Zaza - jasne, ze tak napisac nie mozna. Ale sam widziales i mecz z Messina i dzisiejszy. Oni nie umieja pilki w srodku pola rozegrac. Widziales jak to robil Bayern - szybkie, dokladne podania, a Juve? Zalosne to bylo. Ja normalnie patrzac na ich gre chowalem sie pod fotel ze wstydu przed kolegami. Emerson musi sie obudzic i faktem jest, ze jakis srodkowy, ale ofensywny pomocnik powinien zostac kupiony, ale to dopiero latem. Ja wiem, ze nie mozna zawsze wygrywac i liczylem sie z ta dzisiejsza porazka, ale nie w takim stylu
Miałem nic nie pisać ale Tobie odpisze Veelden^
Przeciesz takie gadanie ze nie było Patricka może mieć tylko jeden skutek: patrz ---- Ćwierćfinał LM na Delle Alpi 0:0 Patricka czerwona i jedzie Juve do Niemiec na rewanż ... dzisiajszy i tu dzisiajszy mecz. I dla tego nie ma sensu i porównanie i pisanie o braku Franuza.
Zreszta Patrick i tak by nie zagrał dostał czerwona w popszedniej kolejce Champions League tak
Każdy mecz jest inny jak to sie mówi ale dziś Juventus zagrał mizenie na maxa. Bayern zagrał świetny mecz ba nawet na bramka Juve nie załużyło a juz na pewno nie Szwed. Tylko po Interze to był najwiekszy sprawdzien dla Starej Damy w tym sezonie a Inter wtedy zagra tak jak Juve dzis. Tylko że Juve nie zagrał tak jak Bayern. Troche namieszałem ale chyba kumasz.
W lidze jest i Milan i Messina, i Intet, i Siena i Roma i Treviso. Wiec trudno porównać mecz do meczu. Dzisiejszy na pewne dał bo myślanie fana Juve.
Pozdro