Fajny meczyk, Montoya fajnie gania na skrzydle, asysta Adriano, super piłka Iniesty do Keity, jest na co popatrzyć

Post Wyświetl pojedynczy post autor: grzegorzfcb » 22 sie 2011, 21:31
grzegorzfcb
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 22 sie 2011, 22:33
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Slim91 » 22 sie 2011, 23:10
I to Mnie martwi, że różnica między Barceloną, a kandydatem do wygrania SerieA jest ogromna.Mentor pisze:Dawno nie było tak lajtowego meczu. Skończyło się na 5:0 choć nie przesadzę pisząc, że mogło być 2x tyleJa rozumiem, że to tylko sparing, ale Napoli mnie rozczarowało a zaczęli optymalnym składem o ile się nie mylę
![]()
Slim91
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 23 sie 2011, 0:16
Jarzinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Il Padrino » 23 sie 2011, 0:20
Wyszła najsilniejsza 11.Jarzinho pisze:To nie za dobrze świadczy o Napoli. Nie znam ich drużyny, ale chyba było blisko pierwszej 11 jeśli chodzi o tych co wyszli.
Il Padrino
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 23 sie 2011, 1:49
Na to liczyłemGuardiola: "Alexis is back with the group, he'll be in full training tomorrow and should be ready for the Super Cup on Friday."
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: grzegorzfcb » 23 sie 2011, 9:57
grzegorzfcb
Post Wyświetl pojedynczy post autor: klopx » 23 sie 2011, 12:24
klopx
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 23 sie 2011, 12:38
Ja biorę taki wariant pod uwagę i mam nadzieję, że rzeczywiście będzie wchodził w grę. Messi przecież i tak gra fałszywego środkowego a Villa jest dosyć mocno przyklejony do boku także można śmiało założyć, że w chwili obecnej trójka Villa-Pedro-Sanchez rywalizuje o dwa miejsca w składzie. Do tego dochodzi jeszcze Afellay, ale póki co jest kontuzjowany.klopx pisze:Ciągle piszecie tylko, że rywalizować będzie Pedro z Sanchezem ale dlaczego nikt nie bierze pod uwagę takiego wariantu, że to Villa może być rezerwowym?
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czarny samael » 23 sie 2011, 14:43
czarny samael
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Emerald » 23 sie 2011, 15:11
Co Ty znowu wygadujesz?czarny_samael pisze:I to nie tylko dlatego, że w końcu Hiszpanie poczują w Europie jak to jest grać bez przerw
Emerald

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czarny samael » 23 sie 2011, 15:47
czarny samael
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Emerald » 23 sie 2011, 16:26
No wiesz... to jest regulacja podobna do roznic w prawie podatkowym i w mozliwosciach podpisywania kontraktow z 16latkamiczarny_samael pisze:W Hiszpanii później się liga kończy i jest tylko jeden puchar, do tego ci najlepsi grają od 1/4 finału od niedawna, prawda?
Emerald

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 23 sie 2011, 16:44
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 23 sie 2011, 17:16
Kamil232
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio