Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 23 cze 2012, 17:30
Morrow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 23 cze 2012, 17:37
mete

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 23 cze 2012, 18:11
Na razie ze Strootmana wielki talent robi Van Bommel. Póki on się o nim nie wypowiedział, to Holender samą swoją grą się nie wybronił. Trochę mnie to martwi.Wielki talent i za czapkę gruszek odejdzie
To byłby świetny ruch, ale Preziosi musi jeszcze obok zarabiania na swoich piłkarzach utrzymać zespół w lidze.Spodziewam się Veloso.
A co ich łączy poza pozycją? Taiwo w OM grał o wiele lepiej niż Didac, obaj w defensywie nie zachwycali, obaj stylem gry (Nigeryjczyk bardziej) mieli pasować do naszego systemu. Jeden już zawiódł, na korzyść Didaca sprzyja to, że nikt go jak mesjasza na tej pozycji (Taiwo to pierwszy od lat bardzo solidny OL ściągnięty do zespołu) nie traktuje. Nie będę zaskoczony, jeśli deklaracja Gallianiego na jego temat ma na celu tylko podbicie ceny.zostawiłbym Didaca, lecz myślę, że jest to taki Taiwo z Hiszpanii.
Wydaje mi się, że posiadanie jego karty i ściągnięcie go za darmo może okazać się cenne przy jakimś innym transferze. Jestem przekonany, że Gallianiemu chodziło właśnie o to, by go oddać za jakiś czas z zyskiem.Pewnie ten cały Traore też wynalazkiem ciekawym nie będzie.
Jak rok temu.Takim jakby transferem może być... Pato
On na pewno odejdzie w to lato dokądś, Zamparini będzie pod murem i będzie chciał cokolwiek na nim zyskać. Kiedy Napoli wzmocni się Armero, to Palermo nie będzie miało specjalnie alternatywy - wśród chętnych spełniających oczekiwania Balzarettiego zostanie Milan. Palermo to też idealny kierunek dla Mesbaha - wydaje mi się, że on tam wyląduje, a oferta z Udinese to zasłona dymna, by Zamparini był zmuszony do działania. A nawet jeśli nie - 2,7 miliona euro to znaczna część obecnej wartości Balzarettiego na rok przed wygaśnięciem kontraktu piłkarza, który chce odejść.Balzarettiego będzie trudno pozyskać
A słyszałeś, że taktyka ma zostać zmieniona i właśnie transfer pomocnika ma determinować to, jak będziemy grać w przyszłym sezonie?Natomiast jeżeli ściągniemy dla przykładu Sahina tylko to już nie bardzo, bo kluczowa pozycja w taktyce nie będzie załatana.
Widzę, że udzieliła Ci się nienawiść do niego na forum red&black. Mesbah to taki sobie piłkarz, ale w Milanie nie zawiódł - przychodził, by dodać głębi do składu, stanowić zaplecze dla Antoniniego i z tej roli wywiązał się dobrze. Nie zawalał bramek jak Abate z Interem, coś tam pokazał z przodu. Wolę na ławce Antoniniego od niego, ale jeśli już jest potrzebny jakiś zmiennik dla Luci, to Mesbah nie jest taki zły, zarabia grosze. To nie jest tak, że Galliani ściągnął do pomocy Melo, a my później musieliśmy X miesięcy oglądać sabotażystę w zespole, który niszczy swoją grą dorobek całej drużyny. Dlatego dziwię się temu, jak bardzo się go nienawidzi, nie dziwi mnie natomiast to, że ktoś go we Włoszech chce.Jeżeli jakąś kasę za niego dostaniemy to w ogóle będzie sukces. Ba samo pozbycie się go ze składu to sukces.
Liczba mnoga wydaje się tu być odrobinę nie na miejscu.Tak czytam wasze wypowiedzi i cały czas przewija się tu Sahin jakby Turek był na sprzedaż i do wzięcia od zaraz. Myślicie, że Real odda go wam lekką ręką po roku, w którym nawet nie dostał prawdziwej szansy sprawdzenia go z powodu kontuzji?
Tak samo jak, bodajże, z Brancą. Gdzieś czytałem, że Sahin już był bardzo blisko Interu, więc plotki na jego temat są bardzo niewiarygodne.Po drugie odbyło się już oficjalne spotkanie agenta turka z Łysym
Witsel lub Modrić w miejscu Kaki? Czegoś chyba o nich nie wiem.Obaj Ci gracze są bardziej wszechstronni od Nuriego, bo mogą grać obok Xabiego jak i w miejscu Kaki.
Wilmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciek_88 » 23 cze 2012, 18:22
maciek_88
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 23 cze 2012, 18:30
Skoro Mou chciałby Boatenga jako następce Kaki to tym bardziej chciałby tam Witsela o którym sporo się piszę w kontekście Realu. Axel to taki all-rounder mogący zagrać na niemal każdej pozycji w pomocy i jako ofensywny pomocnik od biedy by sobie dał radę. To samo tyczy się Modrica, która w reprezentacji też gra o wiele bliżej pola karnego niż w Tottenhamie. Obaj są bardziej wszechstronni od Sahina.Witsel lub Modrić w miejscu Kaki? Czegoś chyba o nich nie wiem.
No tak, ale skoro agent gracza spotyka się z innymi klubami, czyli musi być coś na rzeczy. Badanie terenu i jak małe potwierdzenie, że jego przyszłość w Realu nie jest pewna.Tak samo jak, bodajże, z Brancą. Gdzieś czytałem, że Sahin już był bardzo blisko Interu, więc plotki na jego temat są bardzo niewiarygodne.
Nie chodzi o to, że nienawiść. Mamy w tej chwili 4 lewych obrońców + może Urby. Żaden z nich nie jest wart miejsca w pierwszym składzie a Mesbah IHMO jest najsłabszy, no niewiadomą jest tylko Didac. A wiemy jaki problem Milan ma z pozbywaniem się graczy a Djamel po prostu blokuje miejsce. Gość byłby fajny gdybyśmy mieli Marcelo a na ten moment mamy w pierwszej jedenastce Antoniniego. Dlatego mam nadzieję, że jak najszybciej odejdzie.Widzę, że udzieliła Ci się nienawiść do niego na forum red&black. Mesbah to taki sobie piłkarz, ale w Milanie nie zawiódł - przychodził, by dodać głębi do składu, stanowić zaplecze dla Antoniniego i z tej roli wywiązał się dobrze. Nie zawalał bramek jak Abate z Interem, coś tam pokazał z przodu. Wolę na ławce Antoniniego od niego, ale jeśli już jest potrzebny jakiś zmiennik dla Luci, to Mesbah nie jest taki zły, zarabia grosze. To nie jest tak, że Galliani ściągnął do pomocy Melo, a my później musieliśmy X miesięcy oglądać sabotażystę w zespole, który niszczy swoją grą dorobek całej drużyny. Dlatego dziwię się temu, jak bardzo się go nienawidzi, nie dziwi mnie natomiast to, że ktoś go we Włoszech chce.
mete

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 23 cze 2012, 18:38
Nie tylko o te - saga została zakończona, a w temacie Cassano wciąż przychodzą niepokojące wieści. Spodziewałem się po nim więcej po tym, jak Milan wyciągnął do niego pomocną dłoń w trudnym momencie (to akurat mniej istotne), po czym bardzo mu pomógł w leczeniu i zdecydował się dać mu szansę mimo poważnych problemów zdrowotnych.Chodzi o te wypowiedzi Cassano podczas sagi z Silvą czy co innego?
O, nie wiedziałem.Axel to taki all-rounder mogący zagrać na niemal każdej pozycji w pomocy i jako ofensywny pomocnik od biedy by sobie dał radę.
To fakt. Wciąż jednak nie wydaje mi się, by Sahin był realnym celem tak długo, jak długo oni nie ściągną Modricia lub Witsela.No tak, ale skoro agent gracza spotyka się z innymi klubami, czyli musi być coś na rzeczy.
Zgadzam się oczywiście, ale to nadal nie jest tak, że zainteresowanie nim ze strony przeciętnych (takie jest Udinese po tej wyprzedaży) klubów włoskich należy odbierać jak mannę z nieba i cieszyć się, że dostaniemy za niego cokolwiek. Stąd ta moja wzmianka, bo już wystarczająco widziałem zbędnych postów na red&black na jego temat, zmartwiłem się, że przejąłeś od nich tą całą niechęć do Algierczyka. Jeszcze za parę tygodni wyjdzie, że to był bardzo dobry ruch - nie zawiódł jako zmiennik, gdy grał, i przydał się jako karta przetargowa przy sięgnięciu po np. Balzarettiego.Mamy w tej chwili 4 lewych obrońców + może Urby. Żaden z nich nie jest wart miejsca w pierwszym składzie a Mesbah IHMO jest najsłabszy, no niewiadomą jest tylko Didac.
Wilmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 25 cze 2012, 12:17
Milan wins 82m in publicity from the sponsors, its the team in Italy that wins the most, and the 5th in the world.
mete
Post Wyświetl pojedynczy post autor: HELDER » 25 cze 2012, 19:57
HELDER

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 25 cze 2012, 19:58
sickstick
Post Wyświetl pojedynczy post autor: HELDER » 25 cze 2012, 20:02
HELDER
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Arwin » 25 cze 2012, 20:04
Możesz przybliżyć o kogo dokładnie chodzi?HELDER pisze:(przyklad z brzegu kupili z celty goscia za 500tys,a rok pozniej puscili go do benficki za 6 czy 8 mln wmawiajac wszystkim ze to ich wychowanek:)
Arwin
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Biały » 25 cze 2012, 20:09
Biały
Post Wyświetl pojedynczy post autor: HELDER » 25 cze 2012, 20:10
HELDER

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 25 cze 2012, 20:19
marca cos przebakuje ze milan chce carvalho i altintopato bylby hit stulecia
1. A polska prasa podawała, że Milan chce Tytonia. Jak jutro ktoś wymyśli, że Real chce Wilmore'a na trenera, to też uwierzysz?a znajac jak potrafi sprzedawac real (przyklad z brzegu kupili z celty goscia za 500tys,a rok pozniej puscili go do benficki za 6 czy 8 mln wmawiajac wszystkim ze to ich wychowanek:) to czuje ze zrobiliby w tym interesie na gallianim gangbang
Wilmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: HELDER » 25 cze 2012, 20:22
HELDER
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio