Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 24 cze 2007, 14:44
RóżA
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michał M » 25 cze 2007, 12:49
Jak najbardziej, według mnie nie powinno byc ograniczenia "narodowościowego" juz od początku fazy pucharowej, jedynym ograniczeniem do losowania dla 1/8 powinny być 1 i 2 miejsca w grupachMentor pisze:Cieszy mnie to, że będą mogły grać przeciwko sobie zespoły z tego samego kraju.
Fakt, że LM jest sporym obciążeniem. Jednak kasa, która z niej płynie też jest spora, więc: "coś za coś"RealFan pisze:Kalendarz i tak jest napięty, a CL będzie jeszcze większym obciążeniem.
No tak, ale to raczej się nie zmieni wraz z proponowaną zmianąŁukasz_ pisze:To są właśnie uroki Ligi Mistrzów że wcześnie mogą odpaść najlepsi a Ci słabsi mają szanse zajść dalej.
Rewelacyjny pomysł - ja mogę przyklasnąćChlopaczek pisze:W ten sposob druzyna/y ktore zle spisaly sie w lidze ale na przestrzeni ostatnich kilku lat dobrze radzily sobie w LM dostawalyby taka dzika karte
Michał M

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 25 cze 2007, 13:41
Te zmiany nie odciągną od Ligi Mistrzów ani kibiców ani pieniędzy.Michał M pisze:Jednak kasa, która z niej płynie też jest spora, więc: "coś za coś"
Łukasz_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michał M » 25 cze 2007, 14:31
Miałem na myśli raczej to, że jak ktoś gra w LM i ciągnie z tego sporą kasę, to chyba może się też wysilić i grać "do końca" w każdym, nawet teoretycznie nieistotnym, spotkaniu.Łukasz_ pisze:Te zmiany nie odciągną od Ligi Mistrzów ani kibiców ani pieniędzy.Michał M pisze:Jednak kasa, która z niej płynie też jest spora, więc: "coś za coś"
Michał M

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 25 cze 2007, 14:35
Nie ma aż takiej potrzeby. Za wygranie pojedynczego spotkania pieniądze nie są aż tak powalające dla wielkich klubów, aby w meczach "teoretycznie nieistotnych" przemęczać zespół na ważniejsze mecze i dodatkowo ryzykować kontuzje kluczowych graczy.Michał M pisze:Miałem na myśli raczej to, że jak ktoś gra w LM i ciągnie z tego sporą kasę, to chyba może się też wysilić i grać "do końca" w każdym, nawet teoretycznie nieistotnym, spotkaniu.
Kluchman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 25 cze 2007, 14:38
Łukasz_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 31 lip 2007, 19:50
ehhhh no coz, chyba dobrze mysallem ale moze ten sam efekt bedzie z Steaua bowiem aktualnie te zespoly nie sa w zbyt dobrej dyspozycjiczeher w temacie polskie zespoly w ... pisze:Z mojego pkt widzenia najlepszy rywal dla Zaglebia to Lewski SofiaMoze neiktorych bedzie to dziwwic skoro w zestawieniu jest Debrenczyn czy APOEL ale po zaznajomieniu sie z kilkoma faktami wychodzi jednak ze Sofia Razz
Owszem rywal dosc wymagajacy, w dodatku przyjdzie grac w bulgarskim kotle jednak jezeli Zaglebie uporaloby sie z rywalem, przejelo by ich wspolczynnik ::! co za tym idzie w 3rundzie byliby rozstawienie co owocowalo by tym, iz nie trafilibyscmy na Liverpool, Seville itp Exclamation
Poza tym Lewski zdaje sie straci kilku grajkow na rzecz mocneijszych zespolow po dobrym sezonie
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 03 sie 2007, 12:18
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michał M » 03 sie 2007, 12:22
Jak sądzicie, czy po odpadnięciu Zagłębia właśnie ten mecz pokaże nasza kochana TVP?fieldy pisze:Celtic - Spartak Moskwa
Michał M

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 03 sie 2007, 12:24
A sądzisz, że w ogóle jakiś pokażą?Michał M pisze:Jak sądzicie, czy po odpadnięciu Zagłębia właśnie ten mecz pokaże nasza kochana TVP?
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michał M » 03 sie 2007, 12:25
A jak jest z prawami telewizyjnymi do LM w tym rokuRealFan pisze: A sądzisz, że w ogóle jakiś pokażą?
Michał M

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 03 sie 2007, 12:48
Lazio moze sie pozegnac z LMfieldy pisze:Dinamo B. - Lazio
Spartak to wygrafieldy pisze:Celtic - Spartak Moskwa
Tu bedzie zazarta walkafieldy pisze:Ventspils/Salzburg - Pyutnik/Szachtar
czeher

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ludi » 03 sie 2007, 13:49
Ludi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 03 sie 2007, 15:33
Dinamo jest mniej wiecej na takim samym poziomie jak Lazio wiec dla mnie szanse rowneLudi pisze:Lazio awansuje na pewno,
Tak samo jak wyzej - szanse rowneLudi pisze:.Szachtar-Salzburg 2
Zdecydowanie Celtic i nie sugerrujcie sie sparingamiLudi pisze:Spartak-Celtic 1
Martinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 03 sie 2007, 15:42
Spartak ma najlepsza ekipe od latMartinho pisze:Zdecydowanie Celtic i nie sugerrujcie sie sparingam
czeher
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio