Post Wyświetl pojedynczy post autor: Aker » 14 kwie 2012, 21:45
Aker
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cruel » 14 kwie 2012, 21:55
cruel

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 14 kwie 2012, 21:58
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kesz » 14 kwie 2012, 22:10
Kesz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sigane pepe » 14 kwie 2012, 22:25
sigane pepe
pablisso

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 14 kwie 2012, 22:33
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Realista » 14 kwie 2012, 22:36
To chyba jeszcze ta mentalność "nigdy nie kończącego się kupowania gwiazdek do ofensywy".Jak ktoś (część kibiców) może w ogóle myśleć o zmianach w tej formacji. Nadzwyczajne.
Realista
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kesz » 14 kwie 2012, 22:36
Kesz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Realista » 14 kwie 2012, 22:39
Nie rozumiem po co. Ze zdrowym Di Marią do kwartetu ofensywnego nie potrzebujemy wzmocnień.Chociaż tak czy siak, Neymara bym chętnie upchnął w Madrycie, nawet jak by to się miało wiązać np. z odsunięciem od składu Callejona.
Realista

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sigane pepe » 14 kwie 2012, 22:42
sigane pepe
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Realista » 14 kwie 2012, 22:43
Na jakiej gra pozycji w Getafe?A podobno Real chce kupić i wypożyczyć na następny sezon Barrade z Getafe
Realista
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kesz » 14 kwie 2012, 22:46
Po prostu ja jestem fanem talentu Neymara, to takie moje osobiste życzenie, wolę by trafił do Madrytu aniżeli do Barcelony a miejsce by się znalazło, nawet jak by się to wiązało z wchodzeniem z ławki, to dajmy na to... Jak będą takie absencje jak w tym sezonie Di Marii - to Neymar był by jak znalazł, poza tym Real ma nadal w składzie dwóch nominalnych napastników - Tego chłopaka i tak by trzeba było najpierw "wychować" nauczyć pokory, gry zespołowej i powoli wdrażać do składu - Jest to gracz, jaki może mieć taką wartość jaką aktualnie dla swoich drużyn ma Cristiano Ronaldo i Leo Messi - Oczywiście to taki kaprys - jak kiedyś wspominałem, jak Real chciał by mieć swojego Messiego - to Neymar jest idealnym kandydatem.Realista pisze:Nie rozumiem po co. Ze zdrowym Di Marią do kwartetu ofensywnego nie potrzebujemy wzmocnień.Chociaż tak czy siak, Neymara bym chętnie upchnął w Madrycie, nawet jak by to się miało wiązać np. z odsunięciem od składu Callejona.
Kesz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cruel » 14 kwie 2012, 22:49
cruel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Realista » 14 kwie 2012, 22:50
Realista
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio