Nie Mancini uważa go za napastnika tylko on sam chce grać jako napastnikDiamen23 pisze:Bo Mancini uważa go za napastnika
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 13 lis 2005, 12:55
Nie Mancini uważa go za napastnika tylko on sam chce grać jako napastnikDiamen23 pisze:Bo Mancini uważa go za napastnika
Zico_FCI
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diamen23 » 13 lis 2005, 13:02
Diamen23
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 13 lis 2005, 13:07
Czy ja wiemDiamen23 pisze:Ale zawodnik , który tak świetnie potrafi podać i strzelić z dystansu , nie powinien być ustawiany jako napastnik.
Zico_FCI
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diamen23 » 13 lis 2005, 13:12
racjaZico_FCI pisze:Chyba troche za dużo tych sigów
bo nie grał w pomocyZico_FCI pisze:Czy ja wiem Jakoś w tym sezonie nie strzelił ani jednej bramki z dystansu
Diamen23
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 17 lis 2005, 21:24
Sero

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 17 lis 2005, 22:26
Łukasz_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 17 lis 2005, 22:34
A co jeszcze zepsuł?serek408 pisze:Jak widać Juve zawsze wszystko zepsuje
Snipp_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 17 lis 2005, 22:36
Łukasz[ACM] pisze:przyciąga prawie wszystkich kiboli
bagg

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 17 lis 2005, 22:46
bagg uzasadnij to, bo ja może uważam że juventus nie zasługuje na kibicówbagg pisze:Powiem tak jak kiedyś powiedził bodajże Snipp_ "Turyn nie zasługuje na Juventus"
Łukasz_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 17 lis 2005, 22:59
Mistrz Włoch, najlepsza drużyna tegoż kraju, europejska potega, druzyna takich legend jak Platini czy Scirea, a Ty wyjeżdżasz że nie zasługują na kibiców? Oni mają kibiców, więcej od Milanu, od Interu i od jakiejkolwiek innej włoskiej drużyny. Tyle ze nie w Turynie.Łukasz[ACM] pisze:bagg uzasadnij to, bo ja może uważam że juventus nie zasługuje na kibiców
Należną dumą, dodajmy.Łukasz[ACM] pisze:Nie pisze tu nic złośliwie ale ta wypowiedź że Turyn nie zasługuje na juve jest powiedzianaz duuużą dumą
Snipp_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 17 lis 2005, 23:21
Łukasz_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 17 lis 2005, 23:29
Nie o to chodzi. Na pewno jest, ale mieszkańcy Turynu rozpieszczani przez Sky rozleniewili się trochę.Hmmm czytając tą wypowiedź zastanawiam sie czy jest na świecie jakieś miasto które było by godne juve
Zaiste ogromne to odkrycie.Łukasz[ACM] pisze:Sukcesy milanu są praktycznie takie same jak juve biorąc pod uwage LMJuve,Milan,Real,Barca,Manu każda z tych drużyn miała wiele gwiazd które dziś są legendami.
Poruszyłeś wątek znikomej ilości kibiców Juve, więc uświadomiłem Tobie, że się mylisz.Łukasz[ACM] pisze:Co mnie interesują kibice milanu w chinach lub innym kraju ?
Delle Alpi jest oddalone od centrum Turynu o kilka kilometrów. Trzeba dojechać, ale po co, skoro jest Sky!Łukasz[ACM] pisze: Najważniejsze jest miasto i kraj, juve we włoszech ma sporo kibiców ale widocznie Ci którzy mają Del Alpi na podwórki
A gdzie ja się unosze dumą? Stwierdzam fakty jedynie.Łukasz[ACM] pisze:może prezesi tez unoszą sie taką dumą jak Ty np.
Snipp_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diamen23 » 18 lis 2005, 7:37
Diamen23

Post Wyświetl pojedynczy post autor: coco » 18 lis 2005, 9:19
ty chyba zartujeszDiamen23 pisze:Carini
coco

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 18 lis 2005, 11:20
Łukasz_
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio