Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 09 lis 2008, 15:37
red85
Post Wyświetl pojedynczy post autor: KajoFC » 09 lis 2008, 16:31
KajoFC

Post Wyświetl pojedynczy post autor: przemo_ciesiel » 10 lis 2008, 19:21
przemo_ciesiel

Post Wyświetl pojedynczy post autor: PubuśBubuś » 10 lis 2008, 21:08
Innej opinii z twoich ust prawdopodobnie nie usłyszymyprzemo_ciesiel pisze:Chelsea wygrała zasłużenie
Nawet gdyby strzelił ją ręką, i tak byś powiedział, że strzelił ją kolanem.przemo_ciesiel pisze:Oglądałem chyba z 10 razy tę bramkę i Anelka strzelił ją kolanem.
PubuśBubuś

Post Wyświetl pojedynczy post autor: przemo_ciesiel » 15 lis 2008, 19:38
przemo_ciesiel

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 23 gru 2008, 14:10
Cris7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: majer13 » 23 gru 2008, 14:23
majer13

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 23 gru 2008, 14:50
piotrcies

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 23 gru 2008, 15:49
O tak. W tej sytuacji bardzo blisko szczęśliwego zakończeniapiotrcies pisze:Ja piłkę w bramce widziałem po strzale Fellainiego po podaniu Baines'a, ale strzał minimalnie chybiony.
Nie mam miarki w oczach, podobnie jak Ballack, ale również miałem wrażenie, że mur stał zdecydowanie za blisko. Nie zmienia to jednak faktu, że Ballack nie ma prawa pouczać sędziego i zasłużenie otrzymał żółtą kartkę.majer13 pisze:PS. Najbardziej w meczu podobała mi się żółta kartka dla Ballacka
Cris7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: majer13 » 23 gru 2008, 17:44
Oczywiście mas racje ale sama sytuacja bardzo śmiesznaCris7 pisze:Nie zmienia to jednak faktu, że Ballack nie ma prawa pouczać sędziego i zasłużenie otrzymał żółtą kartkę.
majer13

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 23 gru 2008, 23:07
majer13 pisze:Oczywiście mas racje ale sama sytuacja bardzo śmiesznaCris7 pisze:Nie zmienia to jednak faktu, że Ballack nie ma prawa pouczać sędziego i zasłużenie otrzymał żółtą kartkę.EOT
Cris7
Post Wyświetl pojedynczy post autor: KajoFC » 13 sty 2009, 9:57
info chelsea.plRoman Abramowicz dał Scolari'emu osiem tygodni, które mają zadecydować o przyszłości Brazylijczyka na Stamford Bridge.
Jeżeli gra The Blues nie ulegnie poprawie były selekcjoner reprezentacji Portugalii pożegna się z ławką trenerską Chelsea, wraz z nim prace miałby stracić szef skautów Frank Arnesen.
W dodatku tylko sześciu zawodników może być spokojnych o swoją przyszłość na Stamford Bridge: Petr Cech, John Terry, Frank Lampard, Ashley Cole, John Obi Mikel i Michael Essien.
W czasie tych ośmiu tygodni Chelsea zmierzy się m.in. w powtórzonym meczu FA Cup z Southend, w Premiership z Liverpoolem i Aston Villą oraz w Lidze Mistrzów z Juventusem.
KajoFC
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 17 sty 2009, 17:24
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 17 sty 2009, 17:59
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 17 sty 2009, 18:01
mistyk
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio