Widocznie nazwisko nie jest dziełem przypadkumaciek_88 pisze:Ale z Guano to jest jednak jełop. Zawalił pierwszego gola, teraz robi karnego i jeszcze sam się kontuzjuje przy okazji.
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maestro » 03 cze 2012, 22:35
Widocznie nazwisko nie jest dziełem przypadkumaciek_88 pisze:Ale z Guano to jest jednak jełop. Zawalił pierwszego gola, teraz robi karnego i jeszcze sam się kontuzjuje przy okazji.
maestro

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 03 cze 2012, 22:36
Napastnik. Patrząc na styl gry i mocne strony - ktoś w typie Inzaghiego. Trzeba przyznać - jest bardzo skuteczny. Ma super ustawioną nogę.co to za jeden ? nie raz to "coś" obiło mi się uszy a nie wiem nawet na jakiej pozycji gra...
Powiem tak - przez ostatnie dwa-trzy lata mieliśmy mocniejszą od waszej, ale w tym roku dwa razy zasłużenie wygraliście z nami, dodatkowo wygrywając turniej międzynarodowy. Dotychczas to my byliśmy uważani za najbliższą włoskiemu TOP 3 (Genoa, Roma, Juventus), ale teraz moim zdaniem jesteście silniejsi.swoją drogą jaka jest rzeczywista siła waszej młodzieżówki ? ktoś (hipotetycznie) mógłby wskoczyć do pierwszej drużyny i stanowić w najbliższym czasie wartość dodaną ?
Branescu nie gra źle, ale ten karny to zasługa Comiego - był katastrofalnie wykonany, zupełnie nie jak on, bo zwykle Comi wali dynamit pod poprzeczkę.Z Branescu możę byc kawał bramkarza. Nie chodzi już o tę obronę karnego i wcześniejszą, ale gra nogami też dobra.
Piscitelli w młodzieżówkach walczy o bluzę numer 1 z Lealim, więc to nie jest jakiś anonim.Wasz bramkarz w tym meczu też nieźle.
O którym nie powinno być mowy - nawet komentatorzy to przyznali. Powtórka pokazała kontakt z piłką.Warto też wspomnieć o nieodgwizdanym karnym dla Juve
Wilmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maestro » 03 cze 2012, 22:45
Powtórek było kilka i to dosyć wyraźnych i jestem niemal przekonany, że kontaktu z piłką nie było. Oglądam inną relację (pod linkiem maćka) i tam usłyszałem coś w stylu puro rigore. Aż bym jeszcze raz obejrzał tę sytuację...Wilmore pisze:O którym nie powinno być mowy - nawet komentatorzy to przyznali. Powtórka pokazała kontakt z piłką.
maestro

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 03 cze 2012, 22:51
Wilmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rekinho » 03 cze 2012, 22:56
rekinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maestro » 03 cze 2012, 23:03
maestro

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 04 cze 2012, 12:01
Wilmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 04 cze 2012, 12:41
mete
Post Wyświetl pojedynczy post autor: HELDER » 04 cze 2012, 12:49
HELDER
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 04 cze 2012, 12:52
mete
Post Wyświetl pojedynczy post autor: HELDER » 04 cze 2012, 12:55

HELDER
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Slim91 » 04 cze 2012, 13:05
Nie tylko one. Pamiętasz jak As i Marca się zachowywali gdy do Kaka miał iść do Realumete pisze:Hiszpańskie (barcelońskie) media są żenujące.
Slim91
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Emerald » 04 cze 2012, 13:14
Nie wiem w jakis sposob hiszpanskie media maja wywierac presje na Brazylijczyka grajacego we wloskim klubie.mete pisze: Po prostu próbują wywrzeć presje na graczu jak i Milanie.
Emerald
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 04 cze 2012, 13:30
rkoeman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 04 cze 2012, 14:35
Nie masz się czego obawiać - Silva to nie typ Kaki, który dałby się tak przekabacić i naciskać na transfer. On ma kontrakt do 2016 i nie raz, nie pięć mówił, że będzie go honorował. On dobrze wie, co Milan dla niego zrobił i nie będzie przy pierwszej lepszej okazji uciekał, zwłaszcza że w jego przypadku w grę wchodzą inne czynniki niż u Kaki - ten chciał iść konkretnie do Realu, choć ten nie był zbyt mocny, a Silva mówiąc o Barcelonie zawsze mówi o wielkim poziomie piłkarskim, a nie konkretnie o wartościach klubu.Wg Bronzettiego o Silvę walczy 5-6 klubów (jestem pewien, że Barca, Real, City oraz PSG), więc Barca nie ma żadnych szans na zniżkę jeżeli nie przekabaci gracza. To jest zadanie właśnie mediów.
Spokojnie - z tej podawanej grupy piłkarzy tylko Carmona ma stanowić jakiś wkład w zespół, reszta ma po prostu trenować z pierwszą ekipą.Szczerze to posiłki z primavery oznaczają brak realnych wzmocnień.
W celach całkowicie niezwiązanych z transferem Silvy, w trakcie podróży zaplanowanej dawno temu. To nie ma nic do rzeczy.fakt ze galliani jest w barcelonie
Wilmore
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio