Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 18 mar 2006, 13:11
Zico_FCI
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 18 mar 2006, 14:38
Babel pisze:Dostałeś WP ode mnie za "legiunie"
Martinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 18 mar 2006, 15:10
Babel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diamen23 » 18 mar 2006, 15:19
ty też?babel pisze:Za chwile wyjeżdzam na impreze do Jarzynowego grodu
Diamen23
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 18 mar 2006, 15:27
A kto oprócz mnie?ty też?
Babel

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Youth Mesiash » 24 mar 2006, 20:26
Youth Mesiash

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 24 mar 2006, 20:30
Za to, ze wykasowales to co napisalem w Twoim poscie o tu.Youth Mesiash pisze:Ja mam takie pytanko....za co dostałem 2 WP
Krzysztof Jarzyna

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Youth Mesiash » 24 mar 2006, 20:35
Youth Mesiash
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cai » 25 mar 2006, 19:15
Cai pisze:świeżo wykurwanego piłkarza
Ładnie witacie nowego forumowicza. Moge przynajmniej wiedzieć za co dostałem ostrzeżenie? Bo chyba nie za to, że "zjadłem" jedną literkę w słowie...WP //maestro
Cai
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mich@lG » 08 kwie 2006, 18:14
Mich@lG
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marq » 08 kwie 2006, 22:21
Marq
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 08 kwie 2006, 22:24
pozwolę sobie się wtrącic [juz tak mam ]Marq pisze:Za przekręcanie nazwiska piłkarza jest chyba jedno wp więc przypadkiem nie pozwalasz sobie za dużo?
pewnie chce się ciebie jak najszybciej pozbyc i wcale się nie dziwięMarq pisze:więc przypadkiem nie pozwalasz sobie za dużo?

uważaj bo jeszcze za przekręcenie nicka moda dostanieszMarq pisze:Nigazz?
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 08 kwie 2006, 22:27
No rozkozaczył się skubany, ja bym dał w pysk cfaniakowi, coby se nie pozwalał. Ale mi się odruchowo klika parę razy, więc dobrze, że nie ja zauważyłem.Marq pisze:Chcem wiedzieć czemu za napisanie Ca$$ano dostałem aż 2 wp. Nigazz?
Za przekręcanie nazwiska piłkarza jest chyba jedno wp więc przypadkiem nie pozwalasz sobie za dużo?
petru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 08 kwie 2006, 22:31
Jak będziesz pewny, że tak właśnie jest i poprzesz to jakimś solidnym dowodem to odezwij się jeszcze raz.Marq pisze:Za przekręcanie nazwiska piłkarza jest chyba jedno wp
Do kolegów z piaskownicy możesz tak mówić. Ja tam sobie nie życzę.Marq pisze:więc przypadkiem nie pozwalasz sobie za dużo?
Jakbym się uparł to za całokształ mógłbym obdarować Cię kolejnymi dwoma WP i to byłby koniec Twojej kariery na forum.Marq pisze:Nigazz
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marq » 08 kwie 2006, 22:37
A ty jesteś pewny że za napisanie źle nicka piłkarza jest 2 wp? Może poprzesz to jakims dowodem że za takie coś jest 2 wp?Jak będziesz pewny, że tak właśnie jest i poprzesz to jakimś solidnym dowodem to odezwij się jeszcze raz.
Sobie nie życzysz?? Dlatego że jesteś modem i kozaczysz...Do kolegów z piaskownicy możesz tak mówić. Ja tam sobie nie życzę.
Nie masz co mnie straszyć wpJakbym się uparł to za całokształ mógłbym obdarować Cię kolejnymi dwoma WP i to byłby koniec Twojej kariery na forum.
Już zaakcpetowalem twoją decyzję o daniu mi dwóch wp i nie chcem się kłócić.Idź i nie grzesz więcej.
Marq
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio