Mercato Rossonerich - Strona 143

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.

Kto uzupełni atak Rossonerich?

Mirko Vucinić
7
9%
Carlos Tevez
14
18%
Fernando Torres
10
13%
Ronaldinho
3
4%
Ronaldo
9
11%
Rafaell Sobis
5
6%
Maris Verpakovskis
8
10%
Niespodzinka !
3
4%
Nikt z tej listy ...
8
10%
Nikt, bo zmieni się system gry na jednego napastnika ...
12
15%
Awatar użytkownika
nerwowy
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Milan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: nerwowy » 24 sie 2006, 0:01

O bym zapomnial. Slyszeliscie o tym, ze Moratti stara sie na sile popsuc mercato Rossonerich ? Pisali o tym na tuttomercatoweb i fcinter.pl. W sumie to moze sobie przeszkadzac. Jak dobrze pojdzie to dzieki niemu wyjdzie jeszcze najlepsze mercato dla Milanu jakie moze byc. Hehe. Pozdro.

Forza Milan !!!
Come sempre a inzio stagione !!!
Forza Milan !!!

Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 24 sie 2006, 0:07

Jak widać Moratti się nas boi :lol: Skoro chce nam psuć Mercato to innego powodu nie ma. Niestety dla Interu nie sądze aby udało mu się to.

Jutro może być ważny dzień dla nas :] Coś czuje że Ronaldo to nie jest żadna zasłona i nas zarząd zamiast walczyć o Teveza który chce grać w Europie decyduje się na piłkarza który aktualnie jest bez formy. Jeżeli Gruby nas zasili trzeba będzie wyciągnąć jakieś pozytywne wnioski a nimi może być tylko to że Ronaldo naprawde zacznie dawać z siebie wszystko i wróci do najwyższej formy a wtedy nikt nie zaprzeczy że jest słaby.

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3329

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 24 sie 2006, 0:13

RealFan pisze: Chyba jednak po Ronaldo :P Siedzą sobie z Calderonem w loży honorowej na Santiago Bernabeu :P
Jak zobaczyli super Ruuda to odechcialo im sie Ronaldo :P
Galliani patrzyl jednym okiem ale sms-owal z wladzami Atleti :lol:

A tak na serio.Na forum acmilan.pl pojawilo sie info ze Real chce 25 a my dajemy 22 miliony euro ( :roll: :x :shock: ). Oby sie nie dogadali.Boze dopomoz :P

Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 24 sie 2006, 0:16

Jeżeli Sylvio naprawde bardzo zależy na Ronaldo to myśle że spokojnie te dodatkowe 3mln rzuci na złotą tace z herbem Realu :roll: Swoją drogą dziwi też fakt że Real dają wolną rękę Ronaldo zwłaszcza jeżeli chodzi o Milan który ich dość ostro potraktował. Calderon mówił że jeżeli Brazylijczyk będzie chciał odejść to pozwoli mu na to, czyżby Ronaldo marzył i wielkiej przygodzie z Milanem :?: W obecnej formie to chyba na ławie :P

Awatar użytkownika
vakabayashi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: vakabayashi » 24 sie 2006, 0:17

Od Milanu dziela Ronaldo 3 miliony euro :shock:

Milan ponoć oferuje 22mln euro Real chce o 3 wiecej:shock:
Toż to normalnie jakaś paranoja to tak jakby ktoś za zdezelowanego Poloneza z 98 roku dawał 120 tys złotych :shock:

JEŚLI to wszystko prawda (a za zródło uchodzi tu Marca.es) to zarząd Milanu wyświadcza nam ogromna przysługe nie dość ze kupi od nas "króla hamburgerów" w dodatku mocno wypalonego zawodnika bez ambicji to jeszcze da 25 mln euro :?: :!:

A ja myślalem ze Ronaldo z Realu odkupią tylko szejkowie :roll:
O co chodzi 8)

Awatar użytkownika
brylancik
Oleguer Fan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: brylancik » 24 sie 2006, 0:18

Ojoj już chyba nie będzie odwrotu. Wszystko wskazuje na to że Ronaldo przejdzie do Medolanu. Teraz władze Realu przekonali się że Ruud będzie odpowiednim następcą a pozatym Padja i Galliani ładnie sobie gawędzili podczas meczu. Cieszcie się bo 25mln to i tak mała cena jak za grubaska :P to jakiś milion złotych za jeden kilogram brazylijczyka :lol:

Awatar użytkownika
nerwowy
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: nerwowy » 24 sie 2006, 0:24

Tu nie chodzi o forme Ronaldo, bo to udawalo mu sie czesto odbudowac. Problem w tym, ze on kompletnie nie pasuje do charakterystyki gracza zasilajacego rodzine Milanu. Zalezy mu tylko na pieniadzach, panienkach, samochodach, a dopiero na ostatnim miejscu na pilce. Mam nadzieje, ze to zaslona dymna. W kazdym razie przyznaje, iz dzialacze zeschizowali mnie maksymnalnie, ale juz wystarczy, bo chyba wiecej tego nie zniose. Mogli wymyslec kogos innego. Czuje sie zalamany tymi wiadomosciami... To juz lepiej niech nie robia zadnych transferow. Ten sklad juz mi wystarczy.

