Arsenal FC (zbiorczy) - Strona 147

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Nowym trenerem Arsenalu po Emerym powinien zostać...

Ljunberg
2
8%
Vieira
1
4%
Pochettino
2
8%
Allegri
4
17%
Marcelino
2
8%
Nuno Espírito Santo
0
Brak głosów
Ancelotti
0
Brak głosów
Arteta
10
42%
Benitez
3
13%
ktoś inny
0
Brak głosów
Awatar użytkownika
RóżA
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 10 lip 2006, 22:45

brylancik, ale Hatem nie gra tylko na prawej flance. Szczególnie w tym sezonie, po odejściu De Jonga, stosunkowo często grywał również na środku, dyrygując grą swoich kolegów z obrony, i całkiem dobrze mu to szło. Poza tym, skoro jest dostępny za free, to czemu nie :> Trzydziestka to najlepszy wiek dla obrońcy, więc nie widzę przeszkód :wink:

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2447
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 10 lip 2006, 22:46

fieldy pisze:Teraz słychac głosy, ze Buffon także jest w kręgu zainteresowań, a ma przeciez już trzydziestkę.
Bramkarz to trochę inna para skarpetek. On może grać dobrze nawet do czterdziestki, nie to co gracze z pola choć i tam są wyjątki :D

Może trochę przesadziłem ale nie widziałem do tej pory aby Wenger kupował tak wiekowych zawodzników jak Tunezyjczyk. 30 lat to może nie aż tak stradsznie dużo lecz na Arsenal w ostatnim czasie to byłby prawie emeryt :lol: Zainteresowania jego osobą jednak nie ma więc temat przynajmniej narazie jest nieaktualny.

Awatar użytkownika
RóżA
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 10 lip 2006, 22:54

RealFan pisze:Zainteresowania jego osobą jednak nie ma więc temat przynajmniej narazie jest nieaktualny.

Zainteresowanie było i zapewne dalej jest, ale na razie cisza prasowa :wink: Pojawiały się domniemane wypowiedzi zarówno Wengera o chęci sprowadzenia Trabelsiego, jak i samego zainteresowanego o chęci gry dla nas :wink: Także wiesz- wszystko jest możliwe :wink:

Awatar użytkownika
Duch
Entuzjasta Kraftu
Entuzjasta Kraftu
Reputacja: 196

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 10 lip 2006, 23:16

Trabelsi w Arsenalu - jak dla mnie sprawa mało realna, bo po prostu zupełnie go nie widzę w tej drużynie, ale nigdy nic nie wiadomo

Ostatnio gdzieś też czytałem, że Appiah miałby zawitać na Emirates Stadium ale też traktuje to bardziej jako plotkę

Co do Buffona, to mamy jeszcze Lehmanna przez rok i nie wydaję mi się, żeby ktoś z tej dwójki chciał siedzieć na ławie, więc raczej też transfer bardzo mało prawdopobny, ale kto to wie czym jeszcze Wenger nas zaskoczy :D

Awatar użytkownika
ossy
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ossy » 11 lip 2006, 0:45

fieldy pisze:a ma przeciez już trzydziestkę.
Taaaak? A od kiedy? <Myslalem ze 28 :(

A Haten Trabelsi nie skonczyl nawet 29 lat, a wy juz mu 30 wpisujecie.

Awatar użytkownika
RóżA
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 11 lip 2006, 0:57

ossy pisze:A Haten Trabelsi nie skonczyl nawet 29 lat, a wy juz mu 30 wpisujecie

Hatem ma już 29 lat :wink: Urodził się 25 styczenia 1977, więc już w połowie nadchodzącego sezonu miałby 30 lat.

Awatar użytkownika
ossy
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ossy » 11 lip 2006, 1:00

RóżA pisze:Hatem ma już 29 lat Urodził się 25 styczenia 1977, więc już w połowie nadchodzącego sezonu miałby 30 lat.
Hatem Trabelsi, 25-11-1977 :wink:

Awatar użytkownika
RóżA
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 11 lip 2006, 1:03

Polecam prześledzić oficjalną stronę Ajaxu :wink:

A z resztą, widzę, że szukanie informacji samemu sprawia Ci problemy, więc dam Ci to na tacy:
http://www.ajax.nl/show/id=4205/dbid=6/typeofpage=1823

:ot:

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 11 lip 2006, 7:18

rzeczywiscie Hatem jest ze stycznia, ale co to za róznica ? kłócicie się o pół roku, tak jakby to miało jakiekolwiek znaczenie.
RealFan zauważył, ze Arsene nie kupuje starych zawodników i na prawde pół roku [ czy 11 miesiecy, bo się zaraz ktoś zorientuje i znów bedzie nabijał] nie robi zadnej różnicy.
Buffon ma 28 i pół, ale to zaokrągliłem, bo jak pisałem, Wenger starych nie kupuje [bliżej mu do 30 niż do 25] wieć pozwoliłem sobie o postarzenie go o te 1,5 roku.

