Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 09 kwie 2012, 11:15
Bienias

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 09 kwie 2012, 11:32
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: estebano » 09 kwie 2012, 11:41
estebano
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 09 kwie 2012, 11:52
Bienias

Post Wyświetl pojedynczy post autor: stary rupieć » 09 kwie 2012, 12:11
stary rupieć

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Keres » 09 kwie 2012, 12:18
Keres
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rosberg » 09 kwie 2012, 13:49
Bienias pisze:...i biegl dalej po czym pewnie przypomnial sobie ze nie jest Messim i sie przewrocil..
Rosberg
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Slim91 » 09 kwie 2012, 13:57
Slim91
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kesz » 09 kwie 2012, 14:11
Kesz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: estebano » 09 kwie 2012, 14:15
estebano
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Slim91 » 09 kwie 2012, 14:22
estebano pisze:i Teraz zadanie dla MIrka jesteś w stanie pokazać mi sytuację w której Alves lub BUsi symulują w taki sam sposób jak wczoraj Ozil ?
Slim91
Post Wyświetl pojedynczy post autor: estebano » 09 kwie 2012, 14:25
estebano

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 09 kwie 2012, 17:23
czerwo, wolny, bądź biegnięcie dalej i dziwne wypierdzielenie się. Sędzia gdyby to zauważył, to zapewne by gwizdnął, ale nie stało się tak i tyle.RealFan pisze:To był faul i spokojnie mogła być czerwona kartka dla Ruiza. Cristiano od razu się nie przewrócił (może to był jego błąd, a może nie, bo chciał po prostu strzelić), ale wytrącony z rytmu biegu został i miało to wpływ na to, że po chwili upadł będąc sam przed Guaitą. Tylko ludzie dali sobie narzucić interpretację komentatorów C+, jakoby to był dive, cóż poradzić.
No tak nie pamiętasz? A wczoraj pisałem coś takiego, choć błędy na korzyść swojego zespołu ciężko się pamięta. Cóż za pokaz hipokryzji. Byłeś w temacie o VCF i zapewne to czytałeś, ale Ci przypomnę.RealFan pisze:Innych znaczących błędów sędziego nie kojarzę i nie mam do niego pretensji o ten mecz.
bartbuks pisze:Muszę odnieść się do postawy sędziego. Przypominam, że widziałem tylko drugą połowę, ale dwie sytuacje są rażące. Pierwsza to po strzale i dobitce Benzemy piłka odbiła się od Francuza, więc nie rozumiem dlaczego arbiter pokazał na rzut rożny. Potem po strzale Pablo piłka odbiła się od pleców Marcelo, a sędzia na 5 metr. Glupie blędy.
bartbuks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 09 kwie 2012, 18:00
MGiggs

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 09 kwie 2012, 18:06
Źle to rozpatrujesz. Mecz się odbył, wyniku nikt nie zmieni, więc nie ma co oceniać taki sytuacji, bo nawet rzut karny, to nie jest jeszcze bramka. Jednak widzę, że dyskusja na temat, czy achillesowa pięta CR7 miałaby wpływ na mecz, czy nie, ma taki sens jak to, czy jakby Messi nie przyjął hormonów, to czy by Barca dziś była gdzie jest.MGiggs pisze:Bart czy zle podyktowane rożne to jakieś wielkie i kluczowe błędy? Bo ja sie przyznam po strzale Benzemy sam był dał roznego bo akcja miała niezwykła dynamike i dopiero powtórka pokazała prawde.
bartbuks
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio