Real Madryt (zbiorczy) (cz.2) - Strona 1424

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.

Największy błąd Realu po 2000?

Zwolnienie Del Bosque
0
Brak głosów
Oddanie Robbena
4
29%
Oddanie Sneijdera
1
7%
Zatrudnienie Beniteza
1
7%
Zwolnienie Xabiego
6
43%
Zatrudnienie Mourinho
2
14%
Slim91
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 491

Re: Real Madryt (zbiorczy) (cz.2)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Slim91 » 22 mar 2012, 19:14

Jeszcze jedno co do wczorajszego sędziowania. Komentator coś tam mówił o faulu na Nilmarze w 1. połowie. Był On w końcu :?: Wczoraj złodziejstwa nie było. Mówię tak pomimo, że tylko Real zwalił kupon. To, że sędzia podyktował kontrowersyjnego wolnego, z którego akurat padł gol to nie znaczy o jego błędzie.
Chlopaczek pisze:Widzialem tylko dwa przypadki zeby zawodnik dostal czerwona kartke za "ironiczne klaskanie". Wczoraj i podczas derbow Mediolanu gdy takowa zarobil Sneijder. Wtedy Inter trenowal Mourinho.
Kiedyś na tym samym stadionie Rooney za coś takiego dostał czerwo. Dokładnie żółtą, po żółtej.

Awatar użytkownika
Emerald
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Emerald » 22 mar 2012, 19:18

Keszu... Polecam linki z raportem sędziego po pierwszej połowie. Już zostały zamiszczone dwa razy...

Awatar użytkownika
ryba_82
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 806

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ryba_82 » 22 mar 2012, 19:20

Mirek15 pisze:Jeszcze jedno co do wczorajszego sędziowania. Komentator coś tam mówił o faulu na Nilmarze w 1. połowie. Był On w końcu :?:
Nilmar był ciągnięty za koszulkę w polu karnym co spowodowało jego upadek,raczej nic od siebie nie dodał-dla mnie karny.Chyba o ten faul Ci chodzi...

Awatar użytkownika
Kesz
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 359

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kesz » 22 mar 2012, 19:38

Emerald pisze:Keszu... Polecam linki z raportem sędziego po pierwszej połowie. Już zostały zamiszczone dwa razy...
powtórki mówią co innego -

Wolę wierzyć w to co widzę, niż to co jest napisane i nie wiadomo czy zmieniane względem arbitra.

Awatar użytkownika
bartbuks
Administrator
Administrator
Reputacja: 30

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 22 mar 2012, 19:43

Kesz użyj czasami głowy, poczytaj trochę hiszpańskiej prasy, przeanalizuj pewne fakty, a potem zabieraj głos. Ten temat był wałkowany już tutaj, a nawet pewnie w tysiącu innych miejsc w internecie. Sprawdź co piszą eksperci, trochę wysiłku jeszcze nikomu nie zaszkodziło.

Awatar użytkownika
Emerald
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Emerald » 22 mar 2012, 19:59

Keszu... No to skoro wierzysz w powtórki... Za co była ta pierwsza żółta? Bo ostatnim zawodnikiem który w tej akcji dotknął piłkę był właśnie Senna (jest czarny więc ciężko go pomylić ukaranym wedłóg realizatorów...).
Właśnie ta powtórka kompletnie nic nie pokazuje...

Co do raportu to po jaką cholerę miałby być w przerwie meczu fałszowany?

Awatar użytkownika
Kesz
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kesz » 22 mar 2012, 20:06

bartbuks pisze:Kesz użyj czasami głowy, poczytaj trochę hiszpańskiej prasy, przeanalizuj pewne fakty, a potem zabieraj głos. Ten temat był wałkowany już tutaj, a nawet pewnie w tysiącu innych miejsc w internecie. Sprawdź co piszą eksperci, trochę wysiłku jeszcze nikomu nie zaszkodziło.
Ok, posłucham eKSZpertów - Nie mam tyle czasu aby czytać każdy post w tym temacie albo tym bardziej przeszukiwać strony... Ale jak już wałkowaliście ten temat, to ok... Dla mnie i tak sędzia [ch**].

Slim91
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Slim91 » 22 mar 2012, 20:12

bartbuks pisze:Kesz użyj czasami głowy, poczytaj trochę hiszpańskiej prasy,
Przesadziłeś. Z Mourinho jeszcze ma rozmawiać :?:

Nie każdy zna języki obce.

Awatar użytkownika
bartbuks
Administrator
Administrator
Reputacja: 30

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 22 mar 2012, 20:17

Mirek15 pisze:Przesadziłeś. Z Mourinho jeszcze ma rozmawiać
Przesadziłem? Jakoś 90% forum potrafi poruszać się na obcojęzycznych stronach i wcale nie muszą operować perfekcyjnie w językach obcych. Teraz Ty użyj głowy i zastanów się jak to robią. Jak ma numer to może zadzwonić, lecz sądzę, że Mou byłby mało obiektywny.

Awatar użytkownika
Emerald
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Emerald » 22 mar 2012, 20:18

Kesz pisze:Ok, posłucham eKSZpertów - Nie mam tyle czasu aby czytać każdy post w tym temacie albo tym bardziej przeszukiwać strony... Ale jak już wałkowaliście ten temat, to ok... Dla mnie i tak sędzia [ch**].
No szacun!! To jest klasa sama w sobie... "czyli niech se bedzie jak chce a ja sego zdania nie zmienie!!"
To po kiego się zabierasz za dyskusję?

Ale czas na smarowanie kilometrowych postów o swoich osiągnięciach w FMie na całe szczęście znajdujesz!

Awatar użytkownika
Kesz
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kesz » 22 mar 2012, 20:21

Emerald pisze:
Kesz pisze:Ok, posłucham eKSZpertów - Nie mam tyle czasu aby czytać każdy post w tym temacie albo tym bardziej przeszukiwać strony... Ale jak już wałkowaliście ten temat, to ok... Dla mnie i tak sędzia [ch**].
No szacun!! To jest klasa sama w sobie... "czyli niech se bedzie jak chce a ja sego zdania nie zmienie!!"
To po kiego się zabierasz za dyskusję?

Ale czas na smarowanie kilometrowych postów o swoich osiągnięciach w FMie na całe szczęście znajdujesz!
:pijemy:

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2415
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 22 mar 2012, 20:30

O czym Wy tu znowu piszecie?! Wypierdalać, znudziło mnie to. Wszyscy wiemy jacy źli sąludzie związani z Barceloną i ten klub ogólnie, ale nie trzeba tego przypominać aż tak często. :P
Ostatnio zmieniony 22 mar 2012, 20:34 przez Kluchman, łącznie zmieniany 1 raz.

Slim91
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Slim91 » 22 mar 2012, 20:34

bartbuks pisze:Przesadziłem? Jakoś 90% forum potrafi poruszać się na obcojęzycznych stronach i wcale nie muszą operować perfekcyjnie w językach obcych. Teraz Ty użyj głowy i zastanów się jak to robią
Wychodzi na to, że tłumaczą sobie newsy :?: Nie wiem czy wiesz, ale tłumaczenie przez osoby które nie znają danego języka wychodzi dość słabo.

stary rupieć
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 45

Post Wyświetl pojedynczy post autor: stary rupieć » 22 mar 2012, 21:21

Kamil232 proponuję abyś dał już sobie spokój ze zdartą płytą jaką jest pierdolenie o Chelsea, Milanie i Realu. Ukradliśmy trzy Ligi Mistrzów i nic już tego nie zmieni, za paredziesiąt lat będziesz mógł opowiadać o tym wnukom, że Barca kradła puchary na potęgę, tak jak my teraz piszemy że Real kradł za czasów Franco.

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 22 mar 2012, 21:26

Kamil bedzie opowiadac wnukom jak MU ukradl czas i wygral w 99 LM :roftl3:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hiszpania”