Manchester United (zbiorczy) (cz.2) - Strona 144

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Eryka ten Haga należy:

Zwolnić
5
20%
Wypie****
11
44%
Wywieźć na taczkach
9
36%
Awatar użytkownika
Cris7
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 03 lut 2008, 0:01

Bardzo zła informacja po dzisiejszym spotkaniu. W derbach z City nie zagra Wayne Rooney, który będzie musiał pauzować za kartki. Dzisiaj otrzymał za głupie symulowanie. Naprawdę bezmyślne osłabienie drużyny przed tak ważnym i prestiżowym spotkaniem. Zwłaszcza, że będziemy zmuszeni zagrać jednym napastnikiem, bo nie mamy innego w obwodzie...

Awatar użytkownika
John Travolta
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 5
Kibicuję: Manchester United

Post Wyświetl pojedynczy post autor: John Travolta » 03 lut 2008, 0:49

Roo w obecnej formie to nie jest wielka strata. Wejdzie w jego miejsce Nani lub Anderson i nawet nie zauwazymy jego braku.

Awatar użytkownika
Cris7
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 03 lut 2008, 0:55

Nie powiedziałbym tak. Dzisiaj Roo mimo, że rozgrywał przeciętne spotkanie pokazał niesamowitą wolę walki. To właśnie on, a nie Ronaldo, Tevez, czy świeży Nani walczył na całego, wracał się za każdą straconą piłką. On zawsze gra do końca i moim zdaniem bardzo by się przydał na derbowy mecz.

A abstrahując od jego dyspozycji, to będziemy zmuszeni zagrać jednym napastnikiem, co nigdy nie jest dla nas dobre.

Awatar użytkownika
John Travolta
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 5
Kibicuję: Manchester United

Post Wyświetl pojedynczy post autor: John Travolta » 03 lut 2008, 1:33

W srode wygralismy bez problemu, a City to nie jest bardziej wymagajacy rywal niz Pompey. Ja nie widze zadnego problemu. Roo moze i biegal, ale pożytku w ataku dzis było raczej mało. A to głownie kulało w dzisiejszym meczu. O brak Roo wogole sie nie boje.

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 262

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 03 lut 2008, 1:57

Jakim jednym napastnikiem? oglądałeś dzisiejszy mecz, Rooney grał na skrzydle był tam przyklejony, nie było tej słynnej wymienośći funkcji. Ronaldo grał w ataku....także z Citiznes Ron dalej będzie tak ustawiony, a na skrzydle zagra Park albo Nani.

Jak już pisałem wg. mnie ogromnym błędem jest ustawianie Roo na tej pozycji, traci praktycznie wszystkie swoje walory. A w napadzie czy to na szpicy, czy przedewszystkim jako ten łącznik miedzy pomocą, a napadem jest świetny...i szkoda, że tego nie wykorzystujemy. Zupełnie nie rozumiem Fergiego.

devil_d.a.m
Junior
Junior
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: devil_d.a.m » 03 lut 2008, 10:38

coś mi się zdaje że Ferguson chce na siłe dać szansę Ronaldo strzelenia tych 30 bramek w lidze :/ a to nie o to tu chodzi, przecież jak już wyżej powiedział Kamil232 Rooney jest niezastąpiony jako ten łącznik między pomocą a napadem, a czasem nawet między obroną a napadem, ten koleś jest zadziwiający, biega w całej szerokości i długości boiska, od obrony przez pomoc aż po atak, jak dla mnie zdecydowanie jest najwartościowszym piłkarzem United i szkoda że zabraknie go na derbach :/ a co do remisu ze Spurs, myslę że to dobry wynik, zwarzywszy na to jaki rywal i jaką forme ostatnio prezentuje. pozdrawiam!

Awatar użytkownika
majer13
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 53

Post Wyświetl pojedynczy post autor: majer13 » 03 lut 2008, 11:02

No bez Roo bedzie ciezko poniewaz dla niego nie ma przegranych meczow i walczy 90 minut spotkania. Mysle ze bedzie nam brakowalo w derbach zawodnika ktory sie cofnie po pilke i wyprowadzi atak z glebi pola. Co do ustawienia w meczu z City to mysle ze Cris zagra w ataku a Nani lub Park zagra na skrzydle. Mysle tez ze po ostatnim meczu powinnismy inaczej ustawic srodek pola ale co tym razem wykabinuje Alex i czy beda to trafne decyzje dowiemy sie w trakcie meczu.

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 262

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 05 lut 2008, 2:28

http://www.d1g.com/video/show/?id=1752160

Manucho-woah ohh ohh,
Manucho-whoah ohh ohh,
He came from Angola
...?

niedługa pewnia taka przyśpiewka będzie :D Ale wracaja do meritum, kapitalna bramka, zresztą już kolejna na tym turnieju, z nie byle kim. Szkoda, że zostaje wypożyczony bo ja bym go zobaczył na tle United. Ze świetnymi graczami, zawsze łatwiej się rozwija i gra. Dałbym mu szansę tym bardziej, że Saha ma uraz. Tak czy siak mam nadzieje, że w Atenach udowodni swoją wartość, a następnie powalczy o miejsce u nas. I potwierdzi co poniektórym, że to że ktoś nie błyszczy jak ma 18 lat to nie znaczy, że nigdy nie zagra w wielkim klubie. Nie każdy jest talentem czystej wody i cieżką pracą wchodzi na szczyt. Oby on był tego potwierdzeniem, ale do tego jeszcze daleka droga. No ale o swoim Adebayorze można pomarzyć :P

Awatar użytkownika
boskigonzo
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: boskigonzo » 05 lut 2008, 8:18

Oj Manucza naprawde dobrze grala na tym turnieju :) 4 brameczki w 4 meczach - calkiem niczego sobie dorobek . Szkoda ze Angola odpadla bo zapewne by jeszcze jedna dolozyl :)

PS.

Dobre wiesci . Dostalismy do zaplacenia kare w wysokosci 25 tys funtow :lol: Powod - niskie IQ, problemy z potencja oraz chroniczny uraz mozgu pana Marka Clattenburga :brawo: Wypada tylko liczyc ze zacznie prowadzic mecze okregowki

Awatar użytkownika
majer13
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 53

Post Wyświetl pojedynczy post autor: majer13 » 05 lut 2008, 12:06

No sir Alex znowu trafił z zawodnikiem. Strzela dużo bramek jest dośc dobrze zbudowany. No 4 bramki i to nie z byle kim Senegal Egipt do drużyny które wiądą prymat w Afryce. Myślałęm że to bedzie typowy zmiennik Roo i Teveza a tu na to wygląda że może zagrac kilka razy w podstawie i strzelic pare bramek.

Awatar użytkownika
Kubańczyk
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kubańczyk » 05 lut 2008, 16:28

:rydzyk: :rotfl4: :brawo:
naprawde mi chłopak imponuje,jak narazie widać iż to był prawdziwy transferowy majstersztyk Manchesteru United,jeżeli taka ma być nasza polityka transferowa jestem za tym,można tam szukac w afryce bo od czasu do czasu mozna tam niezłe perełki wyszukać
Żadnego Berbatova,żadnego Huntelaara,my chcemy MANUcho :!: Swoją droga to nam by się teraz przydał,bo i saha kontuzja(ale nowość :roll:)noi trzeciego napastnika szlag trafił,ale myśle że Angol( :lol: )ogra się w koniczynkach i w przyszłym sezonie będziemy mieć z niego pociechę

Awatar użytkownika
boskigonzo
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: boskigonzo » 05 lut 2008, 17:15

Kubańczyk pisze:jak narazie widać iż to był prawdziwy transferowy majstersztyk Manchesteru United,jeżeli taka ma być nasza polityka transferowa jestem za tym,można tam szukac w afryce bo od czasu do czasu mozna tam niezłe perełki wyszukać

jak narazie to nie ma sie czym podniecac , zobaczymy jak bedzie gral w PL , o ile wogole

Awatar użytkownika
Kubańczyk
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kubańczyk » 06 lut 2008, 0:06

"Febian Brandy utrzymuje dobrą formę w Swansea City. Napastnik United zdobył bramkę w 85 minucie spotkania, która dała gospodarzą zwycięstwo 2:1 nad Oldham. Był to jego drugi gol w ostatnich trzech meczach.:
noooo pannowie,po co my mamy kupować nowych piłkarzy,skoro u nas takie talenciki rosną :?: :P

Awatar użytkownika
boskigonzo
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: boskigonzo » 06 lut 2008, 1:16

Tak sie wlasnie zastanawiam co bedzie z atakiem w przyszlym sezonie....

Bedzie superduo i kto wiecej ? Manucza przyjdzie jak mu dadza pozwolenie, to juz mamy 3. Saha ['] ['] ['] wieczne szpitalno . Juz moja cierpliwosc sie skonczyla tymbardziej ze w tym sezonie nic nie pokazal jak gral, no oprocz Sunderlandu.

Przydalby sie 4ty do brydza. Tak sie zastanawiam nad tym Brandym... Ma chlopak talent, teraz sie ogrywa, mlody . Warto by bylo zaryzykowac , ale z drugiej strony obawiam sie ze bedzie to taki Rossi 2 . Fergie kupi jakiegos Berbatovo-Huntelaara , chlopak bedzie 5 , nie bedzie gral, kolejne wypozyczenie i w koncu transfer... Obawiam sie ze to jest najbardziej prawdopodobne

Awatar użytkownika
Loczek
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 2

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loczek » 06 lut 2008, 10:11

Kubańczyk pisze:Bedzie superduo i kto wiecej ? Manucza przyjdzie jak mu dadza pozwolenie, to juz mamy 3. Saha ['] ['] ['] wieczne szpitalno . Juz moja cierpliwosc sie skonczyla tymbardziej ze w tym sezonie nic nie pokazal jak gral, no oprocz Sunderlandu.

Nie chcę być złym prorokiem, bo uważam że Francuz to piłkarz kompletny, ale jego czas w United chyba dobiega końca.
boskigonzo pisze:Obawiam sie ze to jest najbardziej prawdopodobne

Ja też :(
Kubańczyk pisze:Żadnego Berbatova,żadnego Huntelaara,my chcemy MANUcho Exclamation

Bez takich hip hip hurra, bo Manucho nadal jest jedną wielką niewiadomą.
Ateny to średni zespół w słabej lidze, dlatego bądźmy ostrożni w komentarzach. Jeżeli w Grecji zabłyśnie, wtedy można mówić o dobrym transferze.
majer13 pisze:zmiennik Roo

Teraz Roo gra totalny piach, więc jeśli w kolejnym sezonie Manucho jednak zabłyśnie ( wkurza mnie to, że wciąż wszyscy piszą " kiedyś ", " może ", " jeśli " ) to Rooney może pójść na ławkę. Zabawnie to teraz brzmi :lol:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”