AC Milan (zbiorczy)(cz.2) - Strona 1458

Piłka nożna we Włoszech: Serie A, Serie B i Coppa Italia | Kluby (Juventus, AC Milan, Inter, Napoli | Reprezentacja Włoch) (Squadra Azzurra | Transfery | Inne wydarzenia związane z włoską piłką nożną

Kto powinien być trenerem Milanu w przyszłym sezonie?

Sérgio Conceição
3
17%
Antonio Conte
2
11%
Massimiliano Allegri
6
33%
Gian Piero Ventura
4
22%
Fatih Terim
2
11%
Inny Włoch
1
6%
Inny straniero
0
Brak głosów
Awatar użytkownika
Emerald
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 0

Re: AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Emerald » 18 lip 2012, 16:51

KajoFC pisze:Szansa na wybieganie w podstawowej 11 swojego ulubionego klubu niż przesiadywanie na ławce w City może być nie do odrzucenia dla Edina.
A moze mi ktos powiedziec skad to przeswiadczenie jakoby ulubionym klubem Dzeko byl Milan, ktore pojawialo sie juz w kilku wypowiedziach.

Nie zebym zaprzeczal, ale jestem ciekaw.

Slim91
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 493

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Slim91 » 18 lip 2012, 16:56

Widzę, że Mazur odleciał. Polecam powrócić na ziemię i przejrzeć na oczy. Na obecną chwilę mamy każdą gorszą pozycje od Juve. Bramkarz bez porównania. Do tego Abate tu nie chodzi o to, że nie będzie miał tak słabego drugiego sezonu(ja osobiście bym się nie zdziwił) tylko to, że już NIGDY nie będzie miał takiego dobrego jak miał w sezonie mistrzowskim. Blondyn jest słaby. Szwajcar z Juve dużo lepszy. Następnie pisanie, że Mexes jest na poziomie Kielona jest po prostu śmieszne o ile się nie mylę to on zawalił gola na 2:1 z Violą. Później Barzagli > Acerbi. Nie wiem czemu stwierdzasz, że wskoczy na poziom Barzagliego. Do tego nasi rezerwowi nie szaleją, a w Juve wyglądają znacznie lepiej. Jeszcze Armero lada dzień ma u nich się zjawić. Pomoc u nas wygląda o wiele słabiej. Z ciekawszych graczy mamy Montolivo i Nocerino, oni Vidala, Asamoaha, Pirlo oraz Islę i Marchisio. W napadzie też jakoś po stronie Juve. Obie drużyny nie mają typowego goleadora. My mamy Faraona, Cassano, Robsona i Pato(choć nie wiem czy jest sens w ogóle go liczyć :lol: ) - wrak piłkarza, nic więcej. Na dniach w Juve ma być Jovetić.

Damiao na pewno u Nas nie zagra. Czemu :?: Cena powyżej 25 mln euro.L

Berbatova u Nas nie chcę. Wolę Edina Dzeko, a na ściągnięcie 2-óch nie ma co liczyć. Największym wzmocnieniem Milanu byłoby pożegnanie bungacza, bo dopóki on będzie nie ma co liczyć, że Milan będzie naprawdę dobrym klubem.

Emerald, było co najmniej kilka jego wypowiedzi, że Milan jest jego ulubionym klubem.

e:Rozpadamy się jak Juve po spadku do Serie B, k*rwa tylko, że my nie spadliśmy :roll:

e2:Leonardo jest jak Grzesiu lato. W piłkę grał dobrze, późniejsze dokonania w footballu to dno.
Ostatnio zmieniony 18 lip 2012, 17:28 przez Slim91, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
KajoFC
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 60

Post Wyświetl pojedynczy post autor: KajoFC » 18 lip 2012, 17:12

Emerald pisze:
KajoFC pisze:Szansa na wybieganie w podstawowej 11 swojego ulubionego klubu niż przesiadywanie na ławce w City może być nie do odrzucenia dla Edina.
A moze mi ktos powiedziec skad to przeswiadczenie jakoby ulubionym klubem Dzeko byl Milan, ktore pojawialo sie juz w kilku wypowiedziach.

Nie zebym zaprzeczal, ale jestem ciekaw.
Jak jeszcze grał w Wolfsburgu i pojawił się temat przejścia do Milanu Dzeko powiedział, że Milanowi kibicuje od dziecka od kiedy zaczął oglądać mecze w TV i bardzo by się cieszył, gdyby do nich dołączył.

Kniaź
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kniaź » 18 lip 2012, 17:28

Mam jedno zasadnicze pytanie, a mianowicie skąd Juve bierze pieniądze na te wszystkie transfery. Przecież oni wydają wielkie pieniądze przez ostatnie lata na budowę zespołu. Wiem, że te forum jest poświęcone AC Milan, ale poprostu mnie to ciekawi.

Awatar użytkownika
Emerald
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Emerald » 18 lip 2012, 17:29

Kniaź pisze:Mam jedno zasadnicze pytanie, a mianowicie skąd Juve bierze pieniądze na te wszystkie transfery. Przecież oni wydają wielkie pieniądze przez ostatnie lata na budowę zespołu. Wiem, że te forum jest poświęcone AC Milan, ale poprostu mnie to ciekawi.
To skoro Cie ciekawi nie mozesz wejsc na watek juventusu?

Awatar użytkownika
Boromir
Shadow stalker
Reputacja: 6655

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 18 lip 2012, 17:30

Emerald pisze:A moze mi ktos powiedziec skad to przeswiadczenie jakoby ulubionym klubem Dzeko byl Milan, ktore pojawialo sie juz w kilku wypowiedziach.
Obrazek

Między innymi stąd się wzięło.

Slim91
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 493

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Slim91 » 18 lip 2012, 17:32

Kniaź pisze:Mam jedno zasadnicze pytanie, a mianowicie skąd Juve bierze pieniądze na te wszystkie transfery. Przecież oni wydają wielkie pieniądze przez ostatnie lata na budowę zespołu. Wiem, że te forum jest poświęcone AC Milan, ale poprostu mnie to ciekawi.
Ich prezes wygrał w totka rekordową(we Włoszech) pulę 168 mln euro kiedy grali w Serie B :wink:

Kniaź
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kniaź » 18 lip 2012, 17:35

HAHAH, tak właśnie myślałem:) Dzięki chłopaki z info:)

Awatar użytkownika
wloski
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 982
Kibicuję: Edukacjii Clonera

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wloski » 18 lip 2012, 17:44

Ostatnim piłkarzem, któremu wierzę, że trafił do danego klubu i był jego kibicem jest Jerzy Dudek, reszta to jakieś [k****] O$ZUKAŃCY którzy widzą tylko jedno. Gilardino, Veratti też kibice Juventusu, nawet Jankulovski nim jest, a nigdy nie powąchali nawet treningu Starej Damy, więc wierzenie, że Dzeko jest kibicem Milanu na prawdę sami wiecie, że niczego nie przesądza. Oczywiście, życzę wam, żebyście go sprowadzili, bo to będzie gwiazda ligi, a jak wiemy, parę pouciekało do PSG... gdzie kochają jakoś dziwnie włoskie klimaty.

Awatar użytkownika
Marq
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marq » 18 lip 2012, 17:46

FIAT, Agnelli, sponsorzy i mądrze prowadzony klub. Ot co.

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3334

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 18 lip 2012, 18:33

Darujcie sobie te porownania przynajmniej do zakonczenia okienka transferowego.

Stalo sie i pozostaje mi tylko pozegnac Silve i Zlatana.

Mam nawet przygotowane dobre zdjecie na okolicznosc odejscia tego drugiego.

Obrazek

Ladne slowa Ibry o Milanie na jego pierwszej konferencji prasowej jako zawodnika PSG.

Teraz PSG pozamiata nad Sekwana. Podobnie jak swego czasu Bayern w lidze niemieckiej gdy przyszli Ribery i Toni.
W LM tez moga namieszac chyba ze dopadnie ich przypadlosc MC z ubieglego sezonu.

Awatar użytkownika
rekinho
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 958

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rekinho » 18 lip 2012, 18:39

Ladne slowa Ibry o Milanie na jego pierwszej konferencji prasowej jako zawodnika PSG.
możesz przytoczyć?

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3334

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 18 lip 2012, 18:41

rekinho pisze:
możesz przytoczyć?
"The only thing I want to say about Milan is that they gave me my smile back. They helped me and my family. I don't want to throw a shadow at Milan, I want to remember the club in a positive way. It's a big club, that's managed with me and without me in the past, I wish them best of success. I have nothing bad to say about Milan, that's not in my head."

Awatar użytkownika
mete
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 730

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 18 lip 2012, 19:36

Z tego co widze to Milan jak i inne kluby Serie A nie maja po co przystepowac do sezonu. Juventus juz 18 lipca wygral latwe scudetto a nawet jeszcze nie ma konca mercato ani nawet rozlosowanego terminarza.
Wiedziałem, że ten argument w końcu padnie, no ale cóż, tonący brzytwy się chwyta.
Jaki tonacy? Bo Milan sprzedal dwoch graczy? Jeszcze jest poltora miesiaca czasu. Spokojnie. Trole z innego tematu sie zlecieli to sie im odpisuje na ich poziomie. Dziwne, ze jak nie bylo transferow ani wynikow to robili syf tylko na glownej.

Awatar użytkownika
Marq
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marq » 18 lip 2012, 19:49

A to są jakieś inne kluby w Serie A, które miały walczyć o mistrza? Chyba nie. Milan sprzedał dwóch swoich najlepszych piłkarzy, dwie swoje największe gwiazdy, szkielet zespołu. Staczacie się po rowni pochyłej, bo przypominam, że w tym sezonie solidny Van Bommel wam nie pomoże, czy też jakiś Seedorf, który mimo wszystko jakiś poziom i rotację zapewniał. Morale po pozbyciu się Silvy i Zlatana zapewne wysokie nie będą, więc kibice Juve mają prawo czuć pewnosć w tym wypadku.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Włochy”