownika
coco
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 1509
Kibicuję: Inter Mediolan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: coco » 01 lis 2005, 21:49

Babel pisze:Dziwne masz marzenia ja zdecydowanie wolałbym zeby z Mancimi wygrać scudetto i LM(choc wiem ze z nim o to bedzie bardzo trudno).No teraz Inter ma 45 min na uratowanie posady Manciniego.Mam nadzieje ze chociaz to ich zmobilizuje
stary prosze cie skoncz mi wciskac kit mam juz dosc Manciniego dawniej go broniłem bo myslałem ze brakuje mu doswiadczenia bo młody szkoleniowiec nie wszystko od razu musi ale teraz wiem ze jemu brakuje 2 rzeczy rozumu i wiedzy taktycznej i z tego wzgledu musi odejsc Mancini WON !!

Awatar użytkownika
Babel
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 242

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 01 lis 2005, 21:55

Zle mnie zrozumiałes ja nie bronie Manciniego, sam napisałem ze to chyba jego ostatnie 45 minut.Tylo dziwi mnie ze zle zyczysz Interowi, bo jak Inter przegra Mancini wyleci.Naprawde nie moge tego pojąc
pozdro

Awatar użytkownika
coco
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: coco » 01 lis 2005, 22:04

Babel pisze:Zle mnie zrozumiałes ja nie bronie Manciniego, sam napisałem ze to chyba jego ostatnie 45 minut.Tylo dziwi mnie ze zle zyczysz Interowi, bo jak Inter przegra Mancini wyleci.Naprawde nie moge tego pojąc
słuchaj nigdy nie zyczyłem zle mojej ukochanej druzynie ale moze i lepiej ze przegraja moze wkoncu zrozumia ze jak maja w składzie chociazby Verona i Adriano to powinni wkoncu zaczac grac ale to wina tylko i wyłacznie Manciniego powiedz mi chłopie co na boisku w pomocy robi Wome ? gdzie Solari ? jesli on takiego potencjału nie zauwaza jaki ma solari to lepiej niech wypieprza

Awatar użytkownika
creek
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: creek » 01 lis 2005, 22:19

ten czlowiek w tym sezonie ratuje nasz honor , Julio Cruz 1:1 mam nadzieje zwe jeszcze wygraja ten mecz
P.S. znow Julio 2:1 FORZA INTER, niech ktos teraz powie ze Cruz to slabiak :P
Ostatnio zmieniony 01 lis 2005, 22:25 przez creek, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
coco
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: coco » 01 lis 2005, 22:22

creek pisze:ten czlowiek w tym sezonie ratuje nasz honor , Julio Cruz 1:1 mam nadzieje zwe jeszcze wygraja ten
to on umie karne strzelac ? heh wypadek przy pracy :lol: ale ta na serio to niech wygraja bo 1 miejsce w grupie by było
a niech to juz 2-1 znowu Cruz :twisted:

Awatar użytkownika
creek
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: creek » 01 lis 2005, 22:27

co jak co ale do Julio to nie ma sie o co przyczepiac a juz na pewno nier w tym sezonie, nie nalezy do tych pilkarzy ktorym woda uderza do glowy, gra z pasja i walczy co najwazniejsze

Awatar użytkownika
coco
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: coco » 01 lis 2005, 22:50

no i udało sie 2-1 :? szkoda ze słaba gra nas sie teraz trzyma eh.... i tak jestem za tym zeby Mancini odszedł bo on nic wiecej nie zrobi ...

Diamen23
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 4681

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diamen23 » 02 lis 2005, 7:46

Co to za pomysł , żeby na lewej pomocy biegał Pierre Wome?! :angry2:
Mając takich zawodników jak Alvaro Recoba i Santiago Solari , Mancini powinien posadzić Wome na ławce. Widać , że Włoch chce stosować rotację , ale mu to nie wychodzi.
Mimo wszystko gratuluję zwycięstwa. Gratulacje też dla Julio Cruza za strzelanie 2 strasznie ważnych bramek. :brawo:

Awatar użytkownika
Zico_FCI
Io Sono Interista
Reputacja: 46

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 02 lis 2005, 12:14

Eh ten Mancini szkoda gadaćna to co on wyprawia z tym składem. Wome na lewej pomocy, Burdisso na prawej obronie :angry2: Adriano w ogóle bez formy, podobnie Martins. Dobrze, że wygraliśmy ten mecz bo głupio byłoby przegrać z drużyną która oddaje jeden celny strzał na naszą bramkę :warrior: Jedno jest pewne z taką grą nie ma co myśleć o wygraniu scudetto lub LM.

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 4

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 02 lis 2005, 15:34

Panowie najważniejsze 3 pkt. i pozycja lidera w grupie. Po tym zwycięstwie dzieli Nas już krok od awansu , ale trzeba grać do końca , dopóki go sobie nie zapewnimy.
Julio Grande Joker :D super mu idzie jak wchodzi z ławki , tylko ciekawe czemu razi nieskutecznością gdy gra od 1 minuty :roll: dziwne , ale niezłe :) Troche frustruje mnie nieskuteczność Adrino i Martinsa :? Niestety nie tylko Ci dwaj napastnicy zawodzą , podobnie jest z całą drużyną. Mimo wszystko wierze w sukcesy

Ps. dajmy Manciniemu czas do końca sezonu , bo niesztuką jest zwolnić trenera :wink:

Awatar użytkownika
coco
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: coco » 02 lis 2005, 15:39

serek408 pisze:Troche frustruje mnie nieskuteczność Adrino i Martinsa
ja sie dziwie zupełnie dlaczego nie gra Recoba chłopak był w dobrej formie strzelał bramki a Mancini posadził go na ławe :? dziwne sa te decyzje i dlatego uwazam ze Mancini dla dobra Interu powinien odejsc

Awatar użytkownika
Babel
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 242

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 02 lis 2005, 15:46

Zastanawia mnie to ze Mancini nie wyciaga wniosków tylko cały czas kombinuje ze składem.Przeciez na wiosne ubiegłego roku grał stabilnym składem a Inter był najlepsza druzyna wiosny.Niby próbuje rotacji ale jaki sens ma wystawianie na lewej pomocy Wome, lub Burdisso na prawej obronie.Przeciez zawodnicy potrzebuja czasu zeby przyzwyczaic do nowych pozycj wiec nie zagraja rewelacyjnie
serek408 pisze:dajmy Manciniemu czas do końca sezonu , bo niesztuką jest zwolnić trenera
Inter potrzebuje bardziej niz jakikolwiek inny klub stabilizacji personalnej.Tym bardziej ze nowy szkoleniowiec dalej bedzie potrzebował czasu na wprowadzenie swojej taktyki i kolejny sezon w tył
pozdrawiam

Awatar użytkownika
coco
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: coco » 02 lis 2005, 16:26

inter zekomo interesuje sie Maloudą z Lyonu hmmm nie widziałem goscia w akcji nie wiem co potrafi ale Moratti jest podobno wielbicielem jego talentu wiec musi prezentowac jakis przyzwoity poziom ma ktos jakies komplikacje o nim ? albo jakies jego bramki ?

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 02 lis 2005, 16:32

coco pisze:inter zekomo interesuje sie Maloudą z Lyonu hmmm nie widziałem goscia w akcji nie wiem co potrafi ale Moratti jest podobno wielbicielem jego talentu wiec musi prezentowac jakis przyzwoity poziom ma ktos jakies komplikacje o nim ? albo jakies jego bramki ?
powiem krotko :arrow: PLOTKA :!:
W sumie co chwile pisze sie cos o zawodnikach Lyonu ze maja gdzies odchodzic - MU, Inter, Arsenal
Lecz Lyon to jednak nie jest juz zespol ktory chce wysprzedawac szybko swoich graczy, wrecz odwrotnie chce sukcesow w Europie i kazdego roku gra coraz lepiej
Popatrz na transfer Essiena, nie chcieli go na sile sprzedac, wrecz odwrotnie a przy tym jednak wyciagneli tyle kasy - tylko gluopi by sie nie zgodzil !!!
Jezeli Inter tez zaszaleje jak Chelsea to kto wie ale watpie w to

Awatar użytkownika
Kaka_ACM
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kaka_ACM » 02 lis 2005, 16:45

Co do Maloudy to równiez nie wierze, ze przenienie sie na San Siro. Jest to bardzo dobry gracz, szybki , świetny drybling. Grywa w barwach Tricolores. Perspektywiczny zawodnik...
Czeher ma racje - Lyon to już nieco inny klub niż 2,3 lata temu..
Pragną zaistnieć w Europie..a potencjał mają odpowiedni!

ODPOWIEDZ

Wróć do „Włochy”