F.C. Barcelona (zbiorczy) - Strona 143

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 19 wrz 2005, 13:22

no i co z tego jak nie dotrą
O to sie nie martw. :) Juz nie dochodzili ale i wygrwali. Bedzie powtórka z 1994 roku. Zreszta sam sie mart coraz wiecej kontorli coraz mnie wyników w europie. :roll: :twisted:

Petrow w tym meczu strzelił bramka ale nie uzali jej. Co ciekawe on strzela z każdej pozycji nie patrzy na nic tylko wali jak może. Galaktyczny jescze nie jest :lol: ale gracz godny uwagi. Tym meczem pokazał klase. Mimo że nie wszystko mu wychodziło.

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 19 wrz 2005, 13:26

*_For_zaza_Milan_* pisze: O to sie nie martw. Smile Juz nie dochodzili ale i wygrwali. Bedzie powtórka z 1994 roku. Zreszta sam sie mart coraz wiecej kontorli coraz mnie wyników w europie. Rolling Eyes Twisted Evil

jakbym chciał być dokuczliwy i chamski to bym powiedział teraz : "6 minut"

tak więc:

6 MINUT :lol: :lol: :twisted:

Forza Sampa :P

No zobaczymy w tym sezonie. Ja bym się o Waszą obronę w sumie martwił :roll:

P.S. 6 minut :P :lol:

P.S. 2 Musiałem to napisać. Niektórzy żyją przeszłością ;? trzeba ich uświadamiać :lol:

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 19 wrz 2005, 13:35

Temat FC BARCELONA - Dumy Kataloni :arrow: jak byś nie wiedział. Jak zawsze fan Juve nie wie nie o mecz a pisze. Pamietaj nie wiesz ? nie pisz ! czemu wczoraj nie pisałes po meczu ? Trzeba było do szkoły iść? Twoje posty na temat spotkania ligowego nie wnoszą nic do tematu.

P.S Nie ta EPOka juz europa wie swoje na tematu finałów Juve. 6 minut i 6 Obrazek :twisted:

Forza WADA - :wink:

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 19 wrz 2005, 13:47

*_For_zaza_Milan_* pisze:czemu wczoraj nie pisałes po meczu ? Trzeba było do szkoły iść?

tak musiałem iść do szkoły :!: przeszkadza Ci to? miałem kartkówkę z geografii to i wyspać się musiałem

Co do meczu(żeby ZAWSZE NA TEMAT PISZĄCY Zaza mnie nie zabił napiszę cos na ten temat)

Szkoda szybko strzelonej bramki i to po błędzie obrony. Eto'o zrobił swoje i niestety 1:0 dla Barcy. I to już w 5' no, ale cóż trzeba grać dalej.

Bardzo ładnie dośrodkował Petrov, a Torres udowodnił, że umie grać głową.

Po II połowie Atletico przyśpieszyło i widać, ze Barca zaczęła sie gubić. Kezman na 2:1 po ładnym dośrodkowaniu Maxi'ego Rodriguz'a. Póżniej jeszcze ten słupek Kezman'a :( No i obawiałem się, że po czerwonej kartce dla Pablo Barca zacznie grać swoje, ale tak się na szczęście nie stało :D

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 19 wrz 2005, 13:55

Po przeczytaniu 50 postów i 5 relacji każdy miał by swoje zdanie na ten temat. Wiesz jak jest. W tym wypadku lepiej wcale niż póżno. :lol: Obyś dostał 5 z "kartkówki z geografii" :lol:

Pytanie do fanów Barcy :arrow: Wczoraj Leszek Orłoski mówił o nazwach tych zagrań kosmicznych Ronaldinho. [Patrz 89 minuta i jak zrobił dwóch na male przestrzeni w na rożniku pola karnego] macie jakiś spis ich ?? Bo ciekawi mnie jak je nazwali :D

Awatar użytkownika
Uchi_
Polski Przyjaciel Piwa
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 19 wrz 2005, 14:01

a bogi tyez nie wiem czym sie chwali? ze przegrali z 11

Wcale się nie chwalę tym, to Ty zawsze szukasz zaczepki.Napisałem tylko "Czyżby porażka ? " w znaczeniu, że pierwsza od jakiegoś tam czasu, a Ty odrazu "patrz na swój Milan" :roll: .A z tymi 11 zawodnikami, to chyba nie do końca zrozumiałeś...

Awatar użytkownika
Janio
Boondock Saint

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Janio » 19 wrz 2005, 14:44

Jeszcze kilka słów o meczu z Atletico...

Coraz częściej zaczynam się zastanawiać czy Frank Rijkaard jest tak dobrym trenerem za jakiego się go uważa.
Zmiany jakich dokonał wołają o pomstę do nieba! O ile jeszcze pierwsza z nich (Larsson za Marqueza) była zrozumiała i odważna, to dwie następne były fatalne w skutkach.
65 minuta - Andres Iniesta zmienia Ludovica Giuly - Giuly był zawodnikiem który najwięcej biegał i stwarzał sytuacje z prawej strony, jest on klasycznym skrzydłowym (czego o Inieście raczej powiedzieć się nie da), a na ławce już od dłuższego czasu czeka na swoją szansę zawodnik świetnie czujący się na skrzydle, głodny gry, dobrze grający głową - Santi Ezquerro. Dla mnie zmiana niezrozumiała. Od tej pory brak akcji skrzydłami (z lewej strony nie było praktycznie żadnej takiej akcji - no może raz czy dwa po indywidualnej szarży Dinho).
75 minuta - głupota sięga zenitu - Barcelona przegrywa 2-1, zostaje kwadrans do końca, gramy z przewagą jednego gracza a Rijkaard zamiast zdjąć jednego z obrońców i wpuścić gracza ofensywnego co robi?? - ściąga z boiska kluczowego gracza środka pola, a obok Xaviego głownego dyrygenta gry - Deco. Po tej zmianie gra sypie się całkowicie, nie pomagają paniczne wrzutki 'na aferę' w pole karne i Atletico dowozi korzystny rezultat do końca.
Co do Presasa - nie uważam żeby zawinił przy którejkolwiek z bramek; może mógł lepiej pokryć Kezmana przy drugim golu, ale przy takim dograniu jak to na trzeci metr (przy drugiej bramce) na nogę napastnika najwięcej można zarzucić bramkarzowi, a nie obrońcy.
Najbardziej rozczarował mnie w tym meczu Ronaldinho - jedno, dwa podania, trzy sztuczki techniczne i to wszystko co wyszło mu w tym meczu. Jeśli Ronnie nie zacznie grać nie będzie dobrze bo jest zbyt ważnym ogniwem i za dużo od niego zależy.
Pozostaje zaczekać do środy na mecz z Valencią i przekonać się czy porażka z Atletico (które było do ogrania - oprócz Petrova ŻADEN gracz z Madrytu nie zagrał jakiegoś wyjątkowego meczu) było wypadkiem przy pracy, czy pierwszym objawem kryzysu...

Pozdrowienia dla fanów Barcy
VeB!

Awatar użytkownika
kulekfcb
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kulekfcb » 19 wrz 2005, 15:09

Wiecie dla mnie to jest tak, jak Oleguer gra w pierwszym skladzie to my z Murcia możemy przegrać. Dla mnie skład powinien wyglądać tak:

-------------------------valdes----------------------------
belletti-----edmilson---------------puyol----------sylvinho
-------------------------marquez(v.bommel)---------------
---------xavi------------------------------deco--------------
-giuly-------------------------------------------Ronaldinho-
-------------------------Eto'o---------------------------------

i Oleguer do rezerw....

Awatar użytkownika
Janio
Boondock Saint

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Janio » 19 wrz 2005, 15:21

kulekfcb pisze:Wiecie dla mnie to jest tak, jak Oleguer gra w pierwszym skladzie to my z Murcia możemy przegrać. Dla mnie skład powinien wyglądać tak:

-------------------------valdes----------------------------
belletti-----edmilson---------------puyol----------sylvinho
-------------------------marquez(v.bommel)---------------
---------xavi------------------------------deco--------------
-giuly-------------------------------------------Ronaldinho-
-------------------------Eto'o---------------------------------

i Oleguer do rezerw....

Ale kulek zrozum - za grę obronną odpowiada cały zespół. Myślisz, że jakby Atletico miało takiego skrzydłowego jak Petrov po prawej stronie to nie padły by gole?? Gio by go zatrzymał?? Edmilson czy Puyol pokryliby samego jak palec w polu karnym 'El Nino"?? Valdes wyszedłby do piłki przy drugiej bramce?? Marquez czy Deco nie pozwoliliby na dośrodkowanie Petrova a potem Maxiego?? Xavi i Marquez nie traciliby piłek w środku pola??

Sama wymiana Presasa na Bellettiego nic nie da...

Awatar użytkownika
kulekfcb
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kulekfcb » 19 wrz 2005, 15:29

JA cie rozumiem janio. Tylko mowie ze to bylby bardziej optymalny skład niz z Oleguerem. Ja wiem, że Barca jest stworzona do ataku a bronić nigdy nie będzie tak jak Chelsea... Bo nie ma co sie oszukiwać obrona u nas nie jest najlepsza, nie chodzi mi tu tez o pilkarzy lecz wlasnie o gre, nie wiem w sumie zle sie nie rozumieja, jednak to "ale" pozostaje...

POzdrawiam Janio

Handsome Boy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 19 wrz 2005, 16:28

Bogi pisze:Wcale się nie chwalę tym, to Ty zawsze szukasz zaczepki.Napisałem tylko "Czyżby porażka ? " w znaczeniu, że pierwsza od jakiegoś tam czasu, a Ty odrazu "patrz na swój Milan" :roll: .A z tymi 11 zawodnikami, to chyba nie do końca zrozumiałeś...
sorki nerwowy bylem, jak zawsze po takim meczu. jak przegrywaja to dostaje bialej goraczki, musisz to zrozumiec.

i specjalnie dla ciebie, bagg, zebys wiedzial o czym pisac: http://www.mininova.org/get/113036

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 19 wrz 2005, 16:34

zawdi pisze: i specjalnie dla ciebie, bagg, zebys wiedzial o czym pisac: http://www.mininova.org/get/113036

ależ dziękuje Ci bardzo...w najbliższej chwili postaram się ściągnąć ;]

przepraszam niektórych, że mam życie osobiste i nie zawszę mam czas obejrzeć mecz. Oczywiście postaram się poprawić...zerwę wszelkkie kontakty z otoczeniem...rzucę dziewczynę i w całości pochłonę się oglądaniem widowiski piłkarskich

Handsome Boy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 19 wrz 2005, 16:43

bagg pisze: ależ dziękuje Ci bardzo...w najbliższej chwili postaram się ściągnąć ;]
cala przyjemnosc po mojej stronie. czy w takiej chwili to nie wiem. plik ma ponad 1,5 GB.

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 19 wrz 2005, 16:45

przepraszam niektórych, że mam życie osobiste i nie zawszę mam czas obejrzeć mecz. Oczywiście postaram się poprawić...zerwę wszelkkie kontakty z otoczeniem...rzucę dziewczynę i w całości pochłonę się oglądaniem widowiski piłkarskich
Wystarczy że zaczniesz dostosowywac sie do akcji Nie wiesz :?: Nie pisz :!: lepiej wcale niz póżno. :wink:

Zawdi chyba Bogi nie chciał tak zacząc jatki :wink: :lol:

Co nie zmieni faktu że Barca i Milan spadaja z ligi po tych pierwszych w sezonie porażkach ? nie smutne ale prawdziwe :lol: PARYŻ 2006 :) Nasz wspólny Cel 8)

A trzeba tępic znawców co nawet nie widziedza co chca napisać.

Awatar użytkownika
Janio
Boondock Saint

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Janio » 19 wrz 2005, 16:53

Po każdym słabym występie w tym sezonie (rewanż z Betisem w superpucharze Hiszpanii, mecz z Saint Etienne, pomimo wygranej - mecz z Werderem, wreszcie klęska z Atletico) zarówno trener Rijkaard, jak i poszczególni zawodnicy, czy nawet Joan Laporta zgodnie twierdzą: "Musimy wyciągnąć wnioski z porażki", "To było ostrzeżenie", "Musimy się lepiej postarać/zmotywować/przyłożyć" itp., itd.
Tymczasem przychodzą kolejne słabe występy i wydaje się, że przeciwnie - żadne wnioski nie są wyciągane, powielane są te same błędy i sytuacja zaczyna wyglądać niezadobrze.

Panowie do roboty, sezon dopiero się zaczyna, ale trzeba się na poważnie skupić i pokazać, że nie przypadkow to my jesteśmy mistrzami i nie mamy zamiaru nikomu ustąpić. Cały czas wierzę, że wszystko wróci do normy.

Zablokowany

Wróć do „Hiszpania”