El Clásico // FC Barcelona - Real Madrid CF - Strona 147

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
ODPOWIEDZODP

Jakim wynikiem zakończą się najbliższe Gran Derby?

Zwycięstwem Barcelony
65
49%
Remisem
19
14%
Zwycięstwem Realu
48
36%
Despertado
Skład B
Skład B
Reputacja: 0

Re: Gran Derby // FC Barcelona - Real Madrid CF

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Despertado » 27 kwie 2011, 23:11

Realfanie widze ze wychwytujesz takie szczegoly z pracy Starka, to czemu nie przypomnisz sytuacji w ktorej Marcelek nadepnal na Pedro? Chyba nie pasuje ci do teorii

Pawel875
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 29

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pawel875 » 27 kwie 2011, 23:12

EnJoy's pisze:
Pawel875 pisze:tak mnie zastanawia czemu masa Milanistów nic nie ma do Barcelony w przeciwieństwie do całego forum :think: mówię poważnie, Barcelona ma sporo antyfanów, ale jak widać z Milanu już nie. :lol:
To wytłumacz czemu Barcelona ma antyfanów ? Pytam serio bo absurdalne jest dziwienie się temu, że mnie czy innemu Milaniście podoba się gra Barcelony i nie ważne czy RealFan wyśmieje 2346 podań, ale jest to skuteczne bo jakby nie patrząc to wygrali mecz.Równie dobrze można napisać ironizując - Hala long ball i liczenie na szczęście.
Tylko nie wyjeżdżaj z argumentem, że nie lubisz pokemonów-kibiców Barcelony bo ja nie widzę związku z całą grą Barcelony.

Marcelo bardzo mi się podobał, w I połówce ani Messi nie pograł, a Pedro tylko się wkurwiał, że nie może ograć Brazylijczyka, niestety dla niego potknął się przy golu, a po za tym świetne zawody.

Wp
symulki, sędziowie działający na korzyść Barcelony jak wspomniał RealFan, kibice Barcelony też swoje dokładają, ale z tym miałem nie wyjeżdżać :lol:

Ale jakby dłużej pomyśleć, to też pewnie do Barcelony nic bym nie miał, gdyby nie pewien sędzia ze skandynawii, to przełożyło się na nienawiść do tej łysej pały i Barcelony.

Teraz niech zostawią Wembley jakie jest bez podcinania murawy to zobaczymy :lol:

Awatar użytkownika
EuGeniusz
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: EuGeniusz » 27 kwie 2011, 23:15

[quote="Arwin"
Ale głupoty gadasz, aż głowa mała :lol: Czyli co, sędzia pomógł Realowi bo wyrzucił Croucha po tym jak ten zachował się jak debil i ujrzał dwa kartoniki w ciągu 20 minut? Tak, rzeczywiście - obecność Croucha zapewne dała by awans Tottenhamowi, ba Barcelona nie miała by szans z Tottenhamem, bo Peter Crouch by grał :lol:[/quote]

Ty rozumiesz co pisałem? Co ma Barcelona do Croucha?
To były jedyne dwa faule jego w tym meczu ...nie często sie zdarza aby tak szybko wyrzucać z boiska.
A nigdy już nie zdarza się TYM WIELKIM...wiesz zapewne jakie drużyny mam na myśli.A i w tych wielkich drużynach jest paru zawodników którzy uczą się kopac po nogach a nie w piłkę.

Pawel875
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 29

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pawel875 » 27 kwie 2011, 23:16

KajoFC pisze:Obrazek
szczerze nie zrozumiałem o co mu chodzi :) dlaczego lepszy niż Messi?

Awatar użytkownika
Aker
Very Important Person
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Aker » 27 kwie 2011, 23:16

arek_ahig pisze:No tak Messi fajnie...ale do 60 minuty byl kompletnie niewidoczny. Dopiero po czerwonej kartce zaczal cokolwiek grac. Wczesniej byl jednym ze slabszych na boisku.
Ja się z tą teorią absolutnie nie zgadzam. Skutecznośc podań Messiego 100%, z połowa to genialne podania tylko kumple z drużyny nei ogarnęli, mniej grał sam w 1 połowie więcej podawał, ale jak ktoś gra pod drużyne a nie sam to arek już mówi na to 'niewidoczny'. W drugiej połowie ruszył do przodu bardziej (2 gol) i już bohater, a moim zdaniem cały mecz miał bardzo dobry. Marcelo zresztą też, po za drugim golem bardzo dobry występ. Takie moje zdanie.

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2446
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 27 kwie 2011, 23:17

Despertado pisze:Realfanie widze ze wychwytujesz takie szczegoly z pracy Starka, to czemu nie przypomnisz sytuacji w ktorej Marcelek nadepnal na Pedro? Chyba nie pasuje ci do teorii
Szczegóły :haha:

Dzięki piwus za WP. Dawno nie dostałem. :*

Moofasa
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Moofasa » 27 kwie 2011, 23:18

Realfan jakie frustu :lol2: Tekst o kradzieży też niczego sobie :brawo:

ah ten wiecznie pokrzywdzony Real.. zawsze kłody pod nogi stawiają, tylko Barcelone faworyzują wszędzie, jak tak w ogóle może być!
Ostatnio zmieniony 27 kwie 2011, 23:19 przez Moofasa, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
mistyk
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 27 kwie 2011, 23:18

Messi :jupi:

Zasłużone zwyciestwo.

Frustracja kibicow Realu jest piekna. Niech sie najpierw zastanowia co zrobil dzisiaj ich klub, by znalezc sie w finale.

Żółtko dla Pepe by wystarczylo. Z boiska wyleciec za to powinni Marcelo za celowe zdeptanie Pedro i Adebayor za ciagle faule i ciosy łokciami.

Di Maria i Busi w pierwszej polowie postanowili dac popis gry aktorskiej, czego pochwalic nie mozna.

Real zagra w rewanzu bez Pepe i Ramosa, u nas powinien wrocic Iniesta, takze jestem dobrej mysli.

Wembley coraz blizej.

Tak jak mowilem po porazce w CDR - dwa najcenniejsze trofea sa wciaz do zdobycia. Jesli Real zostanie po sezonie tylko z Pucharem Krola to bedzie to niewatpliwie porazka Mourinho i Pereza.

Visca!

Awatar użytkownika
Morrow
Administrator
Administrator
Reputacja: 2055

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 27 kwie 2011, 23:20

Szkoda, że Stark odwalił bo byłoby lepsze widowisko w rewanżu. Przez te durne decyzje Niemca zostanie odwrócona uwaga od tego, że Real zagrał z przodu jedno wielkie gówno i praktycznie przez cały mecz nie zagroził Valdesowi (jebany, zrobił pewnie więcej kilometrów w meczu od Ronaldo na bieganiu do sędziów). Ten mecz pewnie skończyłby się wynikiem 0:0 a tak sprawa załatwiona. Dobra zmiana Afellaya. A i nikt nie zauważył, że Albiol dał dupy przy obu bramkach?

Za tydzień na CN bez Ramosa i Pepe z Realu pewnie nie będzie co zbierać chyba, że pojadą po 0:0, jeśli nie szykuje się kolejne 5:0.

Awatar użytkownika
Arwin
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 83

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Arwin » 27 kwie 2011, 23:20

Ty rozumiesz co pisałem? Co ma Barcelona do Croucha?
Popuściłem wodzę fantazji, podobnie jak Ty z tym że gdyby nie sędzia, Tottenham wyeliminowałby Real, cytuje:
.już Tottenhamu byście nie przeszli bez sędziego.

Awatar użytkownika
bartbuks
Administrator
Administrator
Reputacja: 30

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 27 kwie 2011, 23:21

Mourinho: "What did I say to the referee? Nothing, I just laughed. If I say what I feel now, my career ends. I just wonder why."
Mourinho: "The return game is mission impossible. Barcelona has qualified for the final."
Rivaldo: "With all respect for Madrid, Barcelona has something more. A better team and the best player in the world, Messi."

Awatar użytkownika
SexyBitch
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: SexyBitch » 27 kwie 2011, 23:22

http://www.filmweb.pl/person/Sergio+Busquets-1514962

Dla mnie jako postronnego widza ogromna szkoda , ze juz wiemy jak zakonczy sie ten dwumecz.

Wilmore
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 108

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 27 kwie 2011, 23:24

Arwin
Gdyby sędzia dwa z kilku łokci Croucha odgwizdał na San Siro i nagrodził adekwatną żółtą kartką, to pewnie Tottenham nawet z grającym na pół gwizdka Milanem miałby problemy.
Sędzia wyrzucając Anglika w dwumeczu z Realem nie tylko postępował słusznie, ale i naprawił błąd swojego kolegi po fachu sprzed miesiąca.

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2446
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 27 kwie 2011, 23:24

Moofasa napisz wprost, że czerwo dla Pepe było słuszne i czekasz na zawieszenie na 100 spotkań. Bądź choć trochę konkretny zamiast pisać bez sensu nic nie znaczące słówka.

Dobrze Mou powiedział.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hiszpania”