Post Wyświetl pojedynczy post autor: gianbuffon » 28 cze 2005, 14:23
gianbuffon

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rom$on » 28 cze 2005, 14:27
Jedynej ligi, której brakuje w CM i FM jest liga Cypryjska. W to by się fajnie grało, bo to słaba liga z kasą. Radzę Ci zagrać w Division 2 ligi angielskiej drużyną Hull City. Tam jest całkiem ciekawy skład i kupa kasy. A jak chcesz się dorabiać to pograj Grecką ligę drużynami ze środka tabeli.gianbuffon pisze:kurde zudzilo mi sie granie wisłą, probowalem tez pograc juventusem, ale jak zobaczylem ze mozna miec max. tylko 9 zawodnkow z poza unii w calym skladzie to zrezygnowalemteraz i tak przez jakis miesiac nie bede gral w fm-a (WAKACJE
) ale chcialbym sobie zagrac jkas slaba druzyna ze slabej ligi (z europy), mam na mysli takie jak andora, san marino, azerbejdzan, islandia, luxemburg itd. gral moze ktos takimi klubami?? jak tak to poradzcie mi cos i ile tam sie ma kasy na transfery, pensje? mozna kupic pilkarzy z polski? pozdro
Rom$on

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gianbuffon » 28 cze 2005, 14:42
gianbuffon

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rom$on » 28 cze 2005, 14:46
Na Athlonie na 100%,a 2,8 tym bardziej. Musiałbyś mieć ok. 6GHz procesor, żeby się gra w ogóle wczytała, bo zawiesza się przy kreowaniu shortlist.gianbuffon pisze:hull city? hmm... kurcze ale to jest liga angielskaale dobra skoro mi tak radzisz
a i jeszcze jedno, ile by sie wgrywalo jakbym dal wszystkie aktywne ligi(z wszystkich krajow) i ogromna baze danych? zawieszal by sie pozniej komputer? mam athlona 2800
Rom$on

Post Wyświetl pojedynczy post autor: jackieboy » 28 cze 2005, 16:17
A ty grales Hull ?? Ile tam masz budzetu i kasy na transfery??? Nio i czy sa wartosciowi gracze????Rom$on pisze:Jedynej ligi, której brakuje w CM i FM jest liga Cypryjska. W to by się fajnie grało, bo to słaba liga z kasą. Radzę Ci zagrać w Division 2 ligi angielskiej drużyną Hull City. Tam jest całkiem ciekawy skład i kupa kasy. A jak chcesz się dorabiać to pograj Grecką ligę drużynami ze środka tabeli.gianbuffon pisze:kurde zudzilo mi sie granie wisłą, probowalem tez pograc juventusem, ale jak zobaczylem ze mozna miec max. tylko 9 zawodnkow z poza unii w calym skladzie to zrezygnowalemteraz i tak przez jakis miesiac nie bede gral w fm-a (WAKACJE
) ale chcialbym sobie zagrac jkas slaba druzyna ze slabej ligi (z europy), mam na mysli takie jak andora, san marino, azerbejdzan, islandia, luxemburg itd. gral moze ktos takimi klubami?? jak tak to poradzcie mi cos i ile tam sie ma kasy na transfery, pensje? mozna kupic pilkarzy z polski? pozdro
jackieboy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gianbuffon » 28 cze 2005, 21:40
gianbuffon
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pawel » 28 cze 2005, 21:55
Pawel

Post Wyświetl pojedynczy post autor: jackieboy » 29 cze 2005, 10:37
jackieboy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rom$on » 29 cze 2005, 11:03
DA się, żeby były trzy ligi, bo gra w division2, a nie 3.jackieboy pisze:A da sie grac Hull tyle zeby grac tylko jedna liga a nie 4 ???
Rom$on

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gianbuffon » 29 cze 2005, 17:45
gianbuffon
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 29 cze 2005, 17:59
Sawyer
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Niklos » 30 cze 2005, 9:37
Niklos
Post Wyświetl pojedynczy post autor: wazi » 30 cze 2005, 9:53
http://www.centrumcm.org/download.php?goto=zobaczNiklos pisze:Macie link z uaktualnienie do FM 2005 najbardziej zależy mi na lidze polskiej.
wazi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: leisik12 » 30 cze 2005, 12:26
leisik12
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Niklos » 30 cze 2005, 13:17
Wazi wchodziłem na tą strone ale tam mi pisze , że nic nie wyszukanowazi pisze:http://www.centrumcm.org/download.php?goto=zobaczNiklos pisze:Macie link z uaktualnienie do FM 2005 najbardziej zależy mi na lidze polskiej.
Prosze bardzo tu masz.... Najpierw zainstaluj na nowo FM-a bez cracka, pozniej zainstaluj patche 5.0.2, potem 5.0.5, a potem zainstaluj, Robi Robson & GeedieZ Revolution FM Update 1.5. a na koncu wgraj cracka...
Ale głupie pytanie czy masz Żurawskiego i Nowaka powoływaćleisik12 pisze:Zaczołem grać reprezentacją polski i niewiem kogo powołać do reprezentacji.
Czy takich jak np. Nowak lub np.Żurawki.
Powoływać z niższych lig czy nie.
Podajci mi kogoś kogo mógł bym powołac.
Niklos
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio