Inter Mediolan (zbiorczy) - Strona 147

Piłka nożna we Włoszech: Serie A, Serie B i Coppa Italia | Kluby (Juventus, AC Milan, Inter, Napoli | Reprezentacja Włoch) (Squadra Azzurra | Transfery | Inne wydarzenia związane z włoską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Które miejsce zajmie Inter w lidze?

1
7
47%
2
4
27%
3
0
Brak głosów
4
0
Brak głosów
Poniżej 4
4
27%
Awatar użytkownika
Zico_FCI
Io Sono Interista
Reputacja: 46

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 13 lis 2005, 12:55

Diamen23 pisze:Bo Mancini uważa go za napastnika
Nie Mancini uważa go za napastnika tylko on sam chce grać jako napastnik :!:

Diamen23
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 4681

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diamen23 » 13 lis 2005, 13:02

Ale zawodnik , który tak świetnie potrafi podać i strzelić z dystansu , nie powinien być ustawiany jako napastnik.

Awatar użytkownika
Zico_FCI
Io Sono Interista
Reputacja: 46

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 13 lis 2005, 13:07

Chyba troche za dużo tych sigów :wink:
Diamen23 pisze:Ale zawodnik , który tak świetnie potrafi podać i strzelić z dystansu , nie powinien być ustawiany jako napastnik.
Czy ja wiem :roll: Jakoś w tym sezonie nie strzelił ani jednej bramki z dystansu mimo że miazł dużo okazji

Diamen23
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diamen23 » 13 lis 2005, 13:12

Zico_FCI pisze:Chyba troche za dużo tych sigów :wink:
racja :lol:
Zico_FCI pisze:Czy ja wiem Jakoś w tym sezonie nie strzelił ani jednej bramki z dystansu
bo nie grał w pomocy

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 4

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 17 lis 2005, 21:24

Inter kontaktuje się z Le Guenem :!: Podobno przedstawiciele naszego klubu spotkali się z managerem francuzkiego szkoleniowca i usłyszeli pozytywną opinię. Na szczęście Moratti się nie śpieszy i Francuz miał by przyjśc dopiero po zakończeniu obecnego sezonu i to w razie niepowodzenia Manciniego. Więc Mancio wygraj coś :glass: , a potem się zobaczy. Le Guen super szkoleniowiec , ale moim trenerskim idolem pozostanie Guus Hiddink 8)

wazzzuuup Grande Capitano Zanetti idzie po rekord reprezentacji Argentyny :!: przed nim jest już tylko D.Simeone (były piłkarz Interu :) )
Niestety inny a kraju Albacetes J.Veron myśli poważnie o odejściu (nawet już powiedział , że po zakończeniu tego sezonu). Seba chce zaszyć się już na stałe w Argentynie :roll:

EDIT

Ballack nie chce do Serie A ponieważ ma bardzo przykre doświadczenia z włoską ligą "gdy grałem w LM z Bayernem przeciwko Juve to przybyło tylko 16 tys. widzów , co to za przyjemność grać przy prawie pustych trybunach" - rzekł Ballack ...
Jak widać Juve zawsze wszystko zepsuje :x :hardkor2:

Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 17 lis 2005, 22:26

serek 408 w Mediolanie tez są dwie wielkie drużyny piłkarskie, podobnie jak w Turynie. Ale podział kibiców jest równy... Turyn nie jest malutkim miasteczkiem jest tam troche ludu i dziwi troche że 2 ligowy klub przyciąga prawie wszystkich kiboli :?. Przydał by sie jakiś profesjonalny artykuł o tym :D

Awatar użytkownika
Snipp_
Bianconeri
Reputacja: 3

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 17 lis 2005, 22:34

serek408 pisze:Jak widać Juve zawsze wszystko zepsuje
A co jeszcze zepsuł?

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 17 lis 2005, 22:36

Łukasz[ACM] pisze:przyciąga prawie wszystkich kiboli

Bo kiedyś gdy o Juve słyszano mało to Torino było wielkie. Niestety jak wiemy katastrofa lotnicza i ciężko im się było podnieść.

Powiem tak jak kiedyś powiedził bodajże Snipp_ "Turyn nie zasługuje na Juventus"

Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 17 lis 2005, 22:46

bagg pisze:Powiem tak jak kiedyś powiedził bodajże Snipp_ "Turyn nie zasługuje na Juventus"
bagg uzasadnij to, bo ja może uważam że juventus nie zasługuje na kibiców :?:. Nie pisze tu nic złośliwie ale ta wypowiedź że Turyn nie zasługuje na juve jest powiedzianaz duuużą dumą:?

Awatar użytkownika
Snipp_
Bianconeri

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 17 lis 2005, 22:59

Łukasz[ACM] pisze:bagg uzasadnij to, bo ja może uważam że juventus nie zasługuje na kibiców
Mistrz Włoch, najlepsza drużyna tegoż kraju, europejska potega, druzyna takich legend jak Platini czy Scirea, a Ty wyjeżdżasz że nie zasługują na kibiców? Oni mają kibiców, więcej od Milanu, od Interu i od jakiejkolwiek innej włoskiej drużyny. Tyle ze nie w Turynie.
Łukasz[ACM] pisze:Nie pisze tu nic złośliwie ale ta wypowiedź że Turyn nie zasługuje na juve jest powiedzianaz duuużą dumą
Należną dumą, dodajmy.

Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 17 lis 2005, 23:21

Hmmm czytając tą wypowiedź zastanawiam sie czy jest na świecie jakieś miasto które było by godne juve :?: Sukcesy milanu są praktycznie takie same jak juve biorąc pod uwage LM :] Juve,Milan,Real,Barca,Manu każda z tych drużyn miała wiele gwiazd które dziś są legendami. Co mnie interesują kibice milanu w chinach lub innym kraju ? :?. Najważniejsze jest miasto i kraj, juve we włoszech ma sporo kibiców ale widocznie Ci którzy mają Del Alpi na podwórki mają swoje powody że tam nie chodza... może prezesi tez unoszą sie taką dumą jak Ty np. :?:

Awatar użytkownika
Snipp_
Bianconeri

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 17 lis 2005, 23:29

Hmmm czytając tą wypowiedź zastanawiam sie czy jest na świecie jakieś miasto które było by godne juve
Nie o to chodzi. Na pewno jest, ale mieszkańcy Turynu rozpieszczani przez Sky rozleniewili się trochę.
Łukasz[ACM] pisze:Sukcesy milanu są praktycznie takie same jak juve biorąc pod uwage LM :] Juve,Milan,Real,Barca,Manu każda z tych drużyn miała wiele gwiazd które dziś są legendami.
Zaiste ogromne to odkrycie.
Łukasz[ACM] pisze:Co mnie interesują kibice milanu w chinach lub innym kraju ?
Poruszyłeś wątek znikomej ilości kibiców Juve, więc uświadomiłem Tobie, że się mylisz.
Łukasz[ACM] pisze: Najważniejsze jest miasto i kraj, juve we włoszech ma sporo kibiców ale widocznie Ci którzy mają Del Alpi na podwórki
Delle Alpi jest oddalone od centrum Turynu o kilka kilometrów. Trzeba dojechać, ale po co, skoro jest Sky!
Łukasz[ACM] pisze:może prezesi tez unoszą sie taką dumą jak Ty np.
A gdzie ja się unosze dumą? Stwierdzam fakty jedynie.

Diamen23
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diamen23 » 18 lis 2005, 7:37

Jakoś od kilku dni mnie to gryzie (i nie interesuje mnie kłótnie z kibicami innych klubów):
Wkurza mnie polityka transfeorwa Interu :roll: . Denerwuje mnie sprowadzanie do klubu odpadów z innych klubów. Nowym ma być , lewy pomocnik , Ze Roberto. Zawsze przyda się piąty lewy pomocnik w zespole :roll: . Mamy już przynajmniej czterech porządnych lewych pomocników. Jeśli już kupować jakiegoś skrzydłowego to widziałbym Vicenter , albo Damiena Duffa (jeśli go Romek puści). Od biedy mógłby przyjść DaMarcus Beasley. Jeśli już jesteśmy przy lewej stronie , to przydałby się nowy lewy obrońca. Fatalnie gra Favalli , a na Wome to patrzeć nie mogę.
Jeśli potrzebowalibyśmy ofensywnego obrońce to nieźle wygląda sytuacja Marcella Jansena w Gladbach. Jest jeszcze Christian Chivu z Romy (mniej ofensywna wersja). Jeśli zdarzyłoby się , że Jansena podpierniczy Real , a Chivu Milan to możnaby pomyśleć nad Maxwellem i Evrą. Gdyby i to nie wypaliło zawsze mógłby na lewej obronie grać Ivan Cordoba albo Santiago Solari.
Następna pozycja do obsadzenia do rozgrywający:
Niezłym kandydatem byłby Daniel Carvalho z CSKA. Jest pewny siebie i świetnie drybluje. Pokazał co potrafi z Liverpoolem. Jest jeszcze Ballack. Nie chce go w zespole i na szczęście są małe szanse na sprowadzenie go do zespołu. Ostatnią pozycją jaką trzeba wzmocnić to atak. Najlepszym napastnikiem byłby Jefferson Farfan. Byłby pewnie niedrogi , ale świetny.
Skład wyglądałby tak:
Carini - Zanetti Cordoba Samuel Jansen - Figo Carvalho Cambiasso Vicente - Recoba Adriano.

Mimo , że zmiany są małe to taka jedenestka mogłaby coś zdziałać.
Ale wiem , że w nowym sezonie sprowadzone będą takie gwiazdy jak: Roberto Carlos i Ze Roberto. Oni by się przydali , ale jakbyśmy się w czasie cofneli o kilka lat :|

Awatar użytkownika
coco
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 1509
Kibicuję: Inter Mediolan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: coco » 18 lis 2005, 9:19

Diamen23 pisze:Carini
ty chyba zartujesz :lol: jak nie lubie Julio Cesara tak wole zeby on grał a nie Carini nawet w najgorszej formie jest lepszy od Cariniego

Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 18 lis 2005, 11:20

1. Sam napisałeś że juve ma najwięcej sukcesów i grały tam wielkie gwiazdy więc sprowadziłem Cię na ziemie bo wiele innych klubów ma lepszy dorobek pucharowy i grało w nim więcej legend.

2. Ja nawiązałem do ilości kibiców juve W TURYNIE-nie na świecie. Tego tematu nie poruszyłem pierwszy. Czy napisałem coś złośliwego ? Ciekawi mnie bardzo czemu tak mało kibiców przychodzi na mecze. Wiem że juve ma znaczną ilość kibiców na świecie, ale nie w Turynie :D

3. Czym jest pare kilometrów na stadion dla prawdziwego kibica ?? Wydaje mi się że to żadna przeszkoda :twisted:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Włochy”