Nie trzeba wszytskiego brać tak dosłownie.

Wenger podobno interesuje sie Rumunem Razvanem Cocisem.
ma 23 lata i gra w mołdawskim Sheriff Tiraspol :lol: dziś zagra o 16. w kwalifikacji do LM, wie ktos może gdzie transmitują ? :lol:

Awatar użytkownika
Martinho
Internetowy napinacz
Kibicuję: cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 11 lip 2006, 8:50

fieldy pisze:dziś zagra o 16. w kwalifikacji do LM, wie ktos może gdzie transmitują ?
Pjunik Erewań - Sheriff Tiraspol ma byc na Panarmenian TV. Wg moich danych stacja niekodowana, zarowno z 13E jak i z 10E.

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2447
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 11 lip 2006, 10:11

Pierwsze słyszę o tym Rumunie. Arsenal zaczyna się upodabniać do Wisły :lol: A tak na poważnie to na pewno Wenger by się nim nie interesował gdyby Cocis nie byłpiłkarzem obiecującym. Wie ktoś może na jakiej on gra pozycji?

A już wiem...napastnik :wink:

Awatar użytkownika
RóżA
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 11 lip 2006, 10:34

A do mnie dotarły właśnie jeszcze inne informacje :wink: Mianowicie wybór Wengera padł na Curtisa Daviesa z West Brom'u :wink: Curtis to młody (21 lat) a co najważniejsze, perspektywiczny gracz, który z całą pewnością pasowałby do naszej drużyny. Ma za sobą udany sezon w WBA oraz kilka bardzo dobrych występów w reprezentacji do lat 21. Poza tym menager WBA- Bryan Robson- powiedział podobna, że nie ma zamiaru stopować kariery Curtisa i z chęcią puści go do większego klubu :wink:

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 11 lip 2006, 10:44

RóżA pisze:Mianowicie wybór Wengera padł na Curtisa Daviesa z West Brom'u
wybór padł :P póki co Wenger zaczał się nim poważniej interesować, bo ju po zakończeniu sezonu była o nim mowa. Tottenham podobno go chciał, teraz Wenger daje ponoć 8 baniek za niego.
Obrońca nam potrzebny, wiec kandydat idealny, w dodatku młody - wiec tym lepiej.
Martinho pisze:Pjunik Erewań - Sheriff Tiraspol
postawiłem na drużynę z Armenii :D ciekawe czy Rumun bedzie chciał sie pokazać.

Awatar użytkownika
Duch
Entuzjasta Kraftu
Entuzjasta Kraftu
Reputacja: 196

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 11 lip 2006, 16:49

RóżA pisze:Mianowicie wybór Wengera padł na Curtisa Daviesa

też o nim słyszałem, a właściwie czytałem 8) ale czy jest warty tych pieniędzy i czy naprawdę przydałby się Arsenalowi to już inna sprawa - raczej wątpię. Jak chcę dalej rozwijać swoją karierę to niech lepiej zostanie w West Bromwich.

Tak samo sprawa ma się jeśli idzie o tego Rumuna. Wątpię, żeby faktycznie miał duże szansę na trafienie do Londynu, a jeśli naprawdę jest dobry to niecze o nim usłyszymy, jak będzie grał w innym klubie z Premiership.

Zgadzam się z fieldym, co do obrońcy - młodego, perspektywicznego, dobrego i najlepiej środkowego 8)

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 11 lip 2006, 18:21

Młody, utalentowany i przedewszystkim Anglik :!: :!: :!:
Obecnie to chyba jedynie defensywa moze zostac jako tako wzmocniona...po odjeciu Sola :arrow: pomoc jest w miarę stabilna :arrow: choc napewno Arsenalowi przydałby sie jeszcze jeden skrzydłowy czy ktos z dwojki Appiah/Yaya. Napad z Thierry'm, Robinem, Adebayorem wyglada dobrze choc cały czas spekuluje sie o Torresie czy Savioli :arrow: wg. hiszpanskiej prasy Arsenal złozył najwyzsza oferte a i zawodnikowi moze zaproponowac najwiecej czy to sportowo czy ekonomicznie :twisted:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”