Post Wyświetl pojedynczy post autor: MazurXIII » 25 cze 2012, 22:16
MazurXIII
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 26 cze 2012, 7:18
mete
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Slim91 » 26 cze 2012, 15:26
Jestem w 100% pewny, że go pożegnamy. Pensji wysokiej nikt mu nie da, a wzmocnień brak.mete pisze:Podobno znawiamy negocjacje z PSG (wg LGdS) na temat Silvy, bo ten chce podwyżkę pensji.
Gdyby się ktoś Nim interesował i Milan zacząłby odrzucać oferty to myślę, że po małą podwyżkę zgłosiłby się.mete pisze:Gdyby nie zaczęli nim handlować to by podwyżki nie chciał.
Slim91

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 26 cze 2012, 15:47
Salas11

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 26 cze 2012, 15:58
Zerwane więzadła w kolanie. Galliani się wkurzył bo stało się to podobno na plaży i z tego powodu ma dostać propozycję kontraktu o połowę mniejszą niż wcześniej zakładano...Właśnie, co z Muntarim? Słyszałem że złapał paskudną kontuzję, której nie nabawił się na treningu, lecz w jakiejś gierce na plaży
gilardino11
Post Wyświetl pojedynczy post autor: dexter12 » 26 cze 2012, 15:59
dexter12

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 26 cze 2012, 16:06
Salas11

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 26 cze 2012, 16:10
W moim odczuciu właśnie podpisanie kontraktu z Flaminim może oznaczać rezygnację z Muntariego. Na tą chwilę jednak plotki mówią o tym że będzie oferta ale o połowę niższa. Z merkelem to jest taka opcja że odszedł w rozliczeniu za Faraona. Połowę karty miała już w tamtym sezonie Genoa i teraz ma całą jego kartę.To byłoby w stylu Muntariego, rozumem nigdy nie grzeszył A Galliani jak widać nie przepuści żadnej okazji, by oszczędzić trochę grosza. Według mnie Milan powinien zrezygnować z zakontraktowania Ghańczyka. Po tak poważnej kontuzji nie wiadomo jak będzie wyglądała jego gra, a z waszymi problemami w pozbywaniu się szrotu to dość ryzykowna opcja. Nie lepiej było dać wreszcie szansę Merkelowi?
gilardino11

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 26 cze 2012, 16:17
Salas11

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enjo » 26 cze 2012, 16:48
Enjo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 26 cze 2012, 17:30
Nie, nie był. Pisałem o tym już parę razy.Swoją drogą Merkel za czasów gry w primaverze Milanu był uznawany za spory talent
Dokładnie tak. Z nieznanych mi przyczyn Galliani wolał 5 napastnika niż wychowanka na pozycję, na której mieliśmy podatnego na urazy Aquilaniego, a od paru dni mamy Montolivo. Sportowo na dzień dzisiejszy wygląda to na kretyńską decyzję.po prostu Gallianiemu wygodniej było handlować połówkami kart niż płacić gotówką?
Jest w kadrze, ale wszyscy są przekonani, że odejdzie na wypożyczenie/współwłasność. Chciało go Torino, ale ucichło.I jak wygląda sytuacja ze Strasserem?
Wilmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 27 cze 2012, 10:18
Morrow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 27 cze 2012, 10:47
mete
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 28 cze 2012, 23:13
mete
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MarcinW » 28 cze 2012, 23:51
Nie jestem na bieżąco z plotkami ... kwestia Silvy ?Prezydent PSG w Mediolanie.
MarcinW
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio