Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marq » 25 paź 2005, 21:24
Marq
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Juv » 25 paź 2005, 21:27
Marq pisze:Stadio Tamoil
Juv
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marq » 25 paź 2005, 21:31
Tylko podałem przykład firmy!Juv pisze:Marq pisze:Stadio TamoilNie wyobrażam sobie takiej nazwy stadionu
![]()
Okropna nazwa jak dla jakiegoś obiektu.
Marq
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mesajah » 25 paź 2005, 21:35
niestety:(Marq pisze:Jakby go nazwali np. Stadio Tamoil to do kasy klubu wpłynęło by ze 200 mln, a Moggi takiej okazji raczej nie przepuści.
a stadion to nie jest obiektJuv pisze:Nie wyobrażam sobie takiej nazwy stadionu
Okropna nazwa jak dla jakiegoś obiektu.
Diamen23 pisze:albo "Delikatesy Arena" , grrr...
mesajah
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diamen23 » 25 paź 2005, 21:37
Diamen23
Post Wyświetl pojedynczy post autor: veelden^ » 25 paź 2005, 21:39
to niech kibice zrobia sciepe i sfinansuja budowe to beda mogli sobie nazwac stadion jak chca. ludzie - myslciekupa69 pisze:i jak tu sie nie wkurzyćteraz widać jak w naszym klubie liczy sie zdanie kibicow, nie po to obiecano nazwanie stadionu imieniemem Grande Agniellego, żeby teraz nosil on nazwe jakiegoś sponsora
![]()
Wiem, że światem rządzi biznes ale w ten sposób klub odwraca sie od kibiców, ktorzy wtedy w ramach protestu przestana chodzić na nowy stadion, ciekawy jestem kto wtedy bedzie chodzic na mecze
veelden^
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Juv » 25 paź 2005, 21:42
źle się wysłowiłemkupa69 pisze:a stadion to nie jest obiekt
Ale Allianz Arena trochę lepiej brzmi od Tamoil Arenaveelden^ pisze:Zreszta zobaczcie sobie na Allianz Arena - nikomu nie przeszkadza nazwa tylko kazdy podziwia piekno tego stadionu i oto chodzi.
Juv
Post Wyświetl pojedynczy post autor: veelden^ » 25 paź 2005, 21:45
no fakt, ale zawsze mozemy sobie skrocic nazwe na "Arena T"Juv pisze:Ale Allianz Arena trochę lepiej brzmi od Tamoil Arena
veelden^
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mesajah » 25 paź 2005, 21:46
wiem ze przebudowa stadionu to bardzo kosztowna inwestycjaveelden^ pisze:to niech kibice zrobia sciepe i sfinansuja budowe to beda mogli sobie nazwac stadion jak chca. ludzie - myslcie to jest ogromna inwestycja i klub nie poradzi sobie bez sponsora. na jakim swiecie wy zyjecie myslicie, ze przebudowa takiego stadionu to 1mln EURO? Niestety - tak prosto nie jest. Zreszta zobaczcie sobie na Allianz Arena - nikomu nie przeszkadza nazwa tylko kazdy podziwia piekno tego stadionu i oto chodzi.
mesajah
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Juv » 25 paź 2005, 21:50
Zawszę mogą dojść do porozumienia w takim sensie żewiem ze przebudowa stadionu to bardzo kosztowna inwestycja Juventus potrzebuje sponsora żeby doplacil do jego budowy, ale zarzad zlozyl obietnice ze bedzie sie nazywal imieniem Agnellich i mam nadzieje ze bedzie jakis kompromis np Tamoil stadiom imienia braci Agnielich czy coś
Juv
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mesajah » 25 paź 2005, 21:56
wtedy to bym im sie nie opłacało wybulać tej kasy.Juv pisze:Zawszę mogą dojść do porozumienia w takim sensie że
stadion Agnellich , a np.jakaś kawiarenka Tamoil (ropa zamiast kawy )
mesajah
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Juv » 25 paź 2005, 22:00
Masz rację, jeszcze trochę mniej niż rok czasu i dużo rzeczy może się zmienić.kupa69 pisze:Caly czas piszemy tu o 'Tamoil' ale nie wiadomo czy tak rzeczywiscie bedzie nazywal sie nasz stadion, ceny ropy moga spadnąc i wtedy moze byc nieciekawie
Juv

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 26 paź 2005, 22:43
luk1208
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 26 paź 2005, 23:10
Tomusmc
Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 26 paź 2005, 23:11
no i Juve pobił własny rekord zwyciest pod rząd, dzisiejsza wygrana to juz 9
bagg
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio