Liga Mistrzów (zbiorczy) - Strona 146

Europejskie puchary: Liga Mistrzów, Liga Europy, Liga Konferencji, Superpuchar Europy, UEFA | Mecze oraz inne pucharowe ciekawostki
ODPOWIEDZODP

Najlepszy zwycięzca LM w historii?

PSG 2025
2
8%
Real 2016/2017/2018
4
17%
Real 2014
0
Brak głosów
Bayern 2013
6
25%
Bayern 2020
2
8%
Barcelona 2009
0
Brak głosów
Barcelona 2011
0
Brak głosów
Barcelona 2015
3
13%
Juventus 1996
0
Brak głosów
Marsylia 1993
1
4%
Inny
6
25%
Moofasa
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Moofasa » 03 sie 2007, 17:29

czeher pisze:I na drewniana obrone Ceticu to z cala pewnoscia wystarczy - takie moje zdanie
Ale na Boruca już nie :smoke:

Awatar użytkownika
MATEOZ
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MATEOZ » 03 sie 2007, 17:45

Ludi pisze:Lazio awansuje na pewno, a co do pozostałych par to:
1.Szachtar-Salzburg 2
Piłkarsko lepszy jest klub z Doniecka, ale w lepszej formie są Austriacy.
2.Fenerbahce-Anderlecht 1
Stawiam na Turków. Przesądzą indywidualności. Belgowie nie mają w swoim składzie takich gwiazd jak Appiah, Alex czy Roberto Carlos.
3. Spartak-Celtic 1
Bliźniaczo podobna sytuacja do rywalizacji ukraińsko-austriackiej. Więcej atutów jest po stronie Celtów, ale po wyrównanym boju Rosjanie pokonają nienajlepiej dysponowany Celtic.
W pozostałych spotkaniach górą będą faworyci.
Zupełnie się z tobą nie zgadzam.
Szachtar rozniesie Salzburg- z takim budżetem Szachtara Salzburg może pomarzyć co najwyżej o PUEFA.
Co do Fenerbahce to Anderlecht może się pokazać ze swojej lepszej strony i postarać się o awans.
A jeśli chodzi o Celtic to już Cię kompletnie nie rozumiem. Celtic w tej edycji LM może dojść nawet do półfinału.

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 03 sie 2007, 17:50

MATEOZ pisze:Szachtar rozniesie Salzburg- z takim budżetem Szachtara Salzburg może pomarzyć co najwyżej o PUEFA
:rotfl:
A Salzburg to mysz koscielna i nawet nie stac ich na dobrych graczy o treneru nie spominawszy :rotfl:
MATEOZ pisze:Celtic w tej edycji LM może dojść nawet do półfinału.
LOL miesiaca :zgon: chyba grajac w Fifa08
Moofasa pisze:Ale na Boruca już nie
Mowisz o tym bramkarzu co w Armenii bawil sie w pilka parzy :> :?:
A tak na serio to moze w tych spotlkanniach nie bedzie Boruca a jezeli juz to moze byc po dluzszej przerwie bez formy :!:

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2439
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 03 sie 2007, 18:08

MATEOZ pisze:Celtic w tej edycji LM może dojść nawet do półfinału.
:lol: Napisz proszę na jakiej podstawie sądzisz, że Celtic stać na dojście do półfinału CL? Słyszałeś coś o tym, że Boruc ma dużo cegieł i postara się zamurować bramkę? :lol: Ciekawią mnie kulisy tej teorii dziejów.

W meczu Szachtara z Salzburgiem nie mam faworyta, ale Anderlecht nie jest mocniejszą ekipą od Fenerbahce.

Awatar użytkownika
MATEOZ
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MATEOZ » 03 sie 2007, 21:36

Chociażby dlatego, że w poprzedniej edycji LM pokazał się ze świetnej strony, nie ustępował Manchesterowi UTD a odpadł dopiero z późniejszym triumfatorem AC Milan.

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 03 sie 2007, 22:32

Mało przekonywująca argumentacja, żeby sądzić, że przejdą do półfinałów. Celtic był najsłabszą drużyną spośród tych, które awansowały z grupy. Tu pewnie bardziej kieruje Tobą patriotyzm, bo grają tam Polacy, niż zdrowy rozsądek. Celtic nie ma odpowiedniego składu, żeby zajść tak daleko.

Awatar użytkownika
MATEOZ
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MATEOZ » 04 sie 2007, 9:14

RealFan pisze:Mało przekonywująca argumentacja, żeby sądzić, że przejdą do półfinałów. Celtic był najsłabszą drużyną spośród tych, które awansowały z grupy. Tu pewnie bardziej kieruje Tobą patriotyzm, bo grają tam Polacy, niż zdrowy rozsądek. Celtic nie ma odpowiedniego składu, żeby zajść tak daleko.
Trochę masz racji ,ale nie powiesz mi chyba, że OSC Lille było mocniejsze od Celticu. Może rzeczywiście Celic jest jeszcze zbyt słaby na półfinał ale o ćwierćfinał może powalczyć z pozytywnym skutkiem.

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 04 sie 2007, 11:04

Tamto Lille z Keitą, Bodmerem, Makounem... :?: No nie wiem czy byli słabsi od Celticu :P

Celtic o ćwierćfinał może ewentualnie powalczyć przy sporym szczęściu w losowaniu.

Awatar użytkownika
MATEOZ
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MATEOZ » 04 sie 2007, 11:52

RealFan pisze:Tamto Lille z Keitą, Bodmerem, Makounem... :?: No nie wiem czy byli słabsi od Celticu :P

Celtic o ćwierćfinał może ewentualnie powalczyć przy sporym szczęściu w losowaniu.
Nie sądzę jednak żeby Celtic był słabszy. Mieli w składzie Nakamure, Boruca, Hesselinka i mającego w swojej piłkarskiej karierze krótkie występy w Realu Madryt Gravesena. Chciałem też zaznaczyć, że Celtic został mistrzem Szkocji i zagra w el. Ligi Mistrzów a Lille zajęło dopiero 10 lokatę w ostatnim sezonie ligi francuskiej co nie daje mu przepustki do gry w pucharach europejskich.

Awatar użytkownika
Tobik33
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tobik33 » 04 sie 2007, 11:58

MATEOZ pisze:Chciałem też zaznaczyć, że Celtic został mistrzem Szkocji i zagra w el. Ligi Mistrzów a Lille zajęło dopiero 10 lokatę w ostatnim sezonie ligi francuskiej co nie daje mu przepustki do gry w pucharach europejskich.
Głupia argumentacja to tak samo mogę powiedzieć że Lyon został mistrzem kraju a Milan był 4. I co który zespół jest lepszy ?? To że Lillie się nie udało to nie ma czemu się dziwić przypomnę że ta drużyna od kilku sezonów gra w Ligue 1 i prawie w każdym zajmowała bardzo dobre miejsca więc jeden sezon mogli mieć słabszy jestem pewien że w następnym sezonie zagrają w europejskich pucharach. Liga Szkocka <<< Liga Francuska

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 04 sie 2007, 12:03

Hesselink? To kompletnie inny zawodnik niż w PSV. Boruc? Sylva czy Silva (jak to się pisze?) nie jest słabym bramkarzem. Gravesen w Realu grał bardzo słabo, w Evertonie to co innego, ale jakąś wielką gwiazdą Celticu nie jest. Dla mnie ta drużyna bez Nakamury niewiele znaczy :P A Celtic nie ma takiej możliwości, żeby zjął inne miejsce niż pierwsze, przy tragedii drugie w lidze szkockiej, bo jest ona zwyczajnie bardzo słaba :!:

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 04 sie 2007, 12:09

Widze, ze u niektorych jedna jaskolka wiosne czyni :P Celtic jezeli sie nie myle od istneinia LM awansowal pierwszy raz z grupy do 1/8 i tam odpadl - a trzeba podreslic ze grupa gornych lotow nie byla :!: Na wyjazdach na kilkanascie spotkan chyba jeszcze nie zanotowali zwyciestwa (a jezeli to 1czy 2) - i jak tu wrozyc polfinal, cwierc czy nawet wysjcie z grupy :!:

Realfan piszesz o tragedii przy zajeciu 2miejsce - tylko nie zapomnij ze kilka lat temu Rangers rzadzilo, tam jest istna seria najpeirw jedni potem drudzy, i jezeli ty tak to okreslasz to napsize ci ze w tym roku bedzie tragedia :!:
Bo wg mnie Rangers wroci na tron i bedzie to dla nich przelomowy sezon :!:

A Celtic moze awansuje z grupy ale pUEFA :!: Bo Spartak bedziue rgac w Lm :!:

Awatar użytkownika
mistyk
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 04 sie 2007, 13:05

MATEOZ pisze: Trochę masz racji ,ale nie powiesz mi chyba, że OSC Lille było mocniejsze od Celticu. Może rzeczywiście Celic jest jeszcze zbyt słaby na półfinał ale o ćwierćfinał może powalczyć z pozytywnym skutkiem.
Celtic i Lille to mniej wiecej podobny poziom. Celtic mial szczescie w zeszlym sezonie, ze trafil do takiej, a nie innej grupy. Obecnie to mam nawet watpliwosci czy wogole awansuja do LM, a jesli nawet, to nic wiecej poza grupa im nie wroze. Czyba, ze kupia Ezquerro, to kto wie 8)

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 04 sie 2007, 13:49

czeher - Nie interesowało mnie mercato szkockich klubów. Rangersi się wzmocnili jakoś znacznie :?: Bo ostatnio trochę im jednak do Celticu brakowało...

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 04 sie 2007, 14:03

RealFan pisze:Rangersi się wzmocnili jakoś znacznie
Roy Carroll
Carlos Cuellar - tego chyba kojarzysz :?:
DeMarcus Beasley
McCulloch
Jean - Cleud Darcheville
Weir

czyli 3graczy z Premiership, w sumei anwet 4 bo Beasley byl wypozyczony do MC, + Primera division + Ligue1

Najwieksze wzmocnienie bylo poczynione jakis czas temu kiedy to McLeisha zastapil po rewelacyjnych wystepach kadry Szkocji Smith :!: Szkoleniowcy zamienili sie meijscami z korzyscia niewatpliwa dla Rangersow :!:

edit
oczywiscie Smith zastapil Le Guena :lol:
ZasSmitha jako selekcjonera zastapil McLeish

ODPOWIEDZ

Wróć do „Puchary Europejskie”