Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 21 lip 2016, 22:44
red85
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 21 lip 2016, 23:01
Albo sprzedanie Welbecka, Van Persiego, Hernandeza i zostawienie w napadzie tylko grubego Rooney'a? Kamil232
Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 21 lip 2016, 23:39
red85

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czarny samael » 21 lip 2016, 23:42
Widzisz, ja uważam że taki zawodnik na 8-ce i tak jest lepszy od innych realnych 8-ek i dlatego sens sportowy widzę.
czarny samael
Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 21 lip 2016, 23:51
I tak samo było z Fellainim, AdM oraz Matą. Kupowaliśmy, bo "gorzej być nie mogło". Chodzi mi o sposób myślenia, który doprowadził nas do sytuacji, w której obecnie się znajdujemy. Oczywiście, czas może pokazać, że po ewentualnym transferze wszystko jakoś zagra, ale...to oczywiste, że przy tak olbrzymiej kwocie i takich okolicznościach stawia się znaki zapytania.
Że co? Po pewnym okresie gdziekolwiek był ustawiony był słaby.Di Maria był źle ustawiany i co odbiło LVG żeby tak go stawiać, to nie wiem.
Na to liczę, bo dla poprzedników to nie było tak oczywiste.Jak Rooney będzie zawodził, to przecież Jose i tak będzie próbował innych opcji.
red85
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 21 lip 2016, 23:54
Mourinho, czy ktokolwiek inny ma tutaj najmniejsze znaczenie. Wierzyć bez cienia wątpliwości to mogłem w Fergiego, bo sobie na to zasłużył. Wszyscy inni muszą na to zapracować. A jak coś wydaje się dla mnie bez sensu to o tym piszę. Proste.
Kamil232

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czarny samael » 22 lip 2016, 0:00
Fellaini wyglądał na możliwe dobre uzupełnienie. ADM był jednak kupowany do 4-3-3, a że LVG użył 3 różnych ustawień podczas swojego pobytu na OT, to rzecz nie do przewidzenia niestety. A Mata miał być 11 lub 10 i był
Nie chce mi się do tego wracać, wiesz że nie jestem aż tak krytyczny wobec Angela jak większość
Ja wcale nie jestem mocnym zwolennikiem tego transferu. Nie podoba mi się jaka presja z miejsca zostanie nałożona na drużynę.
czarny samael
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Frosty » 22 lip 2016, 16:15
Frosty
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 22 lip 2016, 20:05
MGiggs
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maxskr » 23 lip 2016, 9:09
maxskr
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 23 lip 2016, 9:24

Morrow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: League » 23 lip 2016, 11:48
League
Post Wyświetl pojedynczy post autor: HMK » 23 lip 2016, 11:53
HMK
Morrow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 23 lip 2016, 14:39
A że czasy są jakie są to i ceny rosną. 13 lat temu kretyństwem wydawało się wydanie na środkowego obrońcy Ryjo 30 baniek, po kilkunastu latach jego kariery u nas wygranych trofeach nikt chyba nie żałuje wydanej kasy. Teraz kretyństwem wydaje się 120 baniek na Pogbe, za kilka lat mam nadzieje, a wręcz jestem przekonany casus się powtórzy(a nawet jak odejdzie wcześniej to tylko do jednego klubu Realu i za większą kasę). A podejrzewam, że podobnie jak z Ryjo już za parę lat okaże się, że kwota wcale nie z kosmosu a że tak powiem typowa jak za gwiazdę. Wobec nowe kontraktu Angoli i kasy którą dysponują jak wkleili poprzednicy wyżej 120 baniek dla nas teraz, to tyle ile kilkanaście lat temu 30. Świat poszedł do przodu i inni będą już niedługo płacić tyle samo.
Kamil232
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio