Post Wyświetl pojedynczy post autor: rzeznik » 21 cze 2012, 10:54
rzeznik
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Slim91 » 21 cze 2012, 14:47
Czy Ja(rzeznik pisze:Wiadomo nigdy już raczej nie osiągnie wielkiego poziomu, ale Barzagli też późno wszedł na wysoki level.
Slim91
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 21 cze 2012, 14:54
A po czym, tak spytam się z ciekawości? Oglądałeś Arsenal cały sezon w Anglii i śledziłeś Eredivisie co tydzień?Mirek15 pisze:Tytoń to ciekawa opcja. Bramkarz dobry(lepszy od pyskatego Wojtusia) i nie stwierdzam tego po samym EURO.
Morrow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 21 cze 2012, 15:07
Daaaamian

Post Wyświetl pojedynczy post autor: THEMANIEK » 21 cze 2012, 15:12
THEMANIEK
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Slim91 » 21 cze 2012, 16:23
TakMorrow pisze:A po czym, tak spytam się z ciekawości? Oglądałeś Arsenal cały sezon w Anglii i śledziłeś Eredivisie co tydzień?
Ja tam się cieszę, że odchodzi. W tym sezonie Milanowi jakoś nie pomagał i o dziwo ucieszyłem się jak musiał zejść na początku mecz z Arsenalem.THEMANIEK pisze:Mi tam sie zdaje ze jeszcze za nim zatesknimy ( az trudno to wymowic przy jego nazwisku)
Slim91

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rezus » 22 cze 2012, 1:06
Rezus
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tennessee » 22 cze 2012, 1:20
Alessandro Nesta, Filippo Inzaghi, Gianluca Zambrotta, Gennaro Gattuso, Clarence Seedorf no renciści nie mają już lekko, ale brawa dla tych PanówRezus pisze:Powoli otwieramy nowy rozdział w historii Milanu.
Tennessee
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 22 cze 2012, 12:26
mete
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MarcinW » 23 cze 2012, 0:24
Coś mnie ominęło ? Jakaś poważna deklaracja ? Jeśli tak to cieszy mnie taka synchronizacja działań Interu (patrz. wywiad z Branca) i Milanu. W chwilach ekonomicznej słabości nasze kluby się jednoczą. Jaka będzie wasza odpowiedz na transfer Palacio ?I właśnie włoskie media dziś zaczęły szukać nowego "Pana X" po wczorajszej wypowiedzi Gallianiego.
MarcinW
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 23 cze 2012, 7:38
mete

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MazurXIII » 23 cze 2012, 10:54
I dlatego to właśnie będzie Miguelmete pisze:Dziwię się, że nie ma na liście Veloso. Gra bardzo dobry turniej i rozegrał dobry sezon w Genoi a talent zawsze miał.
MazurXIII
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 23 cze 2012, 16:27

mete
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Slim91 » 23 cze 2012, 17:14
Slim91
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 23 cze 2012, 17:21
mete
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio