FMy - Strona 145

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
gianbuffon
Skład B
Skład B
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gianbuffon » 28 cze 2005, 14:23

kurde zudzilo mi sie granie wisłą, probowalem tez pograc juventusem, ale jak zobaczylem ze mozna miec max. tylko 9 zawodnkow z poza unii w calym skladzie to zrezygnowalem :( teraz i tak przez jakis miesiac nie bede gral w fm-a (WAKACJE :D ) ale chcialbym sobie zagrac jkas slaba druzyna ze slabej ligi (z europy), mam na mysli takie jak andora, san marino, azerbejdzan, islandia, luxemburg itd. gral moze ktos takimi klubami?? jak tak to poradzcie mi cos i ile tam sie ma kasy na transfery, pensje? mozna kupic pilkarzy z polski? pozdro :wink:

Awatar użytkownika
Rom$on
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rom$on » 28 cze 2005, 14:27

gianbuffon pisze:kurde zudzilo mi sie granie wisłą, probowalem tez pograc juventusem, ale jak zobaczylem ze mozna miec max. tylko 9 zawodnkow z poza unii w calym skladzie to zrezygnowalem :( teraz i tak przez jakis miesiac nie bede gral w fm-a (WAKACJE :D ) ale chcialbym sobie zagrac jkas slaba druzyna ze slabej ligi (z europy), mam na mysli takie jak andora, san marino, azerbejdzan, islandia, luxemburg itd. gral moze ktos takimi klubami?? jak tak to poradzcie mi cos i ile tam sie ma kasy na transfery, pensje? mozna kupic pilkarzy z polski? pozdro :wink:
Jedynej ligi, której brakuje w CM i FM jest liga Cypryjska. W to by się fajnie grało, bo to słaba liga z kasą. Radzę Ci zagrać w Division 2 ligi angielskiej drużyną Hull City. Tam jest całkiem ciekawy skład i kupa kasy. A jak chcesz się dorabiać to pograj Grecką ligę drużynami ze środka tabeli.

gianbuffon
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gianbuffon » 28 cze 2005, 14:42

hull city? hmm... kurcze ale to jest liga angielska :? ale dobra skoro mi tak radzisz :) a i jeszcze jedno, ile by sie wgrywalo jakbym dal wszystkie aktywne ligi(z wszystkich krajow) i ogromna baze danych? zawieszal by sie pozniej komputer? mam athlona 2800

Awatar użytkownika
Rom$on
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rom$on » 28 cze 2005, 14:46

gianbuffon pisze:hull city? hmm... kurcze ale to jest liga angielska :? ale dobra skoro mi tak radzisz :) a i jeszcze jedno, ile by sie wgrywalo jakbym dal wszystkie aktywne ligi(z wszystkich krajow) i ogromna baze danych? zawieszal by sie pozniej komputer? mam athlona 2800
Na Athlonie na 100%,a 2,8 tym bardziej. Musiałbyś mieć ok. 6GHz procesor, żeby się gra w ogóle wczytała, bo zawiesza się przy kreowaniu shortlist.

Awatar użytkownika
jackieboy
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: jackieboy » 28 cze 2005, 16:17

Rom$on pisze:
gianbuffon pisze:kurde zudzilo mi sie granie wisłą, probowalem tez pograc juventusem, ale jak zobaczylem ze mozna miec max. tylko 9 zawodnkow z poza unii w calym skladzie to zrezygnowalem :( teraz i tak przez jakis miesiac nie bede gral w fm-a (WAKACJE :D ) ale chcialbym sobie zagrac jkas slaba druzyna ze slabej ligi (z europy), mam na mysli takie jak andora, san marino, azerbejdzan, islandia, luxemburg itd. gral moze ktos takimi klubami?? jak tak to poradzcie mi cos i ile tam sie ma kasy na transfery, pensje? mozna kupic pilkarzy z polski? pozdro :wink:
Jedynej ligi, której brakuje w CM i FM jest liga Cypryjska. W to by się fajnie grało, bo to słaba liga z kasą. Radzę Ci zagrać w Division 2 ligi angielskiej drużyną Hull City. Tam jest całkiem ciekawy skład i kupa kasy. A jak chcesz się dorabiać to pograj Grecką ligę drużynami ze środka tabeli.
A ty grales Hull ?? Ile tam masz budzetu i kasy na transfery??? Nio i czy sa wartosciowi gracze????

gianbuffon
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gianbuffon » 28 cze 2005, 21:40

co ja zrobilem !!!! :x chcialem sobie zagrac tym hull city, dalem ogromna baze danych i 6 aktywnych lig. i co? i 2 godziny czekania na wgranie sie poszlo na NIC ! wczesniej zrobilem sobie w edytorze nowego pilkarza ze statystykami po 18, 19, 20 i zapomnialem go usunac. teraz chyba ze 30 klubow bije sie o niego i to na poczatku gry. ma 15 lat i nie nalezy do zadnego klubu. cholera ale debil ze mnie. teraz nie bede mial szans zdobyc LM jak bede gral przeciwko temu pilkarzowi. co robic, czyzbym musial zaczac od nowa i czekac tyle na wczytywanie ?! :evil:

ps. do jackieboy'a: na transfery sie ma 1 mln euro. najbardziej wartosciowi gracze to:delaney, barmby i chyba tomlison. twoim zadaniem jest przebudowac zespol i utrzymac sie w srodkowej czesci tabeli. [pojemnosc stadionu to ok. 24.000 pozdro :wink:

Awatar użytkownika
Pawel
Moderator
Moderator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pawel » 28 cze 2005, 21:55

ja tez grałem Hull City-gra się bardzo łatwo, oprócz w/w zawodników wyróżniają się takze Stuart Elliot i Danny Allsopp, szybko mi sie znudziło granie tą drużyną bo wszytskich jechałem po 4-0 i spokojnie byłem pierwszy w tabeli

Awatar użytkownika
jackieboy
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: jackieboy » 29 cze 2005, 10:37

A da sie grac Hull tyle zeby grac tylko jedna liga a nie 4 ???

Awatar użytkownika
Rom$on
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rom$on » 29 cze 2005, 11:03

jackieboy pisze:A da sie grac Hull tyle zeby grac tylko jedna liga a nie 4 ???
DA się, żeby były trzy ligi, bo gra w division2, a nie 3.

gianbuffon
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gianbuffon » 29 cze 2005, 17:45

:? trudno, gram juz z tym pilkarzem co go sobie stworzylem. ciekawe dokad odejdzie, interesuje sie 30 klubow, ale pewnie pojdzie do wisly, bo mu ja dalem do opcji:ulubione kluby.
kogo byscie mi polecili do hull city? zastanawiam sie nad zakupem takich pilkarzy jak korzym, d.zawadzki, golanski... tylko nie wiem czy nie beda za slabi na lige angielska. jak ktos nimi gra lub gral, to niech poda skladzik :)

Awatar użytkownika
Sawyer
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 816

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 29 cze 2005, 17:59

Ja w FM 2005 (uaktualnionym) gram tylko Juventusem Turyn

Skład w pierwszym sezonie:

Skład A:

Buffon---Zebina,Thuram,Cannavaro,Zambrotta---Kapo,Nedved,Olivera,Camoranesi---Trezeguet,Ibrahimović

Skład B:

Bonnefoi---Pessotto,Masiello,Birindelli,Chiellini---Appiah,Blasi,Emerson,Olivera---Mutu,Zalayeta(Del Piero)

Niklos
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Niklos » 30 cze 2005, 9:37

Macie link z uaktualnienie do FM 2005 najbardziej zależy mi na lidze polskiej. :arrow:

Awatar użytkownika
wazi
Bundesliga? To co najlepsze.

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wazi » 30 cze 2005, 9:53

Niklos pisze:Macie link z uaktualnienie do FM 2005 najbardziej zależy mi na lidze polskiej. :arrow:
http://www.centrumcm.org/download.php?goto=zobacz

Prosze bardzo tu masz.... Najpierw zainstaluj na nowo FM-a bez cracka, pozniej zainstaluj patche 5.0.2, potem 5.0.5, a potem zainstaluj, Robi Robson & GeedieZ Revolution FM Update 1.5. a na koncu wgraj cracka...

Awatar użytkownika
leisik12
Trampkarz
Trampkarz

Reprezentacja

Post Wyświetl pojedynczy post autor: leisik12 » 30 cze 2005, 12:26

Zaczołem grać reprezentacją polski i niewiem kogo powołać do reprezentacji.
Czy takich jak np. Nowak lub np.Żurawki.
Powoływać z niższych lig czy nie.
Podajci mi kogoś kogo mógł bym powołac.:lol:

Niklos
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Niklos » 30 cze 2005, 13:17

wazi pisze:
Niklos pisze:Macie link z uaktualnienie do FM 2005 najbardziej zależy mi na lidze polskiej. :arrow:
http://www.centrumcm.org/download.php?goto=zobacz

Prosze bardzo tu masz.... Najpierw zainstaluj na nowo FM-a bez cracka, pozniej zainstaluj patche 5.0.2, potem 5.0.5, a potem zainstaluj, Robi Robson & GeedieZ Revolution FM Update 1.5. a na koncu wgraj cracka...
Wazi wchodziłem na tą strone ale tam mi pisze , że nic nie wyszukano :).
"Niestety nie ma plików spełniających wybrane przez Ciebie kryterium szukania."
leisik12 pisze:Zaczołem grać reprezentacją polski i niewiem kogo powołać do reprezentacji.
Czy takich jak np. Nowak lub np.Żurawki.
Powoływać z niższych lig czy nie.
Podajci mi kogoś kogo mógł bym powołac.
Ale głupie pytanie czy masz Żurawskiego i Nowaka powoływać :D . Radził bym ci zagrać sobie sezon jakimś pierwszoligowcem i zobaczył jacy zawodnicy, nadają się do gry w reprezentacji. Ja polecam ci do reprezentacji: Mariusz Zganiacza, Macieja Korzyma ,Gołosia,Jeziornego,Golańskiego, Piątka .

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”