Post Wyświetl pojedynczy post autor: Despertado » 27 kwie 2011, 23:11
Despertado
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pawel875 » 27 kwie 2011, 23:12
symulki, sędziowie działający na korzyść Barcelony jak wspomniał RealFan, kibice Barcelony też swoje dokładają, ale z tym miałem nie wyjeżdżaćEnJoy's pisze:To wytłumacz czemu Barcelona ma antyfanów ? Pytam serio bo absurdalne jest dziwienie się temu, że mnie czy innemu Milaniście podoba się gra Barcelony i nie ważne czy RealFan wyśmieje 2346 podań, ale jest to skuteczne bo jakby nie patrząc to wygrali mecz.Równie dobrze można napisać ironizując - Hala long ball i liczenie na szczęście.Pawel875 pisze:tak mnie zastanawia czemu masa Milanistów nic nie ma do Barcelony w przeciwieństwie do całego forummówię poważnie, Barcelona ma sporo antyfanów, ale jak widać z Milanu już nie.
Tylko nie wyjeżdżaj z argumentem, że nie lubisz pokemonów-kibiców Barcelony bo ja nie widzę związku z całą grą Barcelony.
Marcelo bardzo mi się podobał, w I połówce ani Messi nie pograł, a Pedro tylko się wkurwiał, że nie może ograć Brazylijczyka, niestety dla niego potknął się przy golu, a po za tym świetne zawody.
Wp
Pawel875
KajoFC
Post Wyświetl pojedynczy post autor: EuGeniusz » 27 kwie 2011, 23:15
EuGeniusz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pawel875 » 27 kwie 2011, 23:16
szczerze nie zrozumiałem o co mu chodziKajoFC pisze:
Pawel875
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Aker » 27 kwie 2011, 23:16
Ja się z tą teorią absolutnie nie zgadzam. Skutecznośc podań Messiego 100%, z połowa to genialne podania tylko kumple z drużyny nei ogarnęli, mniej grał sam w 1 połowie więcej podawał, ale jak ktoś gra pod drużyne a nie sam to arek już mówi na to 'niewidoczny'. W drugiej połowie ruszył do przodu bardziej (2 gol) i już bohater, a moim zdaniem cały mecz miał bardzo dobry. Marcelo zresztą też, po za drugim golem bardzo dobry występ. Takie moje zdanie.arek_ahig pisze:No tak Messi fajnie...ale do 60 minuty byl kompletnie niewidoczny. Dopiero po czerwonej kartce zaczal cokolwiek grac. Wczesniej byl jednym ze slabszych na boisku.
Aker

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 27 kwie 2011, 23:17
SzczegółyDespertado pisze:Realfanie widze ze wychwytujesz takie szczegoly z pracy Starka, to czemu nie przypomnisz sytuacji w ktorej Marcelek nadepnal na Pedro? Chyba nie pasuje ci do teorii
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Moofasa » 27 kwie 2011, 23:18
Moofasa
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 27 kwie 2011, 23:18
mistyk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 27 kwie 2011, 23:20
Morrow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Arwin » 27 kwie 2011, 23:20
Popuściłem wodzę fantazji, podobnie jak Ty z tym że gdyby nie sędzia, Tottenham wyeliminowałby Real, cytuje:Ty rozumiesz co pisałem? Co ma Barcelona do Croucha?
.już Tottenhamu byście nie przeszli bez sędziego.
Arwin

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 27 kwie 2011, 23:21
bartbuks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: SexyBitch » 27 kwie 2011, 23:22
SexyBitch

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 27 kwie 2011, 23:24
Wilmore

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 27 kwie 2011, 23:24
Kluchman
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin