To Totti ma isc z Owsiakiem organizowac jakams Orkiestre Pomocy Switaecznej i grac na gitarze :O ahhhh ta wielkanocYukasz pisze:Totti niech idzie na OPŚ i od początku będzie grała gitara.
Dobrze ze ROma wygrala

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 16 mar 2008, 7:32
To Totti ma isc z Owsiakiem organizowac jakams Orkiestre Pomocy Switaecznej i grac na gitarze :O ahhhh ta wielkanocYukasz pisze:Totti niech idzie na OPŚ i od początku będzie grała gitara.
czeher

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Totnik_ASR » 16 mar 2008, 10:26
Totnik_ASR

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 16 mar 2008, 10:29
Jeśli chodzi Ci o bramkarza, to gdyby nie on, to przegralibyście, i to pewnie. Rewelacyjnie bronił, cichy bohater meczu.Totnik_ASR pisze:Doni i Mirko reszta chyba jescze leczy kaca po Realu
Wilmore

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Totnik_ASR » 16 mar 2008, 12:30
Totnik_ASR

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 16 mar 2008, 12:31
Mea culpa, nie zauważyłem.Totnik_ASR pisze:to przeciez pisze ze Doni i Mirko to jedyni pilkarze co grali Neutral
Wilmore

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diablo_ASR » 16 mar 2008, 12:57
Diablo_ASR
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 16 mar 2008, 13:06
Na Bałkanach to chyba się pije śliwowicę, przynajmniej Franek Dolas taką piłTotnik_ASR pisze:Gralismy piach. Doni i Mirko reszta chyba jescze leczy kaca po Realu, bo Mirek z Balkan to sie najszybciej zregenrowal.
Yukasz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 16 mar 2008, 13:08
Doni. MEGA FUKS, ale wybronił. Zresztą w ogóle cały mecz bronił świetnie.Yukasz pisze: Jak Kaka w II poł strzelał kilka minut przed zdobyciem bramki to obronił Doni wystawiając prawą rękę czy Kaka uderzył w słupek/poprzeczkę Question Z transmisji wydawało mi się że to Doni i był to mega fuks ale chciałbym się upewnić Razz
Wilmore

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Totnik_ASR » 16 mar 2008, 18:12
jesli piszesz o Cicinho to ja dostaje palpitacji jak widze jego gre w obronie.. Pato go wkrecil az milo.. dla mnie to pomocnik nie obroncaDiablo_ASR pisze:a DDR to co, bąki zbijał?
Totnik_ASR

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 16 mar 2008, 18:18
RóżA

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 16 mar 2008, 20:10
Szybko to spostrzegliscieTotnik_ASR pisze:jesli piszesz o Cicinho to ja dostaje palpitacji jak widze jego gre w obronie.. Pato go wkrecil az milo.. dla mnie to pomocnik nie obronca
Kluchman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Totnik_ASR » 16 mar 2008, 20:20
Totnik_ASR
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 19 mar 2008, 23:14
kaczy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 19 mar 2008, 23:34
(L)oczkerson
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 19 mar 2008, 23:52
Raczej to Inter nie wykorzystał okazji aby po raz n-ty w tym sezonie zapewnić sobie mistrzostwo bo ich strata punktów jest większą niespodzianką niż porażka Romy w derbach.kaczy pisze:Roma w derbach Rzymu 2-3 w tubę Smile Inter zremisował dzisiaj, więc zamiast wykorzystać tą wpadkę Rzymianie dołożyli jeden punkcik do straty nad Nerrazurri .
Yukasz
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio