Real Madryt (zbiorczy) - Strona 148

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 19 wrz 2005, 20:55

Roomeczek pisze:Co o tym sądzicie?
Plota.
Źródło :rotfl: zarówno jeśli chodzi o portal jak i brytyjskie media. Arsenal może sobie wkraczać ile chce, ale Casillasa nie kupi. Hiszpan dostanie taki kontrakt w Realu, że odechce mu się studiowania innych ofert. Poza tym złe czasy Realu kiedyś się skończą i to jest zupełnie normalne. Teraz się nie wiedzie, ale zobaczymy co będzie za 2-3 lata. Arsenal natomiast może walczyć najwyżej o drugie miejsce w Premiership i starać się nie skompromitować w Lidze Mistrzów. Iker nie odejdzie.

Awatar użytkownika
snake
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: snake » 19 wrz 2005, 21:40

Ostatni mecz Realu z Espanolem byl zbyt nerwowy dla pilkarzy Realu i dlatego przegrali, nie biorac pod uwage wielkiego, albo ogromnego bledu sedziego. Czegos takiego nie widzialem nigdy wczesniej. Wlasciwie to widzialem cos podobnego. Bylo to w 1998 roku w meczu 1860 München nie pamietam z kim w Bundeslidze. Wtedy powtorzono ten mecz, tzn. byla akcja przed polem karnym, taka mala kopanina i sedzia zauwazyl faul, wiec zagwizdal, ale pilkarze grali dalej i doslownie jedna sekunde po gwizdku padl gol i sedzia go uznal chociaz ze sekunde wczesniej zagwizdal faul. Bylo troche klutni na boisku i jakos wyszlo ze mecz musial zostac powtorzony.
W przypadku Realu mialo miejsce to samo, ale w polu karnym. Widac dokladnie w powtorce jak sedzia gwizda i wskazuje rekoma na rzut karny, ale w momencie gdy widzi ze pilka jest w bramce zmienia pozycje i pokazuje ze jest gol. Jest to wiec "niesprawiedliwe i nie zgodne z zasadami" tak jak to powiedzial szef LFP do spraw sedzow.
Mecz prawdopodobnie nie bedzie powtorzony. Ogolnie gra Realu byla kiepska i powinno sie bylo skonczyc remisem.

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 20 wrz 2005, 11:55

Już po meczu była wpadka mówi sie trudno i tak meczu nie powtórzą. Nastepna kolejka już nie długo i będzie ciekawie.

Mała zagadka dla fanów Realu :) Kto jest na tym zdjęciu :shock: ?? Dzieki Bogu to zdjęcie jest nie aktualne ale ciekawe to zgadnie :)

:arrow: http://www.calciatori.com/calciatoriimg ... Format=jpg

Awatar użytkownika
enoce
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: enoce » 20 wrz 2005, 12:33

Pablo Garcia :)

Handsome Boy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 20 wrz 2005, 13:15

Niggaz pisze:Poza tym złe czasy Realu kiedyś się skończą i to jest zupełnie normalne.
nie badz takim pesymista...
ja wierze w to, ze real spadnie za mojego zycia do segunda i mysle, ze jest to nawet prawdopodobne.
zle czasy realu sie nie skoncza. pan bozia tyle mi w zyciu zrobil zlego, ze chociaz z tego sie musi wyziazac!

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 20 wrz 2005, 13:22

Real chce powtorzyc mecz z Espaniolem bo sedzia ich okradl nie uznajac bramki oraz wyrzucajac nieslusznie ich zawodnikow :lol:
Przyznajcie sie wrescie ze wasz real nic nie gra i skonczcie z obwinianiem sedziow za winy galacticos

Awatar użytkownika
Janio
Boondock Saint

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Janio » 20 wrz 2005, 13:29

Sędzia oczywiście popełnił błąd bo najpierw zagwizdał rzut karny, a potem jak zobaczył, że piłka wpadła do bramki - wskazał środek boiska. Tylko, że pomyłki sędziego są częścią futbolu i każda drużyna padła kiedyś ofiarą błędnej decyzji pana z gwizdkiem czy chorągiewką.
To nie powód żeby powtarzać mecz bo wtedy (jak zauważył prezes Espanyolu) grałoby się po 80 spotkań w sezonie 8)

Awatar użytkownika
Krzysztof Jarzyna
Lowelas
Lowelas

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 20 wrz 2005, 13:31

zawdi pisze:ja wierze w to, ze real spadnie za mojego zycia do segunda
Matuzalem?! :shock: kto by z Toba tyle wytrzymal :lol:

Co do transferu Ikera - :rotfl2: :rotfl2: a moze bo Barsy pojdzie?? :lol: :lol: juz widze jak przechodzi do Arsenalu... :lol: albo w ogole do jakiegokolwiek innego klubu. tak jak powiedzial Niggaz - zly okres Realu sie skonczy, kazdy klub ma gorsze czasy (niektorzy przegrywaja nawet z Dymanem Kijow po 4-0 :roll: ) ale zla passa sie skonczy. Iker jest mlody, juz duzo osiagnal, a osiagnie jeszcze wiecej. W Realu. i tylko tu.

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 20 wrz 2005, 13:41

janiofcb pisze:Sędzia oczywiście popełnił błąd bo najpierw zagwizdał rzut karny, a potem jak zobaczył, że piłka wpadła do bramki - wskazał środek boiska. Tylko, że pomyłki sędziego są częścią futbolu i każda drużyna padła kiedyś ofiarą błędnej decyzji pana z gwizdkiem czy chorągiewką.
Ok! Ale gwizdek nie wplynal na reakcje zawodnikow realu....
Z drugiej strony mamy karny oraz czerwo dla Ramosa wiec nie real tez duzo nie stracil na tej decyzji bo w 10 na pewno by nie wygral

Awatar użytkownika
Janio
Boondock Saint

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Janio » 20 wrz 2005, 13:47

Bienias masz tu wypowiedź strzelca bramki dla Espanyolu - Jorque:

"Nie wiedziałem sam co się dzieje. Widziałem, że pada bramka, ale wydawało mi się, że sędzia wcześniej coś gwizdnął. Ja nie reagowałem na ten gwizdek, ale wszyscy dookoła mnie po prostu zatrzymali się. Byłem przekonany, że gol nie będzie uznany, ale po chwili zobaczyłem radośc Ivana de la Peni. Wtedy zdałem sobie sprawę, że bramka została uznana."

Chyba jednak zawodnicy zareagowali na ten gwizdek...

Ale co mnie to obchodzi :twisted: :twisted: Niech się martwią kibice 'galaktycznych' albinosów :wink:

Handsome Boy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 20 wrz 2005, 13:52

jezeli chodzi o odwolanie meczu, to smiech na sali...
jak mozna sie ponizac do takiego poziomu.
niesprawiedliwe porazki sie zdarzaj i jestem wyznawca powiedzenia, ze nie zawsze lepszy wygrywa, ale to jest wlasnie sport. na tym wlasnie buki i ja trzepia kasiore. pelno kłęków postawi na real, a co za tym idzie przeciw ako jest wysokie i mozna cos zgarnac. taki sport....
na barce tez postawie [przeciw w nastepnym meczu... bo graja lipe. bede sie jaral jak wygraja, bede mial kase jak przep*. zero sentymentow... z werderem tez postawilem 1X i duzo sie nie pomylilem, powinni dostac w kapsko z taka gra w I polowie. mieli fuksa... sport...

BANANWAWA
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BANANWAWA » 20 wrz 2005, 13:54

Real to cyrk, a nie klub i poki sie to nie zmieni poty bedziecie mieli takie wyniki.

Handsome Boy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 20 wrz 2005, 13:56

no i post od postem...
krzysiu pisze:Matuzalem?! :shock:
nie, nie...mam zamiar tylko do max 70 pozyc... ale nawet az tyle nie bedzie potrzebne... mysle, ze wystarczyb 10 l.

Handsome Boy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 20 wrz 2005, 13:57

no i post od postem...
krzysiu pisze:Matuzalem?! :shock:
nie, nie...mam zamiar tylko do max 70 pozyc... ale nawet az tyle nie bedzie potrzebne... mysle, ze wystarczyb 10 l. to jest tak syfiasty klub, ze nie zasluguje na gre w tej samej klasie rozgrywkowej co barca (nie barsa)....

1WP//Tomusmc

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 20 wrz 2005, 13:58

janiofcb pisze:Bienias masz tu wypowiedź strzelca bramki dla Espanyolu - Jorque:

"Nie wiedziałem sam co się dzieje. Widziałem, że pada bramka, ale wydawało mi się, że sędzia wcześniej coś gwizdnął. Ja nie reagowałem na ten gwizdek, ale wszyscy dookoła mnie po prostu zatrzymali się. Byłem przekonany, że gol nie będzie uznany, ale po chwili zobaczyłem radośc Ivana de la Peni. Wtedy zdałem sobie sprawę, że bramka została uznana."

Chyba jednak zawodnicy zareagowali na ten gwizdek...

Ale co mnie to obchodzi :twisted: :twisted: Niech się martwią kibice 'galaktycznych' albinosów :wink:
W tv to o innaczej wygladalo.
Frustracja siega zenitu bo ostatnim czasem to my kibice Barcy czesciej sie wpowiadamy w temacie krolewskich :roll:

Zablokowany

Wróć do „Hiszpania”