Manchester United (zbiorczy) - Strona 146

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
Zablokowany

Którego z zawodników najchętniej widziałbyś w koszulce Manchesteru United?

Fernando Torres
1
13%
Didier Zokora
4
50%
Michael Carrick
1
13%
Armando Petit
0
Brak głosów
Frank Ribery
0
Brak głosów
Mohamadou Diarra
0
Brak głosów
Kevin Nolan
1
13%
Miroslav Klose
1
13%
Kerlon
0
Brak głosów
Ktoś inny
0
Brak głosów
Awatar użytkownika
Dombroś
Grafomania zaawansowana
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dombroś » 29 paź 2005, 19:36

No i czerwone diabły (a raczej kapturki) przygrywają n M'borough 3-0... Teraz to już śmiało można powiedzieć o kryzysie.. Pewnie po tym meczu Sir Alex Ferguson będzie miał nieprawdopodobne kłopoty z utrzymaniem się na stołku. Może zdołają jeszcze zremisować bo mi kupon nie wejdzie :evil:
Ostatnio zmieniony 29 paź 2005, 19:56 przez Dombroś, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Juv
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Juv » 29 paź 2005, 19:43

Przegrywać 3-0 z M'borough :angry2:
I to jest Manchester który miał walczyć o mistrzostwo :?: Coś wydaje mi się że niedługo Sir Alex pożegna się ze stanowiskiem.
eżeli w tej kolejce Chelsea wygra to jeszcze bardziej powiększy swoją przewagę , w końcu Arsenal zremisował a ManU najprawdopodobniej przegra :?

Awatar użytkownika
mimek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mimek » 29 paź 2005, 19:53

Juv pisze:eżeli w tej kolejce Chelsea wygra to jeszcze bardziej powiększy swoją przewagę
Chelsea 4 - 2 Blackburn R. . Wygrala i powiekszyla :)
Nie wiem czy Ferguson tak szybko straci prace, w koncu jest symbolem MU, zywa legenda czerwonych diablow ,wiec nie bylbym taki pewien czy go zwolnia, juz predzej sam odejdzie. Ale widac, ze sir Alex nie ma juz kompletnie zadnych nowych pomyslow. Wyniki MU to potwiedzaja.
Dombroś pisze:a raczej kaptórki
jak juz to kapturki :D
Ostatnio zmieniony 29 paź 2005, 20:03 przez mimek, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Juv
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Juv » 29 paź 2005, 20:01

mimek pisze:Chelsea 4 - 2 Blackburn R. . Wygralo i powiekszylo
Zupełnie zapomniałem :roll:

Ferguson musi poważnie się zastanowić nad wzmocnieniami w linii pomocy , a może je rozwiązać sprowadzając Ballacka. Jednak o niego Manchester musi pożądnie powalczyć bo dużo klubów jest nim zainteresowanych.

EDIT:
A tymczasem już 4-0 :shock:

Awatar użytkownika
futbolowa
Czerwona Diablica
Reputacja: 2163
Kibicuję: RKS Raków + ManUTD
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 29 paź 2005, 20:06

4:0 :angry: :angry: :angry: :boje się:

No co ja mam na to powiedzieć? :warrior: :płacze:

Jezus, jaki pogrom. Ja nie wiem co się dzieje :angry2: :płacze:

Mam nadzieję, że to chwilowy kryzys...

Awatar użytkownika
Juv
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Juv » 29 paź 2005, 20:16

Na szczęście Ronaldo uratował honor i w ostatniej minucie strzelił honorowego gola dla Czerwonych Diabłów .
Ale jednak 4-1 to 4-1. Jak na taki klub jak ManU fatalny wynik :?

Awatar użytkownika
futbolowa
Czerwona Diablica
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 29 paź 2005, 20:19

4:1 to fatalny wynik nie tylko na ManU :? :?
Cholera jasna, chyba tego nie przeboleję :?

„Nasza przyszłość w tym sezonie zależy od naszych dwóch tegotygodniowych występów” - powiedział Edwin przed tym spotkaniem.
Klamka zapadła? :| :|

Awatar użytkownika
kibic_korony
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kibic_korony » 29 paź 2005, 20:56

Ja powtarzam kolejny raz ze czas sir Fergusona sie juz skonczyl, ja nie moge patrzec jak moj ulubiony klub (zaraz po Koronce) przgrywa w tak beznadziejnym stylu. To o czym oni marza o LM, strasznie zanizyl sie poziom ligi angielskiej Arsenal ogrywa kto chce, Liverpool jest w srodku tabeli, a ju MU traci punkty ze slabeuszami. ManUtd potrzebuje jakiegos wstrzasu, moze wygranej z jakims gigantem lub poprostu zmian na lawce trenerskiej :cry:

Awatar użytkownika
futbolowa
Czerwona Diablica
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 29 paź 2005, 21:03

Nie był to znowu taki słabeusz...
Ale z drugiej strony, drużyna z aspiracjami na Mistrza nie powinna przegryać z nikim i to w takim stylu :? :?

Od dwóch lat powtarzam, że nasz wielki symbol - Sir Alex Ferguson powinien pożegnać się z ManU. Pewnie chce odejść w glorii i chwale, ale nie tędy droga.
Powinien odejść trener, a wraz z nim nasze żywe legendy - Giggs, Keano, Scholes, Ole itd. itd. Trzeba zamknąć pewien rozdział. Lata świetności 'starej gwardii' i Fergiego minęły już dawno temu. Potrzeba nam świeżości i nowej siły. Inaczej powoli będziemy opadać na dno...

Awatar użytkownika
DeViL DaM
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DeViL DaM » 29 paź 2005, 21:13

KonieC!! KonieC pewnej ERY... Ery Sir Alexa Fergusona... az szkodami bylo patrzec na tego poczciwego staruszka :( podczas meczu, to musialo go bolec bardziej niz nas :( ale trzeba Panie Fergusonie spojrzec prawdzie w oczy, United juz pod Panska wodza nie bedzie tak swietnym klubem... Mecz widzialem i powiem jedno... LOL!! juz mi sie plakac nawt nie chce... :/

Awatar użytkownika
Rumeczek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rumeczek » 29 paź 2005, 21:19

MU rozbite... i to ile 4:1

w sumie nie spodziewałem się takiego obrotu sprawy. Jak już wcześniej wspomniał Devil Dam Era Fergusona w Mu dobiega końca. Może mi się wydaje ale od zakupu MU przez glazera Czerwone Diabły straciły troche na wartości, straciły rogi.. :P

Ogólnie nie jestem jakimś wielkim fanem tej druzyny, lecz wiem, że z tym klubem dzieje się coś niedobrego i dla dobra futbolu, dla tej pięknej dyscypliny byłoby lepiej aby ten kryzys jak najszybciej się skończył.. hehe..

Pozdrawiam

Awatar użytkownika
luk1208
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 29 paź 2005, 21:57

jak tak dalej pójdzie to MU moze nie zagrac w pucharach :!: to byłby prawdziwy szok dla kibiców :!:
Jak najszybciej pasuje zmienic trenera i dac swiezą krew na ławce bo inaczej w ciemnych barwach widze przyszłośc MU :(

Awatar użytkownika
kaczy
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 466

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 30 paź 2005, 0:10

luk1208 pisze:jak tak dalej pójdzie to MU moze nie zagrac w pucharach to byłby prawdziwy szok dla kibiców

Tym bardziej że bardzo ambitnie spisują sie takie kluby jak Wigan, Tottenham, Bolton czy Charlton ktore są przed diablami w tabeli .

Ostatnio Manu jest cieniem zespolu sprzed paru lat , i chyba trener zaplaci za to swoją posadą :?
Az trudno bedzie wyobrazic sobie następce Szkota :P

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 30 paź 2005, 0:18

kaczy pisze:luk1208 napisał:
jak tak dalej pójdzie to MU moze nie zagrac w pucharach to byłby prawdziwy szok dla kibiców

Tym bardziej że bardzo ambitnie spisują sie takie kluby jak Wigan, Tottenham, Bolton czy Charlton ktore są przed diablami w tabeli .
Wg mnie to jest bardzo realne ze takie druzyny MU, Arsenalu oraz Liverpoolu nie zagraja w przyszlym roku w lm - najmniejsze szanse na to ma Liverpool
Postawa Kogutow oraz Boltonu mnie zadziwia, graja ladnie a pozatym efektywnie, maja w kadrach bardzo wartosciowych zawodnikow, mysle ze bedzie zmiana warty jezeli chodzi o czolowke premiership, no oczywiscie Chelsea jest niekwestionowanym liderem

kaczy pisze:Ostatnio Manu jest cieniem zespolu sprzed paru lat , i chyba trener zaplaci za to swoją posadą
Az trudno bedzie wyobrazic sobie następce Szkota
Uwazam ze mimo wielkiego szacunku dla szkota i jego wynikow powinno sie go zwolnic juz 1-2 temu, MU gra coraz gorzej z roku na rok jak i na wlasnym podworku tak i na europejskich boiskach, ciezko jednak wskazac jego nastepce :!:
Ale taka zmiana mysle ze jest bardzo potrzebna temu zespolowi i wyszlaby mu na dobre

Awatar użytkownika
Anka
One I Love

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 30 paź 2005, 10:44

:shock:

Nieee noo, nie ma tak! To jakas Chelsea wygrywa ledwo z Blackburn jakimś, a MU sobie nie radzi z Middlesbrough. :x Coś strasznego!

Gra MU była fatalna, zarówno w defensywie co w ofensywie. Dziwi mnie to, że Ferguson nie usunie ze składu Ronaldo. Co z tego, że strzelił bramkę, jak grał fatalnie?

Roomeczek pisze:Może mi się wydaje ale od zakupu MU przez glazera Czerwone Diabły straciły troche na wartości, straciły rogi..
Nie mylisz się. Co z tego, że mają kupę kasy, skoro ich gra jest tragiczna... :? Jak tak dalej pójdzie, to w MU nie będzie ani pucharów europejskich, ani krajowych, ani dobrych piłkarzy, którzy uciekną z klubu, bo będą się bali zamordowania przez rozwścieczonych fanów. ;)

Pozdrawiam.

Zablokowany

Wróć do „Anglia”