Ale na Boruca już nieczeher pisze:I na drewniana obrone Ceticu to z cala pewnoscia wystarczy - takie moje zdanie
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Moofasa » 03 sie 2007, 17:29
Ale na Boruca już nieczeher pisze:I na drewniana obrone Ceticu to z cala pewnoscia wystarczy - takie moje zdanie
Moofasa
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MATEOZ » 03 sie 2007, 17:45
Zupełnie się z tobą nie zgadzam.Ludi pisze:Lazio awansuje na pewno, a co do pozostałych par to:
1.Szachtar-Salzburg 2
Piłkarsko lepszy jest klub z Doniecka, ale w lepszej formie są Austriacy.
2.Fenerbahce-Anderlecht 1
Stawiam na Turków. Przesądzą indywidualności. Belgowie nie mają w swoim składzie takich gwiazd jak Appiah, Alex czy Roberto Carlos.
3. Spartak-Celtic 1
Bliźniaczo podobna sytuacja do rywalizacji ukraińsko-austriackiej. Więcej atutów jest po stronie Celtów, ale po wyrównanym boju Rosjanie pokonają nienajlepiej dysponowany Celtic.
W pozostałych spotkaniach górą będą faworyci.
MATEOZ

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 03 sie 2007, 17:50
MATEOZ pisze:Szachtar rozniesie Salzburg- z takim budżetem Szachtara Salzburg może pomarzyć co najwyżej o PUEFA
LOL miesiacaMATEOZ pisze:Celtic w tej edycji LM może dojść nawet do półfinału.
Mowisz o tym bramkarzu co w Armenii bawil sie w pilka parzyMoofasa pisze:Ale na Boruca już nie
czeher

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 03 sie 2007, 18:08
MATEOZ pisze:Celtic w tej edycji LM może dojść nawet do półfinału.
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MATEOZ » 03 sie 2007, 21:36
MATEOZ

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 03 sie 2007, 22:32
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MATEOZ » 04 sie 2007, 9:14
Trochę masz racji ,ale nie powiesz mi chyba, że OSC Lille było mocniejsze od Celticu. Może rzeczywiście Celic jest jeszcze zbyt słaby na półfinał ale o ćwierćfinał może powalczyć z pozytywnym skutkiem.RealFan pisze:Mało przekonywująca argumentacja, żeby sądzić, że przejdą do półfinałów. Celtic był najsłabszą drużyną spośród tych, które awansowały z grupy. Tu pewnie bardziej kieruje Tobą patriotyzm, bo grają tam Polacy, niż zdrowy rozsądek. Celtic nie ma odpowiedniego składu, żeby zajść tak daleko.
MATEOZ

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 04 sie 2007, 11:04
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MATEOZ » 04 sie 2007, 11:52
Nie sądzę jednak żeby Celtic był słabszy. Mieli w składzie Nakamure, Boruca, Hesselinka i mającego w swojej piłkarskiej karierze krótkie występy w Realu Madryt Gravesena. Chciałem też zaznaczyć, że Celtic został mistrzem Szkocji i zagra w el. Ligi Mistrzów a Lille zajęło dopiero 10 lokatę w ostatnim sezonie ligi francuskiej co nie daje mu przepustki do gry w pucharach europejskich.RealFan pisze:Tamto Lille z Keitą, Bodmerem, Makounem... :?: No nie wiem czy byli słabsi od Celticu :P
Celtic o ćwierćfinał może ewentualnie powalczyć przy sporym szczęściu w losowaniu.
MATEOZ

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tobik33 » 04 sie 2007, 11:58
Głupia argumentacja to tak samo mogę powiedzieć że Lyon został mistrzem kraju a Milan był 4. I co który zespół jest lepszy ?? To że Lillie się nie udało to nie ma czemu się dziwić przypomnę że ta drużyna od kilku sezonów gra w Ligue 1 i prawie w każdym zajmowała bardzo dobre miejsca więc jeden sezon mogli mieć słabszy jestem pewien że w następnym sezonie zagrają w europejskich pucharach. Liga Szkocka <<< Liga FrancuskaMATEOZ pisze:Chciałem też zaznaczyć, że Celtic został mistrzem Szkocji i zagra w el. Ligi Mistrzów a Lille zajęło dopiero 10 lokatę w ostatnim sezonie ligi francuskiej co nie daje mu przepustki do gry w pucharach europejskich.
Tobik33

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 04 sie 2007, 12:03
Kluchman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 04 sie 2007, 12:09
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 04 sie 2007, 13:05
Celtic i Lille to mniej wiecej podobny poziom. Celtic mial szczescie w zeszlym sezonie, ze trafil do takiej, a nie innej grupy. Obecnie to mam nawet watpliwosci czy wogole awansuja do LM, a jesli nawet, to nic wiecej poza grupa im nie wroze. Czyba, ze kupia Ezquerro, to kto wieMATEOZ pisze: Trochę masz racji ,ale nie powiesz mi chyba, że OSC Lille było mocniejsze od Celticu. Może rzeczywiście Celic jest jeszcze zbyt słaby na półfinał ale o ćwierćfinał może powalczyć z pozytywnym skutkiem.
mistyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 04 sie 2007, 13:49
Kluchman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 04 sie 2007, 14:03
Roy CarrollRealFan pisze:Rangersi się wzmocnili jakoś znacznie
czeher
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio