Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 27 kwie 2011, 22:57
Morrow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: EuGeniusz » 27 kwie 2011, 22:57
Tak zrobił progres,szczególnie jak sędzia wyp...la już w 20 min.zawodnika za dwa faule.już Tottenhamu byście nie przeszli bez sędziego.EnJoy's pisze:Kurcze, szkoda mi Marcelo bo przy bramce się pośliznął i tak poszło podanie, a grał cały świetny mecz, RealFan ostatnio pisał, że zrobił kapitalny progres, rzeczywiście trzeba to przyznać, może dziś w ofensywie nie tak jak z Lyonem, ale w defensywie prawie bezbłędny.
Marcelo dla mnie najlepszy piłkarz dzisiaj.
EuGeniusz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Slim91 » 27 kwie 2011, 22:57
To była ironiaEnJoy's pisze:Marcelo dla mnie najlepszy piłkarz dzisiaj.
Oddali nam Ibrę, który w tym sezonie pomógł bardzo.Pawel875 pisze:tak mnie zastanawia czemu masa Milanistów nic nie ma do Barcelony w przeciwieństwie do całego forummówię poważnie, Barcelona ma sporo antyfanów, ale jak widać z Milanu już nie.
Slim91

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 27 kwie 2011, 22:58
bartbuks

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 27 kwie 2011, 23:00
Kluchman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 27 kwie 2011, 23:01
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pawel875 » 27 kwie 2011, 23:02
aż zebrało mi się na negatywne wspomnieniaRzygać już się chce tym przepychaniem Barcelony przez sędziów
Pawel875

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 27 kwie 2011, 23:03
bartbuks

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 27 kwie 2011, 23:04
Salas11

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enjo » 27 kwie 2011, 23:06
To wytłumacz czemu Barcelona ma antyfanów ? Pytam serio bo absurdalne jest dziwienie się temu, że mnie czy innemu Milaniście podoba się gra Barcelony i nie ważne czy RealFan wyśmieje 2346 podań, ale jest to skuteczne bo jakby nie patrząc to wygrali mecz.Równie dobrze można napisać ironizując - Hala long ball i liczenie na szczęście.Pawel875 pisze:tak mnie zastanawia czemu masa Milanistów nic nie ma do Barcelony w przeciwieństwie do całego forummówię poważnie, Barcelona ma sporo antyfanów, ale jak widać z Milanu już nie.
Enjo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: arek_ahig » 27 kwie 2011, 23:07
arek_ahig
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Arwin » 27 kwie 2011, 23:07
Ale głupoty gadasz, aż głowa małaEuGeniusz pisze:Tak zrobił progres,szczególnie jak sędzia wyp...la już w 20 min.zawodnika za dwa faule.już Tottenhamu byście nie przeszli bez sędziego.EnJoy's pisze:Kurcze, szkoda mi Marcelo bo przy bramce się pośliznął i tak poszło podanie, a grał cały świetny mecz, RealFan ostatnio pisał, że zrobił kapitalny progres, rzeczywiście trzeba to przyznać, może dziś w ofensywie nie tak jak z Lyonem, ale w defensywie prawie bezbłędny.
Marcelo dla mnie najlepszy piłkarz dzisiaj.
.
Arwin
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 27 kwie 2011, 23:07
Kamil232
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 27 kwie 2011, 23:07
MGiggs
Post Wyświetl pojedynczy post autor: KajoFC » 27 kwie 2011, 23:08
KajoFC
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio