Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 22 maja 2011, 21:49
petru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: arek_ahig » 22 maja 2011, 22:11
arek_ahig
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Unista » 23 maja 2011, 0:57
Unista

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 23 maja 2011, 1:03

petru

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Fishbone » 23 maja 2011, 10:24
Fishbone

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 23 maja 2011, 10:30
Wilmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: No_Name » 23 maja 2011, 12:50
Zamilcz.Wilmore pisze:A ile wyrwali krzesełek, tudzież ile kopnęli pracowników telewizji?
No_Name

Post Wyświetl pojedynczy post autor: moja_stopa » 23 maja 2011, 13:28
to tak zwana wolność słowa, o którą niektórzy walczą?No_Name pisze:Zamilcz.Wilmore pisze:A ile wyrwali krzesełek, tudzież ile kopnęli pracowników telewizji?
moja_stopa

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enjo » 23 maja 2011, 14:58
Ale przecież w Polskiej telewizji/radio mówią, że w Anglii nie wbiegają...Wilmore pisze:A ile wyrwali krzesełek, tudzież ile kopnęli pracowników telewizji?
Enjo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 23 maja 2011, 17:43
Widzę, że mój argument był dość celny.Zamilcz.
Nie wiem, co mówią w polskiej telewizji lub w radiu. Wiem, że wbiegnięcie na murawę kibiców to nie jest nic złego. Wbiegnięcie na murawę bydła, jak to miało miejsce w Bydgoszczy, stwarza tylko zagrożenie dla piłkarzy, zwłaszcza, jeśli jeden członek stada już kiedyś obił zawodnika swojej drużyny.Ale przecież w Polskiej telewizji/radio mówią, że w Anglii nie wbiegają...
Wilmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 23 maja 2011, 17:55
mete

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enjo » 23 maja 2011, 17:56
Enjo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Liso » 23 maja 2011, 21:18
W polsce to też jest możliwe - mecz Lechia - Wisła - Śląsk czy Arka - Lech - Cracovia. Innych opcji nie widzę. Wszyscy się nienawidzę i próbują zrobić nawzajem burdel. Nie mówię o całości, lecz o tych "inteligentach" co nie widzą nic w samym futbolu...mete pisze:Zdarzyło mi się być kilka razy na meczach ligi angielskiej. Sam byłem świadkiem jak przed meczem kibice przeciwnych drużyn sączą razem piwo, gadają, śmieją się. Potem idą na mecz pośpiewają trochę na siebie a po meczu burd nie spotkałem. Czegoś takiego w Polsce nie spodziewałbym się. Oczywiście w Anglii też się zdarzają odstępstwa od normy, ale porównywanie do sytuacji w Polsce uważam za zupełnie nie trafione.
Liso

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 23 maja 2011, 22:08

petru

Post Wyświetl pojedynczy post autor: myhalek_acm » 23 maja 2011, 23:35
myhalek_acm
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio