Zapytajcie Budki Hołowni i TrzaskowskiegoBezimienny11 pisze: ↑21 lis 2020, 13:13Przyłączam się do pytania, i zapytam jeszcze o lidera KO. Budka? Hołownia? Trzaskowski? Ktoś inny?
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Conrado » 21 lis 2020, 13:21
Zapytajcie Budki Hołowni i TrzaskowskiegoBezimienny11 pisze: ↑21 lis 2020, 13:13Przyłączam się do pytania, i zapytam jeszcze o lidera KO. Budka? Hołownia? Trzaskowski? Ktoś inny?
Conrado

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bezimienny11 » 21 lis 2020, 13:26
<powstrzymujesięodśmiechu>
Rozumiem, że nie ma lidera jako-takiego? **** *** , coco jambo i do przodu.
Bezimienny11
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Conrado » 21 lis 2020, 13:30
Conrado
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ozob » 21 lis 2020, 13:31
Wschodni mental.Bezimienny11 pisze: ↑21 lis 2020, 13:26Rozumiem, że nie ma lidera jako-takiego? **** *** , coco jambo i do przodu.
ozob

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DDK » 21 lis 2020, 13:33
Napisalem, że jest zawłaszczony. Nigdy nie pisałem, że więksozść ludzi idących w nim ma poglądy lewicowe. Ale jak dalej to będzie tak wyglądało to za miesiąc zostanie tam 1000 osób, z których praiwe wszyscy będą mieli takie poglądy.
DDK

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 21 lis 2020, 13:34
piotrcies

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bezimienny11 » 21 lis 2020, 13:39
Tusk miał wystartować w niedawnych wyborach prezydenckich, ale z badań wyszło mu, że przegrywa więc zaniechał. Obecny jego wpływ na politykę to podgryzanie po kostkach za pomocą kąśliwych komentarzy. Trochę słabo jak na przyszłego przywódcę, tym bardziej, że nie wszyscy z szeroko pojętej KO powitają go z otwartymi ramionami.
Jarek od piątki dla zwierząt traci kontrolę, na powierzchni utrzymuje go "merytoryczna" i "fachowa" opozycja z liderem w postaci ***** ***
Bezimienny11
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 21 lis 2020, 13:54
Ta jak to nazywasz skrajna lewica nie pierwszy raz wspiera kobiety w walce o ich prawa/walce przeciwko ograniczaniu ich praw i nikogo nie moze dziwic ze robi to takze tym razem co nie znaczy ze sa to marsze polityczne jak probuje nam wmowic chocby TVP. Natomiast jezeli mowa o profitach czysto politycznych to przypomne ze to wlasnie Twoja wolnosciowa Konfederacja wziela pod swoje skrzydla Kaje Godek i umozliwila jej promowania siebie oraz jej pomyslow a koniec koncow podpisala sie pod czyms co doprowadzilo do obecnej sytuacji. Moze warto zastanowic sie kto jest tutaj skrajny?DDK pisze: ↑21 lis 2020, 13:03Wyszły kobiety na ulice, która mają bardzo różne poglądy. Po tym, jak skrajna lewica przejęła te protesty to po 2 tygodniach frekwencja zmalała o kilkadziesiąt procent. Paru znajomych na początku brało udział w tym, ale teraz po tym jak zobaczyli, że przeistoczyło się to w cyrk to zrezygnowali.
Chlopaczek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bezimienny11 » 21 lis 2020, 14:15
Oczywiście, że to nie są marsze polityczne, najlepszym dowodem tego liczne selfiki umieszczane przez polityków wszelkiej maści w społecznościówkach. I nie mam tu na myśli tylko tych z pierwszych stron gazet, ale lokalnych również. Poza tym Knapik z Sobieniowskim mówią w wieczornej ramówce, że to protest społeczny, oddolny, i spontaniczny. Ja im wierzę.Chlopaczek pisze: ↑21 lis 2020, 13:54nie znaczy ze sa to marsze polityczne jak probuje nam wmowic chocby TVP.
Bezimienny11

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DDK » 21 lis 2020, 14:45
1. TAk, wolnościowa konfederacja uważa, że wolnośc jednego człowieka kończy się tam, gdzie zaczyna drugiego. I od początku byli za obroną życia od momentu poczęcia i chwała im za to, że nie zmienili zdania. 2. Konfedereacja wzięła Kaję Godek, ale już jej nie ma. Podobnie jak np. Liroya. 3. Pod czym się podpisała? Pod WNIOSKIEM, zeby sprawdzić czy zapis jest zgodny z konstytucją? PRzecież oni FORMALNIE nie zrobili nic, kompletnie nic. 4. Jeśli obrona życia dziecka jest skrajna to okChlopaczek pisze: ↑21 lis 2020, 13:54Natomiast jezeli mowa o profitach czysto politycznych to przypomne ze to wlasnie Twoja wolnosciowa Konfederacja wziela pod swoje skrzydla Kaje Godek i umozliwila jej promowania siebie oraz jej pomyslow a koniec koncow podpisala sie pod czyms co doprowadzilo do obecnej sytuacji.
DDK
Post Wyświetl pojedynczy post autor: venomik » 21 lis 2020, 14:52
Ciekawa linia argumentacji: "Nie czepiajcie sie poglądów, to był tylko WNIOSEK, a w praktyce FORMALNIE nie zrobili nic". Czy ja mogę identycznej argumentacji używać na niekorzyść Konfederacji i twierdzić, że nie są partią wolnościową, bo FORMALNIE nie zrobili nic dla wolności gospodarczej w Polsce (WNIOSKI może jakieś składali), czy też taka argumentacja jest dostępna tylko w jedną stronę?
venomik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DDK » 21 lis 2020, 15:00
DDK
Post Wyświetl pojedynczy post autor: venomik » 21 lis 2020, 15:02
venomik
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Conrado » 21 lis 2020, 15:05
No tak mają taki pogląd w tej sprawie że jeśli wejdzie w życie to zrujnuje zniszczy i pogrzebie wiele ludzkich marzeń, planów związków być może doprowadzi do samobójstw i Dudek się nie do końca z nim zgadza ale miło że nie zmienili zdania i nie stracili jego poparcia
Conrado

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DDK » 21 lis 2020, 15:13
czego oczekujesz? Mam Ci napisać wszystkie głosowania, gdzie pis chciał wprowadzić kolejne podatki czy podwyżki a byli przeciw? Gdzie robili burzę w mediach i dzięki temu udawało się zablokować niektóre rzeczy? Mam Ci napisać jakie poprawki zgłaszali, które były odrzucane po to, żeby w następnym projekcie ktoś je przedstawił jako swoje i finalnie wprowadził? Juz o pomocy prawnej dla przedsiębiorców, szukaniu kruczków jak można np. otworzyć siłownie aktualnie, nagłaśnianiu różnych obejść głupiego prawa, które blokuje wolnośc gospodarczą i działalności lokalnej nie będę wspominał. Ale wiem, oczekujesz, że partia która istnieje parę lat i 11 posłów w sejmie nagle zacznie wprowadzać w Polsce swoje ustawy.
DDK
Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio