Juventus cz.2 (zbiorczy) - Strona 144

Piłka nożna we Włoszech: Serie A, Serie B i Coppa Italia | Kluby (Juventus, AC Milan, Inter, Napoli | Reprezentacja Włoch) (Squadra Azzurra | Transfery | Inne wydarzenia związane z włoską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Które miejsce zajmie Juventus w lidze?

1
7
35%
2
5
25%
3
1
5%
4
3
15%
Poniżej 4
4
20%
Awatar użytkownika
(L)oczkerson
O Captain! My Captain!
Reputacja: 621

Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 03 wrz 2007, 21:32

warto pamiętać o takich ludziach jak Gaetano Scirea, bo to oni tworzyli potęgę JUVE

A tak na koniec mam taką nadzieje że takim nowym Scireą będzie Chiellini

Awatar użytkownika
arek_ahig
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 249

Post Wyświetl pojedynczy post autor: arek_ahig » 09 wrz 2007, 13:42

Nie wiem czy ktoś z was zauważył jak "wspaniale" zachowali sie kibice z tego "wspaniałego" miasta, "wspaniałego" klubu, gdzie rozegrany był wczorajszy mecz Włochów z Francuzami. Gwizdanie przy hymnie można jeszcze jakoś ewentualnie zrozumiec (choc trudno), ale te prostactwo i buczenie przy zejsciu Del Piero nie. No, ale takie rzeczy to tylko w...

El-Polacco
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: El-Polacco » 09 wrz 2007, 16:27

Arku wiesz KTO gwizdał ?? kibice której drużyny ??

Awatar użytkownika
Maro juve
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Maro juve » 09 wrz 2007, 18:13

Arku wiesz KTO gwizdał ?? kibice której drużyny ??
Poczekaj... Mediolan... Gwizdanie na Alexa...
To pewnie kibice Juve. Nie lubimy tego tam Del Piero. Jakiś burak.

El-Polacco
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: El-Polacco » 09 wrz 2007, 20:36

poczekaj...Mediolan...mecz WŁOCHY - Francja...no na stadionie kibice Milanu i Interu...

Awatar użytkownika
sci
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2833

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sci » 09 wrz 2007, 21:06

z Interu są ci brzydsi i to oni gwizdali...ja widziałem ;)

Awatar użytkownika
(L)oczkerson
O Captain! My Captain!

Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 11 wrz 2007, 0:14

znalazłem sobie fajną kompilacje, która pewnie wielu zaciekawi, bo pokazuje w akcji Giovinco- prawdziwą perełka, więc pomyślałem że sie podziele

Ma chłopak talent... i fantastyczne podanie
PS: No i ostatnia bramka w kompilacji tez jest "całkiem fajna" :P

Awatar użytkownika
maestro
Podwójne standardy
Reputacja: 174
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maestro » 11 wrz 2007, 2:05

No ba! :P Już od jakiegoś czasu śledzę poczynania Giovinco i dla mnie to jest diamencik :) Nie było za bardzo okazji, by oglądać go w primaverze. W seniorach też za dużo nie pograł. Zdarzyło mi się zobaczyć go w akcji w młodzieżowej reprezentacji... już kiedyś coś tam o tym pisałem, przy okazji meczu z Albanią bodaj, i jak się nie mylę, to był jego debiut w u21 :think: Ostatnio w meczu z Interem też zaprezentował sie całkiem dobrze, nie wspomijając o u21 przeciwko Wyspom Owczym (na youtubie chyba też jest skrócik). Osobiście pokładam w nim większe nadzieje niż w Palladino :oops: Tylko trzeba dłużej poczekać ;) Empoli chciało go na współwłasność ale działacze oznajmili, że w gre wchodzi najwyżej wypożyczenie i dla mnie to była jedna z najważniejszych i najmądrzejszych decyzji tego mercato, obok zatrzymania Buffona :P Tak jak zauważyłeś- świetne podanie ale ogólnie technika, drybling... widać 'to coś' kiedy prowadzi piłke :D do tego rzuty wolne, miodzio :) Chyba jedyny minus, to wzrost i ogólnie warunki... ale za to jest szybki i zwinny, coś za coś ;) szukamy nastepcy Nedveda, a tu prosze, jaki 'mediapunta' nam rośnie :P ale mimo wszystko minie jeszcze kilka latek, zanim zacznie odgrywać w Juve taką rolę, co teraz Nedved czy Alex. Musi chłopak ciężko pracować ale ma wszystko, by stać się wielkim piłkarzem :)

Nie odbiegając za bardzo od tematu, całkiem niedawno pojawiła się informacja, jakoby CSKA chciało wyłożyć za Giovinco... 15mln euro :P Sporo europejskich (i nie tylko) klubów śledzi jego poczynania. ALE JEST NASZ :twisted: Mam nadzieję, że te 15mln nie skusi naszych działaczy :roll:

http://www.channel4.com/sport/football_ ... ep10m.html
http://www.tuttomercatoweb.com/index.ph ... d&id=74676
http://www.calciomercato.it/dettaglioNe ... dnId=11470

Aha... coraz głośniej mówi się na temat Ivanovica, który w styczniu może zasilić Juve. Podobno działacze wykładają 8,5mln, sporo... :roll: Mało wiem o tym piłkarzu. czy ktoś widział go w akcji i mógłby napisać kilka słów na jego temat?? Piłkarz warty zachodu i aż ośmiu baniek :>

Awatar użytkownika
10
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 617
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: 10 » 11 wrz 2007, 8:31

maestro pisze:Osobiście pokładam w nim większe nadzieje niż w Palladino.
Nie Ty jeden. Rzeczywiście Seba, jeśli jego rozwój nie ulegnie zahamowaniu, ma duże szanse, by być w Juve kolejna wielką 10-tką. Ma wszystko, czego potrzebuje dobry cofnięty napastnik (bo ja osobiście widzę go raczej w ataku). Zwinność, technika, drybling, podanie, strzał, dobrze bije wolne. Wzrost... Rzeczywiście, ze swoimi 162 cm do najwyższych na boisku nie należy, ale i Alessandro nigdy do nich nie należał... Bardzo chciałbym, aby to on został następcą Alexa w Juve, bo niewątpliwie ten ostatni wiecznie grać - niestety - nie będzie, ale jak sam słusznie zauważyłeś, by to nastąpiło potrzeba pracy.

Awatar użytkownika
(L)oczkerson
O Captain! My Captain!

Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 11 wrz 2007, 13:13

Maestro postanowiłem cię przekonać do Branislava więc zaczynam:

najpier cytat Mihajlovica (Serba, asystent Manciniego w Interze oczywiście):"Sprowadźcie go" - mówi. "Ten chłopak w ciągu dwóch lat będzie jednym z najlepszych obrońców na świecie" - gwarantuje

Ivan Pelizzoli, kolega z drużyny Ivanovića, dodaje od siebie: "To piłkarz w stylu Zambrotty, tyle, że dysponuje lepszymi warunkami fizycznymi." Defensor rosyjskiej drużyny mierzy 188 cm i waży 84 kg.

No i jeszcze mozna dodać ze chłopak jest równie dobrym środkowym co prawym obrońcą i i bardzo dobrze ponoc występuje też na lewej obronie i na defensywnej pomocy, ma 23 lata i był kapitanem reprezentacji Serbi U21 na Euro gdzie Serbowie zajeli 2 miejsce, wybrany do 11 turnieju

No i na koniec kompilacja o nim:

Cholernie szybki i dobry technicznie jak na srodkowego obrońcę nie 8)
A jak na skrzydłowego znów silny i mocny fizycznie...
Mi się taka laurka podoba

Awatar użytkownika
Snipp_
Bianconeri
Reputacja: 3

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 16 wrz 2007, 17:48

Pierwsza porażka, ale uważam, że gry nie należy się wstydzić. Nie ma co pisać, że należał się remis, bo to Udine strzeliło bramkę, ale widoczny był brak Camora przez większość meczu. Kuleć będzie teraz prawa strona bez Camora i Hasana dużo nie ździałamy, zawieszenie Zebiny wielką stratą nie jest, ale kontuzja Grygery już tak. W sumie Czecha nie ma co jeszcze oceniać, sam nie wiem jak gra.
Żal zmarnowanych sytuacji, było ich całkiem sporo.
Pozycję lidera będzie ciężko odzyskać w najbliższym czasie. Musimy wygrać z Romą i liczyć na potknięcie Interu a o to nie będzie łatwo. Dobrze, że Milan zgubił punkty.

Awatar użytkownika
maestro
Podwójne standardy
Reputacja: 174
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maestro » 16 wrz 2007, 18:09

No i nieciekawie się robi ale to musiało w końcu nastąpić. W ostatnich meczach gra nie była najlepsza i dopisywało nam dużo szczęścia. Dziś to szczęście nie dopisało... Bardzo niepokoi plaga kontuzji i naprawdę zaczynam się obawiać meczu z Romą. Czyżby nienajlepsze przygotowanie?? :think: Upadek Chielliniego też nie wyglądał najlepiej ale na szczęście chłopak się podniósł :] Z Romą pomóc nam może chyba tylko maksymalna mobilizacja :P Szkoda słupków ale Udine też miało swoje szanse (również słupek) i równie dobrze mogło się skończyć na 1-1, jak i na 0-2. Nie ma co tu więcej pisać, ja już myślami jestem w Rzymie, a o dzisiejszym meczy trzeba jak najszybciej zapomnieć.

PS Ktoś wie o co chodziło z tym kibicem??

PS2 Del Piero 0-2 Di Natale :x ;)

Awatar użytkownika
Giggsy King
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Giggsy King » 16 wrz 2007, 18:46

Juve na mistrza! :lol:

Tak szczerze, to większe szanse na Scudetto daję już Fiorentinie, czy Lazio.

Awatar użytkownika
maciek_88
Moderator
Moderator
Reputacja: 786

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciek_88 » 16 wrz 2007, 18:51

Tak szczerze to jak masz napinac to wynoś się do swojego tematu, bo patrząc na ilośc WP to nic dobrego tu nie wniesiesz.

Awatar użytkownika
patrykf
Junior
Junior

Juve

Post Wyświetl pojedynczy post autor: patrykf » 17 wrz 2007, 13:30

Juventus powraca do Serie A Juventus i tak wie co ma robić, z resztą mają bardzo dobry skład! Chciałbym aby Juventus wreszcie wygrał lige mistrzów i są na to strasznie wielkie szance :!:
Czytałem w gazecie i na stronie juvepoland.com w wywiadzie Buffona że Juventus zrobi teraz wszysko aby wygrać ligę mistrów!
Kibicuje!!!

ODPOWIEDZ

Wróć do „Włochy”