Juventus Turyn (zbiorczy) - Strona 144

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.

Czy Juventus będzie mistrzem Włoch w sezonie 2005/2006?

Tak
117
64%
Nie
65
36%
Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 18 paź 2005, 23:44

Zaza - jasne, ze tak napisac nie mozna. Ale sam widziales i mecz z Messina i dzisiejszy. Oni nie umieja pilki w srodku pola rozegrac. Widziales jak to robil Bayern - szybkie, dokladne podania, a Juve? Zalosne to bylo. Ja normalnie patrzac na ich gre chowalem sie pod fotel ze wstydu przed kolegami. Emerson musi sie obudzic i faktem jest, ze jakis srodkowy, ale ofensywny pomocnik powinien zostac kupiony, ale to dopiero latem. Ja wiem, ze nie mozna zawsze wygrywac i liczylem sie z ta dzisiejsza porazka, ale nie w takim stylu

Miałem nic nie pisać ale Tobie odpisze Veelden^ :wink:. Chyba wiesz tak samo jak ja że Bayern zagrał dziś świetny mecz a Messina nawet z pomoca Boga by takiego nie zagrał. Wiec trudno nawet porównywać te mecze.

Przeciesz takie gadanie ze nie było Patricka może mieć tylko jeden skutek: patrz ---- Ćwierćfinał LM na Delle Alpi 0:0 Patricka czerwona i jedzie Juve do Niemiec na rewanż ... dzisiajszy i tu dzisiajszy mecz. I dla tego nie ma sensu i porównanie i pisanie o braku Franuza.

Zreszta Patrick i tak by nie zagrał dostał czerwona w popszedniej kolejce Champions League tak :>??

Każdy mecz jest inny jak to sie mówi ale dziś Juventus zagrał mizenie na maxa. Bayern zagrał świetny mecz ba nawet na bramka Juve nie załużyło a juz na pewno nie Szwed. Tylko po Interze to był najwiekszy sprawdzien dla Starej Damy w tym sezonie a Inter wtedy zagra tak jak Juve dzis. Tylko że Juve nie zagrał tak jak Bayern. Troche namieszałem ale chyba kumasz.

W lidze jest i Milan i Messina, i Intet, i Siena i Roma i Treviso. Wiec trudno porównać mecz do meczu. Dzisiejszy na pewne dał bo myślanie fana Juve.

Pozdro :!: Miłej nocy :)

Awatar użytkownika
Sawyer
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 816

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 18 paź 2005, 23:48

*_For_zaza_Milan_* pisze:Zreszta Patrick i tak by nie zagrał dostał czerwona w popszedniej kolejce Champions League tak ??
Moze zmien podpis :roll:

Vieira dostal czerwien z Brugge i swoje odsiedzial wiec dzis jakby mogl to by zagral ,nie zagral ,przegralismy ,trzeba zapomnieci i myslec o Lecce ,bo jesli sie nie otrzasna to ja nie wiem.... :roll: :?

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 18 paź 2005, 23:53

No zminiłem na GG :p hehe
Ibrahimović pisze:trzeba zapomnieci i myslec o Lecce
No właśnie patrz wyżej. Lecce to jak Messina nawet z pomoca Boga tak nie zagrają....

Nie ma w Lecce już Zdenka niestety :(

Awatar użytkownika
Sawyer
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 18 paź 2005, 23:57

*_For_zaza_Milan_* pisze:No zminiłem na GG hehe
:lol: Dal bys numer to by sie czasem ostro pogadalo :wink: :lol:

*_For_zaza_Milan_* pisze:No właśnie patrz wyżej. Lecce to jak Messina nawet z pomoca Boga tak nie zagrają....

Mam nadzieje ,ale Acoli (Sampa ,Milan) ,Empoli (Roma) tez sie wydawalo ....

Jestem dobrej mysli.. gorzej bedzie w środe z Sampdoria ,bo beda myslec juz o rewanzu i Capello moze dac odpoczac zawodnikom i moze byc strata punktow :roll: :?

Awatar użytkownika
veelden^
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: veelden^ » 19 paź 2005, 0:00

*_For_zaza_Milan_* pisze:Tylko po Interze to był najwiekszy sprawdzien dla Starej Damy w tym sezonie
i wlasnie to mnie martwi. Nie sama porazka, ale fakt, ze to byl drugi prawdziwy sprawdzian dla Juve i tak jak pierwszy wypadl na 3+ (wynik lepszy niz sama gra), tak dzisiejszy na 1 (wynik poraz kolejny lepszy od gry). Pozyjemy, zobaczymy, moze taki zimny prysznic wniesie jakies orzezwienie do druzyny, bo przed Juve coraz ciekawsze mecze: Milan, Viola, Lazio, Roma, no i wkoncu Milan, a do tego druzyny teoretycznie slabsze, ale ktore tez moga namieszac jak chocby Palermo, czy Sampa. Pozyjemy, zobaczymy, ale poki co jestem zaniepokojony. Teraz czekam na Lecce i pobudke druzyny.
*_For_zaza_Milan_* pisze: Pozdro :!: Miłej nocy :)
Dzieki. Wzajemnie :)

Awatar użytkownika
luk1208
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 19 paź 2005, 0:32

Ale ten zimny prisznic moze podziałac pozytywnie na druzyne. Wydaje mi sie ze piłkarze Juve uwierzyli ze są niepokonani i podeszli lekceważąco do tego meczu, np. Zlatanowi zadna akcja nie wychodziła i jak zdobył bramke to byłem w szoku ze to on ją zdobył :!:
Pewnie Capello nieźle ich opierniczy za ten mecz i bardzo dobrze bo nalezy im sie :!:

Lakier
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 19 paź 2005, 20:07

K.rwa normalnie moja depresja po wczorajszym meczu zostala poglebiona.

Pierwszy gol, to zasluga sedziego, ale mniejsza z tym, bo jakby nie patrzec zwyciestwo sie nalezalo Bayernowi.

Giuliano jak narazie okazuje sie nie wypalem, ale dajmy mu jeszcze czas. Chellini, hmm pod koniec zaczal juz cos grac. Pavel Nedved juz niestety nie jest gwiazda Juventusu, trzeba szukac jego nastepcy. Lilian Thruam on juz od pol roku mnie zawodzi(choc w meczu z Milanem gral nie zle), jak dla mnie powinien grac Kovac. Manuel Blasi gral poprawnie. Del Piero najlepiej z wszystkich napsatnikow. Od Emersona wiele nie wymagalem.

Awatar użytkownika
Sawyer
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 22 paź 2005, 18:13

Jutro gramy na wyjezdzie z Lecce. Teoretycznym faworytem tego meczu jes bez wątpienia Juventus. Obawiam sie troche tego meczu :? ,ale trzeba byc dobrej mysli :twisted:

W skladzie Juve zabraknie Thurama ,Zebiny ,Oliveiry ,Buffona ,Vieiry :cry:

Jak sugeruje www.gazzetta.it od pierwszej minuty zamiast Nedveda moze zagrac Mutu ,a zamiast Trezegueta ma zagrac Alex ,ale nic nie wiadomo ,bo oni sie juz wiele razy mylili... ,ale mam nadzieje ,ze Mutu w tym meczu zagra od 1' 8) :twisted:

W Lecce zabraknie m.in Pinardiego ktory pauzuje za czerwien ,oraz mozliwe jest ,ze nie zagra Corradi ,ktory ma cos z mięśniem ,ale to nie potwierdzone info.

Abbiati - Blasi/Balzaretti ,Kovac,Cannavaro,Zambrotta - Camoranesi,Emerson,GG,Mutu - Del Piero,Zlatan

Poznajecie :?: :lol: Ciekawe kiedy on zagra wkoncu :roll: :lol:
Obrazek

Awatar użytkownika
luk1208
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 22 paź 2005, 18:53

Ciekawe jak Juve zagra po kiepskim meczu z Bayernem?
Wydaje mi sie jednak ze bedą chcieli sie zrechabilitowac i pokonają Lecce :D Capello powinien dac odpocząć Nedvedowi i zamiast niego niech zagra Mutu, licze tez na bramke Zlatana bo w koncu musi sie kiedys przełamac :wink:

Awatar użytkownika
RzuR
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RzuR » 22 paź 2005, 19:26

gramy bez duzej ilosci zawodnikow,to nie wrozy najepiej-ale najwazniejsze jest to ze po dramatach w Monachium :/ kolejny mecz nie bedzie z przeciwnikiem z najwyzszej polki,ale niekoniecznie musi to byc spacerek-w dodatku gramy na wyjezdzie,slowem:akuratny mecz zeby druzyna odbudowala zaufanie we wlasne sily!!

A WIEC...

FORZA FORZA FORZA !!!
AVANTI JUVEEEEEEEEE AVANTI !!!

Awatar użytkownika
Juv
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Juv » 22 paź 2005, 21:48

W jutrzejszym spotkaniu z Lecce Fabio Capello będzie miał do dyspozycji 21 zawodników. Oto oni:

3 Chiellini
6 Kovac
7 Pessotto
8 Emerson
9 Ibrahimovic
10 Del Piero
11 Nedved
12 Chimenti
14 Balzaretti
15 Criscito
16 Camoranesi
17 Trezeguet
18 Mutu
19 Zambrotta
20 Blasi
22 Bonnefoi
23 Giannichedda
25 Zalayeta
26 Gladstone
28 Cannavaro
32 Abbiati

juvepoland.pl

Może ktoś przybliży sylwetkę piłkarza z nr. 15 ?

Awatar użytkownika
Snipp_
Bianconeri
Reputacja: 3

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 22 paź 2005, 21:55

Domenico Criscito - 19 letni środkowy obrońca, powołany do LM, zamiast Birindelliego. Przyszedł z Genoy mając 7 lat.

Jeśli mecz z Bayernem był wypadkiem przy pracy, na który mogliśmy sobie pozwolić, to przegrana z Lecce może nas kosztować więcej. Każda strata punktów będzie przyjęta niczym najgorsza porażka. Liczę na występ Chielliniego, który swą plamę z Monachium zmyłby dobrym meczem z Lecce. Czas na to by Fabio zastosował umiarkowaną rotację, niedługo mecz z Milanem.

Awatar użytkownika
Juv
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Juv » 23 paź 2005, 15:14

Wreszcie gol Zlatana :D
Miejmy nadzieję że chłopak teraz zacznie strzelać na zawołanie 8)

Awatar użytkownika
RzuR
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RzuR » 23 paź 2005, 15:21

anom:):) ALEEE IBRAAAA ALEE !!!!

a mediolanskie narazie oba po 0:0...avanti udine,avanti palermo:)

dobrze ze strzelili,dobrze ze Zlatan,teraz spokojnie ciagnac po zwyciestwo!

AVANTI BIANCONERI

Awatar użytkownika
Sawyer
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 23 paź 2005, 17:14

Lecce - Juventus 0:3 :twisted:

obawialem sie tego meczu ,ale zupełnie niepotrzebnie :wink:

Capello dał odpoczac Camoranesiemu i Trezeguet ,i bardzo dobrze :) rywal nie zbyt wymagajacy ,a w srode gramy z Sampą ,a pozniej z Milanem :twisted:

Abbiati - Chiellini,Kovac,Cannavaro,Zambrotta - Nedved,Emerson,GG,Mutu - Zlatan ,Del Piero

Ten Gianichedda to ja nie wiem co on robi w Turynie :roll: chyba tylko pensje pobiera ,nic w tym meczu nie pokazal :?

Pochwała nalezy sie dla Mutu :!: strzelil bramke ,duzo rajdów prawa strona ,jedyny minus dla niego to zmarnowana setka w 90' byl sam ns sam z bramkarzem i trafil w niego :?

Chiellini rozegrla dobre spotkanie ,zagral na lewaj stronie ,wlanczal sie w akcje ofensywne ,odbieral pilki przeciwnikom ,jednym slowem zagral naprawde dobrze

Kovac :roll: no coz mysle ,ze obecnie gra lepiej od Thurama ,uratowal nas od straty bramki ,aktywny ,nie do przejscia praktycznie :twisted:

W 8' Zlatan strzela na 1:0 ,byl blisko naroznika pola karnego ,strzelil na dlugi słupek ,bramkarz bez szans :brawo:

To co oni robil z Nedvedem to przechodzi ludzkie pojecie :evil: przyjal na siebie chyba z 10 fauli :!: naszczescie nic mu sie nie stalo i gral do konca meczu

Lecce mialo pare akcji w pierwszej połowie ,ale 3/4 konczylo sie spalonymi ,obrona Juve naprawde dobrze współpracowala.

w 27' strzal ,bład Abbiatiego pilka wypada mu z reki ,ale naszczescie napadzior Lecce nie trafil w gorną piłke 8)

w 40' mogło byc 2:0 ,Nedved mial piłke podal ja do wychodzacego zza jego pleców Zlatana ,ale za mocno i Ibra nie doszedl ,mysle ,ze jakby sam strzelal to bylo by groznie :twisted:

Po pierwszej połowie zszedl Zlatan ,zastapił go Zalayeta :twisted:

w 53' bylo spore zamieszanie pod bramka Lecce ,Zalayeta strzelił ,ale niestety w bramkarza :?

w 66' ładna akcja Mutu ,szedl sam od połowy ,skręcił obrońce ,ale bramkarz obronil ,piłka na róg

Pozniej moglismy stracic bramke mało zabrakło ,a w 75' stracilibysmy bramke ,Konan prawie doszedl pierwszy do piłki ,ale naszczescie wyszedl Abbiati i sie zderzyli :lol: niestety Abbiatti przepłacił to wyjscie jakas kontuzja kolana :? (zszedl w 79' ,o własnych silach ,wiec mysle ,ze to nic powaznego)

w 78' z boiska zchodzi Alex ,za niego Camoranesi ,chwile pozniej Zalayeta uderzyl pilke tyłem głowy ,malo brakowalo ,a wpada by do bramki blisko słupka

w 80 minucie 2:0 ,bramka Mutu (nalezała mu sie!!!) asysta główka Zalayety ,silny strzal Adriana zza pola karnego ,pilka jeszcze sie odbila od kolana obroncy i wpadla do siatki :!: :D

86' zamieszanie pod bramka Chimentiego ,strzal głowka "arbuza :wink: " ,na szczescie nad poprzeczka :)

Zalayeta podwyzszyl na 3:0 po asyscie Camoranesiego w 93' :twisted:

bramki:
http://rapidshare.de/files/6654570/...095903.mpg.html
http://rapidshare.de/files/6654894/Goal.mpg.html
http://rapidshare.de/files/6656017/Goal3.mpg.html

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”