Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berele Lewartow » 18 lip 2012, 21:49
Berele Lewartow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marq » 18 lip 2012, 22:35
Mi jest wstyd za Ciebie jak sobie przypomnę poprzedni sezon. Na półmetku, gdy Juventus był liderem pisałeś, że absolutnie nie mamy szans na tytuł bo Milan jest lepszy, a nawet Napoli ma większy potencjal. Później w okolicach 25 kolejki pisałeś to samo. Tym się różnimy. Ja od pierwszej kolejki wierzyłem w Scudetto, bo jestem kibicem Juventusu i "my" tak już mamy. Jestem pewny siebie? To chyba dobrze, bo pewność siebie to dobra cecha pomagająca w życiu.Wstyd mi troche, że niektórzy kibice Juve już rozdają mistrzostwo, gdy jeszcze sezon sie nie rozpoczął. Do zdobycia tytułu potrzeba rozegrać 38 spotkań i koniecznym jest zdobycie jak największej ilości punktów, ale do tego jeszcze bardzo bardzo daleko.
Marq
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ozob » 18 lip 2012, 23:11
ozob
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marq » 18 lip 2012, 23:13
Marq
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ozob » 18 lip 2012, 23:33
ozob

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 18 lip 2012, 23:54
Wilmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ozob » 19 lip 2012, 0:15
Masz na myśli Vargasa? Pewnie badali jego sytuacje w klubie, a także ewentualne zainteresowanie najwiekszego rywala w walce o mistrza. Nie ma co wyciagać zbyt pochopnych wyobrażeń.Wilmore pisze:Ciekawi mnie, co tam robił dyrektor Fiorentiny. Viola ma obecnie tylko jednego interesującego piłkarza.
Obok tej kolacji dyrektor sportowy Violi spędził ponad godzinę na rozmowach z Gallianim i Allegri na osobności. Podoba mi się to. Kompletnie się takiego spotkania nie spodziewałem, potwierdziło to parę dobrych źródeł, więc jestem optymistą. Nie umawia się z dwiema najważniejszymi osobami z klubu na ponad godzinę, by wymienić uprzejmości.
ozob

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wloski » 19 lip 2012, 0:20
wloski

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 19 lip 2012, 0:41
Wilmore

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MazurXIII » 19 lip 2012, 9:07
Marq pisze:Szkoda, że tyle lat hegemonii nie nauczyło Cię pewności siebie i to czym jest Juventus w Serie A.
Tęsknota za...'hegemonią' wypracowana głównie na oszustwie.Jakie to słodkie.Ozdobny pisze:Z całym szacunkiem i już na zakończenie tej durnej dyskusji. Rożnica między tym Juve a tamtym jest jeszcze dość duża choć obecny zarząd wydaje się, że robi wszystko, aby ten dystans zmniejszyć i co najważniejsze narazie im to zgrabnie wychodzi na przkór naszym wrogom.
MazurXIII

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 19 lip 2012, 10:29
Szkoda, że tyle lat hegemonii nie nauczyło Cię pewności siebie i to czym jest Juventus w Serie A.
gilardino11

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wloski » 19 lip 2012, 11:53
wloski
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 19 lip 2012, 13:16
Chlopaczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: KajoFC » 19 lip 2012, 15:36

KajoFC

Post Wyświetl pojedynczy post autor: grzegorzfcb » 19 lip 2012, 16:22
grzegorzfcb
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin