Mercato Rossonerich - Strona 144

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.

Kto uzupełni atak Rossonerich?

Mirko Vucinić
7
9%
Carlos Tevez
14
18%
Fernando Torres
10
13%
Ronaldinho
3
4%
Ronaldo
9
11%
Rafaell Sobis
5
6%
Maris Verpakovskis
8
10%
Niespodzinka !
3
4%
Nikt z tej listy ...
8
10%
Nikt, bo zmieni się system gry na jednego napastnika ...
12
15%
Awatar użytkownika
yazid^
Blanco Perfecto
Reputacja: 0
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: yazid^ » 24 sie 2006, 2:18

Skoro my kibice Realu Madryt możemy wierzyć w odrodzenie się wielkiego Realu z nie tak dawnych lat, to fani Milanu w obliczu ew. transferu Ronaldo mogą liczyć na powstanie z popiołów grubaska :lol: Oczywiście, te 25 mln czy nawet 15 Berlusconi mógłby rozsądniej wydać, ale nazwisko przygasłej już nieco gwiazdy wciąż ma w sobie coś magicznego. Nie zapominajmy, że to RONALDO...

Awatar użytkownika
brylancik
Oleguer Fan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: brylancik » 24 sie 2006, 2:25

Ja się kieruję rozumem a nie tym co pisała prasa. Swoją drogą to dzisiaj Marca podawała że Ronaldo ma kosztować 18mln. Później jakieś inne źródło że 40, teraz że 25. Temu nie można wierzyć. Mi chodzi o to że oglądając dzisiaj mecz z Anderlechtem widziałęm Gallianiego na trybunach koło Mojatovica, a to już coś znaczy. Nie powiesz mi chyba że przyjechał na wakacje oglądać mecz Realu. Skoro był na tyle zdeterminowany żeby sam negocjować to ma zamiar kupić Ronaldo. A z tym że chcą się dogadać co do kary to jak dla mnie zacząłeś szukać wymówki żeby tylko nie Ronaldo.

Prawda jest taka że pożyjemy zobaczymy. Ja niczego nie przesądzam ale wydaje mi się że dni grubaska w Madrycie są już policzone i że może wybierać nowy apartament w centrum Mediolanu. Tylko czy odejdzie do Interu czy do Milanu to zobaczymy. Ja stawiałbym na Milan. To jest takie moje prywatne zdanie.

PS. Wydaje mi się że masz jakieś głupie upszedzenia do fanów Realu

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 24 sie 2006, 2:35

yazid^ pisze:Nie zapominajmy, że to RONALDO...
No własnie nie zapominam i dla tego na wymioty mi sie zbiera :roll: Co z tego ze Ronaldo ? co takiego prezentuje ? Nie mam juz ochoty pisać po raz 3452 czemu "NIE" - przede wszystkim zobacz kto odszedł :!: i nie patrz na nazwisko ale styl gry ...

Wiara ? w wielki Real ? to jak nadzieja umiera ostatnia :roll: dla tego wierze że nie zrobią nam tego :P wiec racja ! wierze ... że nie zasili Milanu - Mam nadzieje jak Ty odnoście Realu. :twisted: Ba nawet ja mam wieksze szanse na powodzenie :P [patrz Katalonia :wink: ]

Brylancik Galliani na tyle dobrze zna Capello wie wiesz mógł wpaśc na drinka :P a nie zapominaj ze Real prawdopodobnie ma dług za to że Milan inaczej rozegrał skarge do FIFA za tłucznie piany w przypadku Kaki. Także sam widzisz że powody sa :P na szczescie - Moze po Ikera był ? Buffon nie zasili Milanu bo obiecał sobie że spłaci dług a Milan szuka bramkarza :] Jak to obalisz :P hehe

"Wydaje mi się że masz jakieś głupie upszedzenia do fanów Realu"

Trudno by nie mieć skoro spora cześć tych fanów ma mokro jak widzi np. Robinho, jedyne słowa które znają to Hala, a średnia wielu to 12 lat i z niego taki "kibic" jak z koziej dupy trąba - wiesz kryzys w Real i spadek Juve spowodował że przybyło fanów Barcelonie :? smutne ale prawdziwe [']

Nara dobranoc :P
Forza Milan :!:
Al Kaida dziś zajmie sie Ronaldo :twisted: Może Calderon go ubezpieczył ...

Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 24 sie 2006, 9:16

Obrazek

Hohoh, Ronaldo jest do twarzy w naszej koszulce, nie ma co dupy będą na niego lecieć jeszcze bardziej :lol: A tak na poważnie to 25mln to troche dużo jak na piłkarza w takiej formie. Prawda jest taka że Sylvio płaci tylko za nazwisko aczkolwiek Ronaldo ma olbrzymie umiejętności i potencjał [ niestety przygasłe ] ale wrazie jego przyjścia [ Tevez zrób coś ] trzeba będzie zrobić wszystko aby wrócił do swojej dawnej formy a wtedy będzie bardzo wartościowy dla nas.
Jego zachowanie, nocne wypady i szaleństwa to kwestia osobna. Trzeba będzie mu uświadomić że ławka jest również dla niego. Z jego kaloriami Pacynka sobie poradzi :lol: Ale trzeba wierzyć że jeszcze coś w tym transferze nie wyjdzie.
Ostatnio zmieniony 24 sie 2006, 9:17 przez Łukasz_, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2433
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 24 sie 2006, 9:16

Zaza dzisiaj przysyła terrorystów :lol: Rozwalą Ronaldo, a on przejdzie do Milanu ]:-> i będzie fruwał zamiast biegać po boisku :aniolek: Wtedy nie będzie się musiał martwić, bo Brazylijczyk zacznie grać jak Sheva :lol: Sprytny plan nie ma co... :P

Ciekawe czy to co pisze Marca jest prawdą, czy znowu źle usłyszęli i dopisali tak, by ładnie brzmiało i jeszcze śliczniej wyglądało :> Jak te domniemane przecieki są jednak prawdą to rozpaczać nie mam zamiaru, w końcu trochę gotówki by się sypnęło i to za naszego leniwca 8) Jedyny minus to to, że Ruud nie będzie miał bramkostrzelnego zmiennika, no ale Holender to nie jest taki balonik, że byle ostrzejsze wejście i już połamany, w końcu grał na wyspach :]

Ten opis przeciętnego fana Realu :? Owszem jest takich sporo na niebieskiej stronce, ale jak dobrze, że się do nich nie zaliczam :P "dzieci BravoSport" mają teraz inny cel upodobań :P

Awatar użytkownika
peyter
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: peyter » 24 sie 2006, 9:43

RealFan pisze:
Ten opis przeciętnego fana Realu :? Owszem jest takich sporo na niebieskiej stronce, ale jak dobrze, że się do nich nie zaliczam :P "dzieci BravoSport" mają teraz inny cel upodobań :P
Niestety racja, na innym forum Milanu widać już "bravosportowy" rodowód .... ;/

Miejmy nadzieje ze ci z Madrytu tez czytaja bravosport razem z Calderonem. Tak na zdrowy rozum, jakby calderon sprzedal ROnaldo to pokazałby swoim wyborcom , ze nie ma jaj w konfrontacji z Milanie, raz przegral Kake i przegra Ronaldo, Calderon walcz o swoejgo spaslaczka, bo Chinczycy przestana waszna turne zapraszac !!!

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 24 sie 2006, 9:44

:shock: ale co jest aż nie do pomyślanie ponoc cele nie jest Ronaldo a ... Robinho :shock: Którego Capello odda za kase na obrońce :roll: Nawet dwóch łaczą w Milanam za kwote przeszło 30 milionów :?

:? nie :!: nie :!: nie moga nam tego zrobić :? Co to ma być ? Coś tu zaczyna sie dziać albo nie dobrego albo stracznie "zamazanego" bo to jest za proste - a wiec mało realne...

Terrorycie ? uważaj co mówisz bo nie zabiją samego Rolando [tak sie nie da] trzeba wysadzić Santiago Bernadeu w czasie treningu :roll: Dzwonił do mnie Ajman Al - Zawahiri i mówi Zaza jak musss to musss :lol:

RealFan wejdz na strone Realu www.realmadryt.com i poczytaj komenatrze - trudno wyciągnąc inne wnioski :roll: coś bym chciał to sie nie da :!: Bo jeśli sie na to pozwala to sie popiera ...

Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 24 sie 2006, 9:51

Nasi strasznie motają i źle szukają, zawalają ważne sprawy ale pisałem już o tym i zostałem nazwany pesymistą :lol:

Zaza taki plan z bombą byłby dobry :think: Ale po co odrazu wszystkich, myśle że Ajman Al - Zawahiri to stary wróbel i wyjadacz więc jeżeli zechce to wysadzi auto Ronaldo z nim na pokładzie :P To co składamy się na TNT ACME bo to dobra firma :D

A teraz SPECJAL:

Obrazek

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 24 sie 2006, 10:02

hmmm coraz bardzie zaczynam miec lepszy humor :] Panowie dzis Moratti wejdzie w gre :roll: a co ciekawe Milan chce kupić Ronaldo :? ale na drugim planie :roll: Teraz zobaczymy co zrobi Calderon - bo mimo zapewnień o 100 milinonach = kasa pusta a Capello ma braki - Lyon już działa bo Real nie zapłacił za transfer Momo :!: układanka ? może i za piekna ale oby prawdziwe albo inaczej oby zostało jak jest :!:

Już wczoraj zauważyłem że mimo wszystko jest tez mała grupka zwolenników Ronaldo po stronie Rossonerich ... a ich głównym argumentem i chyba nadzieją jest - Milan Lab 8) Jednak ja sie nie zaliczam do tej małej grupki.

Nic nie moge mówić wiecej - Ajman Al - Zawahiri powiedział wyraźnie jak muss to muss - a na koniec dodał cel uświeca środki :roll:

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 24 sie 2006, 10:14

Robinho to bym się wolał nie pozbywać :P Na lewej zostałby tylko Cassano, chyba że kupiliby Reyes'a. Jak dotychczas jednak podała to info tylko jedna gazeta więc... :P Ronaldo możecie wziąść od Robinho WONT :evil:

Teraz czekamy na ruch Interu :]

Z tą kasą za transfer Momo zadymy nie powinno być, choć dziwne, że kasa nie została przelana. Może już jest po sprawie, bo to było podane wczoraj czy przedwczoraj :wink:

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 24 sie 2006, 10:24

RealFan a ta jednak gazeta jest bardzie wiarygodna niż Marca i AS razem :roll: "Ronaldo może sobie wziąc a od Robinho wont ?" wiesz jak dla mnie to obaj moga iść wont :!: Robson mu umnie wieksze notowanie ale to nic nie znaczy - zreszta nie tylko umnie ... ale cieszy mnie ze to jest rozgrywane jak atak terrorystów :P

Moratti ? poczekajmy ...
Lyon ? wiesz oświatczenie było oficjalne a teraz może przeczytać że im bardzie będzie Lyon naciskał i dymił tym szybciej Milan czy Inter dojdą do pozorumienia :? wiec co to znaczy ?

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 24 sie 2006, 10:35

Zaza - Wiarygodna, niewiarygodna. Tak samo jak Marca nie wie o czym władze obu klubów sobie rozmawiają, tak samo nie wie tego La Gazetta :roll: Właśnie dlatego podają trochę sprzeczne informacje :roll: Z resztą oczym tam się mówi. Czy dobrze zrozumiałem Ronaldo + Robinho = 30 mln :?: :lol: Nigdy nie słyszałem lepszego dowcipu :P Tylko te starania o Kakę mogą się porównywać :lol:

Zobaczymy czy Lyon będzie dymił. Może jest już po sprawie, a jeśli nie to pewnie wasze szanse na transfer prawdopodobnie Ronaldo znacznie wzrosną :P Jeszcze może być ciekawie w tych ostatnich dniach mercato :roll:

Awatar użytkownika
myhalek_acm
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 102

Post Wyświetl pojedynczy post autor: myhalek_acm » 24 sie 2006, 10:41

Włoskie portale to chyba naprawde nie mją czego wymyslac .Tak na prawde to warto wierzyc w info typu ufficiale :P .Zaza Ronaldo :evil: Robinhio :twisted: Jesli Robinhio miałby przyjsc to oczywiscie tylko za kase Bez zadnych Obronców czy Kaki.Jest to typ napastnika ktory napewno nie jest ala dostawic noge.
Podobno Gallas juz jest nasz nic nie jest potwierdzone ale zacytuje jesli mozna 8)
Jak podaje portal calciomercato.it, Milanowi udało dojść się do porozumienia z Chelsea Londyn w sprawie transferu Williama Gallasa. Suma transferu ma wynieść 7,3 miliona euro.
Nie wiem czy wrto w to wierzyc ale moze :roll: .

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 24 sie 2006, 10:49

La Gazzetta ? wiesz sprawdz do kogo należy ten dzienniki sportowy. Chyba jeden z trzech najbardzie szanowanych w europie. Dowcip masz racje ja się wczoraj uśmiałem jak zobaczyłem "Ronaldo coś wart ? :lol: Obaj i R9 i Robson moga pozostac w Real bo mi to lata ale teraz jest nadzieja że to nie jest tak ładnie jak sobie Marca ułożyła - bo ok. 20 milionów nikt nie da za Ronaldo chyba ze na kawałki - na wage - do badań :lol:

Lyon ? wiesz trudne by klub pana Aulasa wydawał oficjalne komunikaty o takiej trescie nie majac racji - a im oni bardzie beda naciskać to tym szybciej Real musi działać. A im szybciej Real bedzie działać tym wiecej "straci" ! Oby tylko nie na rzecz Milanu - naprawde - dziękuje postoje :]

A co ciekawe Calderon jeszcze dwa dni temu mówił głośno - Kaka za Ronaldo - teraz coś cicho ? znów Was zrobił ? Bo zauważ że jesli Lyon ma podstawy by "dymić" Capello chce obrońce - Reyes niby o włos - to teraz co on chciał osiągnąć ? znów zamydlić obraz ?

Nie dla żadnych piłkarzy z Realu :!: Ikera nie wyrwa wiec NIE i tyle :P Z Real ale Madryt ma jeszzce inny wielki klub :]

Awatar użytkownika
peyter
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: peyter » 24 sie 2006, 11:04

Zaza pisze:
Nie dla żadnych piłkarzy z Realu :!: Ikera nie wyrwa wiec NIE i tyle :P Z Real ale Madryt ma jeszzce inny wielki klub :]
cicinho i antka to ja bym brał :) NIE DLA GRUBEJ SWINI Z MADRYTU !

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”