Bede sie modlil za tym, aby Ronaldo nie trafil do Milanu (moze to i glupie, ale naprawde nie chce go w rodzinie)
Forza Milan !!!

Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 24 sie 2006, 0:24

Created by Capello, no Dombroś :

"Ronaldo jest nadal moim podopiecznym i nadal jest ważnym zawodnikiem w mojej kadrze. Ronaldo codziennie wstawia się punktualnie w Valdebebas, gdzie przez wiele godzin ciężko trenuje. Rozmawiałem wczoraj z Ronaldo i jego powrót na boisko z dnia na dzień staje się bliższy. Wydaje mi się, że Ronaldo jest szczęśliwy w Madrycie i nie odejdzie z klubu, jednak gdy będzie chciał odejść nie będę go zatrzymywał, nic na siłę."

Nie wiem czy można mu ufać ale dziwne wydaje się że Ronaldo trenuje wiele godzin. Chociaż pojęcie " wiele godzin " jest względne :P Ale Fabio to solidny trener i napewno dba o przygotowanie swoich piłkarzy i również jestem przekonany że nie zawacha posadzić się na ławie Ronaldo czy inną gwiazde. Takie widoki z ławki częstro mobilizują do pracy chyba że zarząd Realu znów będzie ingerował w to kto ma grać bo i tak czasem było.

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 24 sie 2006, 0:27

vakabayashi pisze:Od Milanu dziela Ronaldo 3 miliony euro

['] Marca :roll: wieżysz w to że mieli by taki informacje :> ? ale tak naprawde ? Jak Kaka pragnie grac dla Realu ? Przeciesz oni by w życiu nie mieli takich informacji ... Tak samo jesli chodzi o sume kto to podał ? ['] Dobrze wiesz :roll: [na wage ?] także luzu troche :P

Zaden Ronaldo :!: niech zasili Al Kaide ! :P Już chyba lepiej by grali non stop "choinką" przynajmiej Kaka pogra w duecie z młodym Francuzem :]

Calciomercato.it pisze że Milanowi załatwił zakup Williama Gallasa. Chelsea dostanie 7,3 miliona euro i pozbędzie sie problemu - Gallas na 100% nie zagra juz dla Chelsea - początkowo Jose chciał go na rok oddać .. rezerwa :P [tyle ma umowa jeszcze] potem zgłoscił sie Arsenal ale Gallas chce zmienić graj a nie stadion :] czyli serial trwa :P
Ostatnio zmieniony 24 sie 2006, 0:36 przez Zaza, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 24 sie 2006, 0:34

Drzewko wigilijne to nie jest zły pomysł bo Carlo już tego próbował i myśle że lubi to ułożenie drużyny. Tylko wtedy ingerował Sylvio że mając takich napastników nie mogą siedzieć na ławie.

Teraz tylko pytanie kto, Gila czy Pippo :?: Wydaje się że Pepe jest w lepszej formie ale jak już było pisanie obaj napastnicy sobie przeszkadzają. Gila strzelać bramki napewno potrafi co już pokazał i myśle że na szpicy radziłby sobie i to dobrze.

Awatar użytkownika
brylancik
Oleguer Fan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: brylancik » 24 sie 2006, 0:42

Hahaha! widzę że już próbujecie zmieniać taktykę a Galliani i Braida siedzą w Madrycie :P Napradę, pomimo tego że wcześniej byłem nastawiony sceptycznie do tego transferu to myślę że przejdzie do Milanu, bo bez kitu, co oni by robili na Bernabeu jeśli naprawdę nie byli by nim bardzo zainteresowni.

Tak na poważnie to mimo wszystko jest nadal świetny zawodnik i może jeszcze pokazać na co go stać. Ja myślę że on musi co jakiś czas zmieniać otoczenie żeby mieć większą motywację. Tak było m.in w Realu. Zaraz po przyjściu powiedział że jeśli tylko znowu złapie poważną kontuzję to poprosi klub o nie wypłacanie pensji i w debiucie strzelił 2 bramki. Teraz jeśli go tylko Ancelotti przyciśnie i pokaże, że jeśli będzie bez formy to jego miejsce jest na ławie to myślę że nie będzie to taki zły transfer. Chociaż ja tam bym wolał chociażby Teveza :P

Awatar użytkownika
nerwowy
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Milan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: nerwowy » 24 sie 2006, 0:42

W najczarniejszym snie i scenariuszu nie wyobrazilbym sobie, ze Szewczenko odejdzie z Milanu, a za niego przyjdzie Ronaldo. Jesli Ronaldo przyjdzie do Rossonerich to rozpoczynam prostest. Nie wiem jak dlugo potrwa, ale nawet gdyby Ronaldo gral u nas wybitnie to nigdy go nie zaakceptuje. W zyciu sa wazniejsze sprawy niz pieniadze...

Precz z Ronaldo !!!!!!!!!!!!!!! :!:
Come sempre a inzio stagione !!!
Forza Milan !!!

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 24 sie 2006, 0:53

brylancik pisze:bo bez kitu, co oni by robili na Bernabeu jeśli naprawdę nie byli by nim bardzo zainteresowni

hmmm wiesz z tego co wiem to Realowi mogło zależać na spotkaniu w innym kierunku :] przepisów i kary, UEFA - a Galliani na wakacja :] [sam tak mów :P]

Dla mnie to on nigdy nie bedzie piłkarzem Milan - sprzedał się i lata mi to ile strzelił kiedys bramke bo nie to sie teraz liczy - mogą go zabić nawet terrorysci - to że Marca pisze "3 miliony" w tym momencie jest najmniej wierygodne bo ten dziennik przyczynikł się do obnażenia Real w tym mercato piszą inne "zawsze wiadygodne informacje" - a teraz tak uzupełniał news od 18 i coraz bardzie się smieje i rozpala sie świateło w tunelu :P

Pisanie że Ronaldo zastąpi Shevchenke jest grzechem :? Obraza Andriya... Nikt to na dzien dzisiejszy nie zastapi a na pewno nie człowiek który 78 minut w meczu stoi na połowie rywala i czeka aż mu sie dogra na nos. A pressing to tak samo obce mu słowo jak kalorie :P Nigdy nie bedzie jednym z nas

Awatar użytkownika
brylancik
Oleguer Fan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: brylancik » 24 sie 2006, 1:59

Oj Zaza żebyś się tylko nie zdziwił. Mi szczerze mowiąc to zwisa czy on zostanie, ale pod warunkiem że będzie siedział na ławie. Ronaldo nie ma prawa być zastępcą Andriya bo to zupełnie inny typ napastnika. Swoją drogą 25 mnl do duża sumka i grzechem było by mu kazać dalej wpierdalać madryckie hamburgery zamiast tych mediolańskich. Swoją drogą to Madryt jest kiepskim miejscem jeśli chodzi o wakacje :P

EDIT:
Swoją drogą ja zamiast Ronaldo bym kupił Hunterlaara. Jak już wydawać duże pieniądze to z rozumem :P

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 24 sie 2006, 2:13

Brylancik zdziwić sie nie zdziwie bo mi on lata koło ... :wink: - nigdy nie bedzie jednym z nas - wiesz albo sam sie okłamujesz albo masz taki syndrom fana Real który wierzy w to co popadnie - zwłaszcza jeśli chodzi o swój klub i Hiszpańska prase i sumy "odstepnego w klauzulach" :roll: Jakie 25 milionów ?:> kto Wam tyle da ? nie dawno było 40 :!: albo wont :!: Co znów Calderon zrobił z mordy ... :wink: No wiec właśnie 25 milionów ['] [nikt tyle nie da - obojętnie czy to Milan, Inter, MU czy Sparta Praga]

Spokojnie jeszcze nic nie wiadomo - jak Galliani odwali taki numer to Milan gra cały sezon w 10 :? żygać mi się chce jak pomyśle że miał by go oglądać w koszulce Milanu :? Mam nadzieje ze sie licza że opinia kibiców a tych podobnie myślacych jak ja nie brakuje na Półwyspie Apenińskim. To nie moje pieniądze i Berlusconi wie co robi - dla tego nadal ufam że nie dadza dupy. Bo kasa to jedno ale to sie nie liczy - liczy sie Milan a Milan to MY :] Jeśli Sylwek planuje wzmocnienia i planuje opercje to nie bedzie to Ronaldo - bo 1 wrzesnia ma wrócic na fotek prezydenta z niespodzianką. A jaka to niespodzianka ? i tej sie nie za zapakować :? za duża.

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”