Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 06 sie 2012, 16:24
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sammyy » 06 sie 2012, 16:38
Owszem, ale tylko i wyłącznie na swoich warunkach - nie za wszelką cenę.RealFan pisze:Czyli jest dokładnie tak, jak napisałem. Tottenham dopuszcza sprzedaż zawodnika, a Real w Twoim przykładzie nie.
RealFan pisze:Czy jeśli Tottenham nie obniży swoich oczekiwań i zawodnik zostanie wbrew swojej woli, to lepiej na tym wyjdzie? Nie pokusiłbym się o tak jednoznaczną odpowiedź.
"Mogą" to nie jest jednoznaczne stwierdzenie. Niemniej warto pamiętać, że rok temu też zostawili go na siłę i opłaciło im się to bo ten rozegrał bardzo dobry sezon i do samego końca walczyli o LM. Kto wie jakby to wyglądało gdyby nie mieli Luki w składzie.Sammyy pisze:Zostawiając "niezadowolonego" Modricia mogą mimo wszystko więcej ugrać
To zależy. Mogą próbować "na już" kupić kogoś w miejsce Modricia, a równie dobrze mogą poczekać chociażby do zimowego okienka z wzmocnieniami by zorientować jaki typ zawodnika bardziej się przyda do koncepcji AVB. W chwili obecnej poza Moutinho, notabene kosztującegoł 30-40 mln., ciężko znaleźć zawodnika, który mógłby zminimalizować utratę Luki.RealFan pisze:Czy lepiej wyjdzie czysto hipotetycznie dostając taką ofertę, jakiej chcą, ale pod koniec okienka? Na pewno nie.
Sammyy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 06 sie 2012, 18:59
Dr.Football1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Etus2 » 06 sie 2012, 19:04
Etus2
Post Wyświetl pojedynczy post autor: aveiro » 06 sie 2012, 19:13
Udupienie = zatrzymanie na siłe zawodnika, który od dwóch lat nie chce u nich grać i odmawia udziału w treningach. Nigdzie nie napisałem, że Tottenham to angielska Odra Wodzisław.Sammyy pisze:Tak, tak, oczywiście. Levy uknuł misterny plan polegający na zniszczeniu kariery Chorwata. Nie wiem czy wiesz, ale Tottenham aspiruje do czołówki ligi. By tego dokonać potrzebują dobrych zawodników, a priorytetem jest zatrzymanie w szeregach najlepszych. Z ich pozycją na rynku transferowym ciężko jest znaleźć zawodnika na podobnym poziomie co najlepsi bo większość z nich gra już w topowych klubach lub, jak w przypadku Modricia, stawiane są zaporowe sumy (chociażby "talenty" z Brazylii). Zostawiając "niezadowolonego" Modricia mogą mimo wszystko więcej ugrać, niż mając w składzie kupionego za podobną sumę Moutinho czy trzymając te pieniądze w klubowej kasie. Bardzo możliwe, że Levy doszedł do wniosku już gra jest warta świeczki. Jeśli Real tak bardzo chce Modricia to istnieje szansa, że ostatniego dnia okienka rzuci na stół tyle ile żąda - jeśli nie to Luka zostanie w Londynie i również będzie okej.
aveiro

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 06 sie 2012, 20:24
widziałem na TalkSport takie cytaty:Etus2 pisze:Jedna z najgłupszych rzeczy w jakie uwierzyłeś.Lepiej poszukaj wywiadu z Karanka :d
wygląda na ostro wyciągnięte z kontekstu albo sfałszowane nawet, w sumie to nie wiem, ale nie wierzę, żeby miał zostać Sahin żeby na LO grać. Dlatego tego tu nawet nie pisałem."In the case of Nuri, like all, what counts is playing," Karanka said.
"The important thing is that he has no injuries and we are working well. The left-back is a position where we have only Fabio Coentrao and Sahin is doing well."
Read more at http://www.talksport.co.uk/sports-news/ ... 6stJQq1.99
Magnum

Post Wyświetl pojedynczy post autor: tylerdurden » 06 sie 2012, 20:52
tylerdurden

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 06 sie 2012, 21:25
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 06 sie 2012, 21:56
Daaaamian

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 06 sie 2012, 22:09
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 06 sie 2012, 22:11
Daaaamian

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 06 sie 2012, 22:17
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sergek » 06 sie 2012, 22:17
http://www.marca.com/2012/08/06/en/foot ... 79374.htmlRealFan pisze:Nie ma takiego artykułu, chyba że w papierowej ewentualnie.
Sergek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 06 sie 2012, 22:19
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: aveiro » 08 sie 2012, 12:06
aveiro
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio